הפרק של היוםיוםיום!

הפרק של היוםיוםיום!

חחח תגידו באמת.. מזה גיל הבלות? אין לי כוח ללכת לבדוק באנציקלופדיה.. תסם פרק לומשו.. דווקא רציתי שהייד וקלסו ילכו מכות! אבל קלסו ההומו הזה לא מסוגל להרביץ חח.. כבר אמרתי לכם שהוא הדמות האהובה עליי?:)

מסכן קלסו..אני שונאת את הייד היום

אבל רק היום! כי הוא היה מניאק כשהוא לא ממזמז את ג'קי הוא חמוד...
וגיל הבלות זה שאישה בגיל 50 או משהו נהיית זקנה (בקיצור נמרץ ובלי שום תיאורים גופניים שבטח יגעילו פה את כולם)

aYaLoLy

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo95.gif../images/Emo15.gif

בעע לא ראיתי.. כל הטלוויזיות תפוסוץ.... וגיל הבלות זה הגיל בו האישה מפסיקה לקבל מחזור!! וזה סוף שיעור גוף האדם להיום...

croovy

New member
זה כשהאישה כבר לא מבייצת, ולא יכולה

להוליד תינוקות בגלל שהיא לא מבייצת גם אין מחזור גם אמא שלה הייתה חייבת להגיע לגיל הזה בגלל שנשים נולדות עם מספר מסויים של ביציות וכשהן נגמרות הן מפסיקות לבייץ

aYaLoLy

New member
L../images/Emo6.gifL../images/Emo95.gif../images/Emo15.gif

ממש שיעור חינוך מיני עשינו לו פה..

BigD00

New member
טוב...

אז אני לא ראיתי היום, טוב זה נהיה כבר רגיל שאני כמעט ורואה את הפרקים, אבל חבל שלא ראיתי הייתי עסוק בלכתוב בדיחות על שלמה בן עמי ועל אוהד ברק או שזה היה על עומרי שרון... טוב הקיצר, לא ראיתי אבל שמעתי מחבר וגם ראיתי קצת פה שהפאג שלנו "קלסו" לא נתן בראש להייד וזה חבל כי אם היה מכות הייתי עוזב את מה שעשיתי (ממש אטרקציה) והולך לראות, אבל התכוננו מחר אני הולך לראות את הפרק!! נראה לי מחר הולך להיות משהו רצחני, רד הולך להרזות כמו הבן היפיוף שלו (ממש) אריק, ואריק המקלון הולך להקריח ולהשמין (אל תדאגו זה לא ספויילר או משהו סתם יציאה מטומטמת שלי מרוב שעמום ועייפות). הקיצר, אני מקווה שאתם נהנתם כי אני מחר הולך ליהנות ולא בצורה הזאת! אז שלא יעבדו עליכם...

popit

New member
פרק יפה...

קלסו קרע אותי...מה הוא מגיע עם המגני הוקי לעיניים או מה שזה לא יהיה... ולמה אתם שונאים את הייד?!הוא הצטער והכל...הוא וג'קי יהיו מקסימים ביחד, אתם תראו! ההורים של קיטי מטורפים, במיוחד אמא שלה אמל'ה, והיה מצחיק שדונה חיקתה אותה. ואני מבינה שכולכם הבנתם על הקטע של קיטי כבר...חחח...ולמי שאמרה שנגמר לה הביציות זה לא נכון היא פשוט הייתה מבוגרת (כולם יודעים שנשים בנות חמישים לא יולדות ילדים!)... אז פרק יפה...
!

croovy

New member
בגלל שהיא מבוגרת נגמרו לה הביציות!

זה מה שלמדנו בביולוגיה.

Kryptonite

New member
*לא-מאמין-שהוא-מדבר-על-זה*../images/Emo168.gif

ניגמר לה, השחלות לא מייצרות ביציות, הן מעבירות אותן. יש לאישה מספר מוגבל של ביציות (300 אם אני לא טועה o_O)

ממש לא שרון...

נשים בנות 50 לא יולדות בגלל שנגמרו להן הביציות (ולא, השחלות לא מייצרות ביציות, הבת נולדת עם מספר קבוע של ביציות ואחרי שהיא מבייצת את כולן-מחזור, הן נגמרות ואיתן המחזור) וכתוצאה מזה הן לא מקבלות מחזור, ואז הן קוראות לזה גיל הבלות, כי הן כבר לא מסוגלות ללדת ילדים... סיימתי. תודה.

למעלה