הפרק של היום באנג´ל

ד י י ז י

New member
משהו ראה אנג´ל?

היה פרק נחמד! לא ראיתי שרשור על הפרק אז.. בכל מקרה , לא ראיתי את העונה הראשונה וחצי מהשניה , משהו מכיר אתר טוב שאני יכולה לקבל מידע על כל מיני דמוות שם , ומה קרה בעונה וחצי שפספסתי?

RIPPER

New member
הפרק של היום באנג´ל

מישהו יודע מה אמרה קייט לאנג´ל בסוף הפרק משהו על זה שהם לא לבד ביחד או משהו כזה לא הבנתי על מה היא מדברת

nAm250

New member
הקטע- קצת ארוך...

Kate: "I feel like such an idiot." Angel: "A lot of that going around." Kate: "I just couldn´t... - My whole life has been about being a cop. If I´m not part of the force it´s like nothing I do means anything." Angel, still looking pretty beat up: "It doesn´t." Kate: "Doesn´t what?" Angel: "Mean anything. In the greater scheme or the big picture, nothing we do matters. There´s no grand plan, no big win." Kate: "You seem kind of chipper about that." Angel: "Well, I guess I kinda - worked it out. If there is no great glorious end to all this, if - nothing we do matters, - then all that matters is what we do. ´cause that´s all there is. What we do, now, today. - I fought for so long. For redemption, for a reward - finally just to beat the other guy, but... I never got it." Kate: "And now you do?" Angel: "Not all of it. All I wanna do is help. I wanna help because - I don´t think people should suffer, as they do. Because, if there is no bigger meaning, then the smallest act of kindness - is the greatest thing in the world." Kate: "Yikes. It sounds like you had an epiphany." Angel: "I keep saying that. But nobody´s listening." Kate: "Well, I´m pretty much convinced, since I´m alive to be convinced." Angel: "You know you don´t have to be a cop to be..." Kate: "I´m okay. - Anyway, I´m *not* headed towards another pillathon. - I´m very grateful. - I never thought you´d come for me, but... I got cut a huge break and I believe... - I don´t know what I believe, but I - have - faith. - I think maybe we´re not alone in this." Angel: "Why?" Kate: "Because I never invited you in."

להפתעתי..

אני שמתי לב שהיא לא הזמינה אותו פנימה. לא כל כך אהבתי את הפרק הזה עם כל ה´היתה לי הארה´ של אנג´ל אבל את המונולוג הזה ובמיוחד את המשפט המסיים אהבתי. ואל.

nAm250

New member
גם אני

גם אני שמתי לב שהיא לא הזמינה אותו פנימה בגלל זה בהתחלה חשבתי שהיא מתה! אבל כן אהבתי את הפרק נחמד היה לראות את כולם עובדים ביחד שוב...

sprites touch

New member
אני מבולבל../images/Emo12.gif

אז איך בדיוק הוא נכנס, כל עוד הנשמה בתוך הגוף הוא תקוע בחוץ. אלא אם כן היא הזמינה אותו לדירה הזאת בעבר (אני לא זוכר). בכלל כל החוקים של הנשמה התבלבלו לי בפרק הזה...

nAm250

New member
לפי מה שהבנתי

ערפד לא יכול להיכנס לבית אם הוא לא מוזמן אנג´ל כנראה לא הוזמן ובגלל זה בסוף השיחה שלהם היא אומרת לו שאולי הם לא לבד בזה ואז כשהוא שואל אותה למה? היא אומרת לו בגלל שהיא לא הזמינה אותו, כאילו משהו או מישהו אחר גרם לזה שהוא יוכל להיכנס... נראה לי לפחות

sprites touch

New member
../images/Emo13.gif the powers that be

לאחר הפרק הקודם שמראה שה"משרד הראשי" הוא כאן ולא בגהנום, בהחלט יהייה הוגן שכוחות ה"שמיים" יפתחו סניף ב אל איי. העיקר שהחבורה שוב ביחד
הייתי בטוח שאנג´ל יציע לקייט לעבוד אצלו (נסיון בלשי וכו´).

trilliane

Well-known member
מנהל
השאלה אם אפשר לסמוך על מה שנאמר אז

בפרק הקודם... בפרק הזה גילינו שמייד אחרי שאנג´ל לקח את הטבעת הם התחילו בטקס ביטול... אני לא יודעת אם כבר מרגע תחילת הטקס לא היתה לזה השפעה כלשהי על הטבעת ועל כל מה שאנג´ל ראה... לי זה גרם לקחת את כל מה שהולנד אמר בערבון מוגבל (פרט לעובדה שחי או מת, אני לא סומכת על אף מילה שיוצאת לו מהפה...).

אכן..

זאת עובדה שהוא נכנס, שום חלק בו לא היה בחוץ. זה רק רמז, שאולי הם לא לבד בזה, אויל בכל זאת יש כוחות שמכוונים ועוזרים, כי עובדה שהיא לא הזמינה אותו. אני מחבבת את קייט, אני מקווה שישלבו אותה יותר בפרקים.. ואל.

trilliane

Well-known member
מנהל
גם אני קיוותי

אבל למרבה הצער, זה הפרק האחרון של קייט בסדרה (אלא אם יחזירו אותה בעונה 4). תגידו יפה שלום...

אוי, למה גילית לי.. ../images/Emo58.gif מעליי.

אני משתדלת לשמר את התקווה שהיא חוזרת.. אוף. ואל.

trilliane

Well-known member
מנהל
בעיני זה ממש לא ספויילר!

כי אני לא מספרת לך מה הולך להיות, אני מספרת לך משהו שלא הולך להיות... זה כמו לגלות למישהו שלא הולכת להיות לו מסיבת הפתעה.
תראי, יש תקווה ויש מציאות. מה זה משנה אם עכשיו תראי כל פרק ותחשבי "או, אולי היא תופיע?" ואז תתאכזבי, או שתקבלי את האמת כבר עכשיו? מתישהו הרי תגלי את זה ותתאכזבי, אז מה זה משנה אם זה עכשיו או אח"כ? אני במקרים כאלה תמיד בעד עכשיו, למה לדחות אכזבה לאח"כ. עדיף לתאם ציפיות מראש, כדי לא לקוות שוב ושוב ואז להתאכזב.

ואני בדיוק ההפך..

אל תדאגי, אני לא מחזיקה אצבעות כל פרק שקייט תהיה, אבל אני בהחלט רוצה לקוות שאנחנו נראה אותה מתישהו על המסך. זה ספויילר כמו לומר מי יהיה בקאסט של העונה, כי את יכולה לומר- אם אין אותו או אותה, הם בטח מתו או משהו קרה להם ואז זה בהחלט ספוילר. אם הייתי רוצה לקבל את האמת כבר עכשיו, הייתי קוראת את כל הספויילרים בפורום. ואל.

trilliane

Well-known member
מנהל
ויש תשובה פשוטה יותר

שהיתה מונחת (גם) לי כל הזמן מול העיניים, ולמרות זאת לא הצלחתי לראות אותה... באותו רגע בו הוא הגיע היא אכן היתה מתה אבל מוות קליני, ואנג´ל הוא זה שהוציא אותה מזה. פתרון כ"כ פשוט, הגיוני ומתבקש! (לו רק כי כבר היינו בסיפור הזה, עם באפי...) ותודה ל-JW שאת הסיכום המבריק שלו על הפרק של השבוע (כמו על פרקי השבועות הקודמים) ניתן למצוא ב"שער באפי" במסך המפוצל.

blackwolf

New member
גם אני חשבתי על הפתרון הזה,

( ואפילו לפני הסיכומים במסך המפוצל- הייתי מאוד גאה בעצמי שעליתי על זה :) והפתרון הזה מתחזק כשאנחנו רואים את אנג´ל בודק אם יש לה נשימה או לא, מגיע למסקנה שלא ואז לוקח אותה למקלחת כדי שהיא תתעורר. לעומת זאת הפתרון שניתן בפרק ( קייט מציינת שיש ישות גדולה יותר ,PTB, שאפשרה לו להכנס ) הרבה יותר מתאים, לדעתי, מכיוון שהוא נותן לאנג´ל את התקווה ואת הסימן שהיה צריך לקבל ( למעשה השיחה של קייט ואנג´ל בסוף הפרק מכסה את כל הנושא ) כדי לעלותו בחזרה לנתיב הנכון, או לפחות לתת לו את התקווה שמישהו שם לב לכך שעלה על הנתיב הנכון. אנג´ל צריך לדעת שלמישהו אכפת, שמישהו רואה, מאשר ומודה לו על מה שהוא עושה. הוא צריך לדעת שיש מי שיעזור לו בזמן צרה ( גם אם הרבה פעמים ה PTB, מקשים, מעצבנים ולא נוטים לנדב מידע ).

trilliane

Well-known member
מנהל
טוב, זה לא שאלה של מה יותר מתאים

זו שאלה של אמונה... והתחושה שלי היא שבמקרה הזה זה היה יותר עבור קייט מאשר אנג´ל - אנג´ל כבר כבר את ההארה שלו עוד לפני כן, וכשקייט אומרת לו את זה זה כבר בסוף הפרק, אחרי שהוא החליט לחזור "לדרך הישר" ועשה כל מה שעשה. אם כבר, הגמול הוא העובדה שעכשיו גם היא עברה איזושהי הארה, גם אם הנס הוא בעיני המתבונן...

ANGEL N

New member
בקשר לכניסת אנג´ל לדירה ללא הזמנה.

לדעתי מדובר כאן במשהוא שמראה שהעתיד של אנג´ל יהיה טוב. ושהנבואה לגבי זה שהוא יהפוך לבן אדם יכולה להתגשם. אומנם הוא לא יכול תמיד להכנס ללא הזמנה (הכניסה לבית של ווסלי), אבל עצם זה שהפעם הזאת הוא הצליח להכנס מראה שאיפשהוא יש סיכוי שהוא יהפוך לאנושי, זה תקוה לעתיד זה צעד די גדול בהפיכה לבן אדם. כולם חושבים שפתאום הוא יהפוך לבן אדם, אולי זה בעצם תהליך איטי וזה היה ההתחלה. מה אתם אומרים?

blackwolf

New member
לא אהבת את הפרק הזה?

דווקא הוא אחד החביבים עליי. חיכיתי לו מתחילת התקופה האפלה של אנג´ל. גם בגלל שהוא לא מצא חן בעייני כשהוא תלוי באמצע, אני אוהבת את האנג´ל שלי- טובטוב או רע רע, וגם בגלל שהוא פותח ( בהנחה ואני זוכרת נכון ) סדרת פרקים מעניינים ( בעיקר מבחינת יחסי הדמויות ).

למעלה