הפרק של היוםםםםם

aieeoh

New member
הפרק של היוםםםםם

הסוף היה די צפוי!!ידעתי שזה יהיה אלפסי ולא פיצה אבל לא ידעתי שיהיה לו את השעון!! נירה עשתה טעות שהיא סיפרה לבתיה... והטנלובלה ממש דומה ללחיי האהבה... נירה - סמדר בתיה - ורדה כנצלנסון - לא זוכרת איך קוראים לו... ירון - רונה (חח דומים...) ליה - דורון... תראו..זה ממש דומה...

חחחח כן הא../images/Emo85.gif

גם לי זה היה דאי ברור במיוחד בגלל הספויורלים
כל הטלונובלות דומות אחת לשניה

על הפרק...

באמת היה צפוי שזה לא יהיה הפיצה ומה שנראה לי ואני רק משאר שאולי השעון הזה של גנגנה, הוא נפל לו שקובי וריקי גררו את גנגנה למכונית, יש גם אפשרות שאלפסי עקב אחריהם וראה לאן הם הולכים ואז הוא מצא את השעון של קובי. זה קצת אידיוטי לאבד שעון, אם הוא הוריד אותו הוא היה זוכר אז הוא לא הוריד אותו, אז איך שעון יכול ליפול ככה סתם? מניסיון שלכם, פעם נפל לכם סתם פתאום השעון? זה קצת מוזר. חוץ מזה זה באמת דומה ללחיי האהבה כשישר עלתה לי האפשרות שאולי בתיה תסגיר את נירה.

lunaluna

New member
בוודאי

שעון מהסוג הזה יכול להיתקע במשהו להיפתח וליפול בלי שישימו לב. במיוחד אם זה קורה תוך כדי שסוחבים גופה

חחחח מניסיון את יודעת?

בטח זה זה עם התיקתקים..גם לי יש כזה והוא נפתח לפעמים.. חחחחח אבל מה זה משנה?!!איזה סוג שעון... קובי בכלל לא אשם!!מסכן שכמוהו...

MMM007

New member
../images/Emo58.gif השעון...

השעון הוא של קובי
ולא אחר, אבל... אלפסי לא מצא אותו בקבר
אלא בכניסה לבית, השעון נפל לקובי כשהם חזרו מהקבירה של גנגנה|

מה פתאום!!! חחחחחח

זה טלנובלה כאילו, מה רציתם? שזה יהיה דומה לסרט מדע בדיוני? חחחח ככה זה בג'אנר! שכל הטלנובלות יש להם אותו עיקרון אבל! אי אפשר להשוות בין משחק החיים ללחיי האהבה. מה בלחיי האהבה ראית מישהו נהרג? איך אפשר להששות את בתיה הפנימיסטית הפסיכולוגית המתוחכמת לורדה המזכירה המהבולה הפשוטה. אם זה היה כמו לחיי האהבה אז בתיה היתה עושה רומן עם שאול ראש קינדר!
ולא עם ריקרדו שגם העלילה שלו מגניבה. ואיך אפשר להשוות את סמדר לנירה? סמדר היא היתה רק רעה רעה רעה רעה בלעעעעע, ונירה היא כמו בחיים באמת שבן אדם הוא גם רע וגם אדם. ובכלל אם כבר יש מלאן סמדרים בסדרה הזאת, כי כולם קצת רעים וגם קצת טובים כמו בחיים. ובכלל מה עם אפי המתוקיייייייי??? אין אף אחד בלחיי האהבה שכמוהו! וחוץ מזה ההבדל הוא שהעלילה של משחק החיים הרבה יותר מעניינת ומותחת וקוראים בה מלא דברים מהר. בלחיי האהבה הייתי מתייבשת עד שמשהןו זז

למעלה