הפרק של היווווום!

Car Crazy

New member
הפרק של היום על פי Car Crazy

(NARGILOS לשעבר) *אתם החולייה החלשה שלום!!!!!!!!!!!! כל הכבוד ליונתן *כל הכבוד למאיה על שהיא לא הלכה למשטרה *ר-ו-נ-ה !!!!!! כל הכבוד ואת יותר יפה עם חלק!!!! *סמדר יבת כלבה@@@@@!@#!@#!@# למה את מרגיזה את ענת?? *כל הכבוד לשלומית על רעיון המאבטח *איזה תרגיל סמדר עשתה לענת זה הצחיק!! חחחחחחחח *דורון יחתיכת מאומץ תירגע קצת.......באמת היקב מגיע ליונתן *מאיה כל הכבוד על הצעקות על אבנר ועל הלחץ עם הדירה! *איזה מאבטח תותח@@@@@@@!@#!@# *רונה כל הכבוד על ההפתעה

גלית, את החולייה החלשה, שלוםםם!

הקעט הזה שיונתן אמר- היה פיצוצי פשוט! והנה היה הקטע שכולנו חיכינו לו בציפייה ובכליון עיינים! עכשיו....בקשר לפרק של היום: אני חושבת שהיה פרק מצויין! והנה כמה נקודות: 1) סופי עם חלק???? התפוצצתי מהפאה המגוחכת הזאת, היא נראתה ממש מצחיק, וממש לא התאים לה, אני אוהבת אותה עם התלתלים הג´ינג´ים שלה! הרג אותי איך שהיא הסתכלה במראה ועשתה את כל הפרצופים האלה. סופי, אני אוהבת אותך!!!!!
2) מאבטח זה קצת ללכת רחוק..אבל זה בהחלט רעיון, אני רק לא מבינה איך מאיה תתעסק עם החבר שלה והמאבטח הזה לידה 24 שעות, זה קצת מוגזם. 3) דורון חתיכת חרא (באמת אני רצינית), מה הוא מתנשא ואומר לגידי שהוא והמשפחה שלו לא לרמה שלו? איך הוא מעז...די הוא הפך לסנוב בזמן האחרון ולא נראה לי שאני אוהבת את זה ....והיקב, אני מסכימה שהוא צריך להיות בהנהגה של דורון, כי הוא מנוסה יותר אבל גם ליונתן מגיע משהו. לדעתי, דורון לוקח את זה קשה מידי... 4) אוף! שמאיה וגידי יהיו ביחד כבר...! 5) למה רונה מטומטמת (למה הורסים לה את הדמות?!), היא היתה צריכה להקליט אותם מדברים ואז היתה לה הוכחה, אבל לא..רונה לא מתוחכמת מספיק בשביל לחשוב על זה, נו באמת, איזה שטויות! ואני ממש שמחה שהיא תפסה את זה כבר, בגעה הזמן! 6) שסמדר תשרף (רק מחשבה..) 7) שגלית תסתום כבר את הפה, איזה כלבה מפגרת...חבל שנולדה בכלל.... 8) ענת ממשיכה לעצבן אותי עם הפרצוף המגוחך הזה שלה...מפחידדדד.... זהו בינתיים חברים!

pompii

New member
הפרק של היווווום!

דורון יצא גבר שבסוף הוא אמר שהוא אוהב את רונה, איזה חמוד הוא!
חחח אתי חוצפנית קטנה
איזה מטומטם השומר של מאיה, ממש אידיוט!!!!
דורון היה עצבני ומעצבן איך הוא אמר בכ"דרך אגב" שרונה היתה אצלו חחחחח
איזה חמודה אתי רואים שהיא באמת אוהבת את יונתן
איזה מטומטמת כלנית אסור למאיה לדבר עם גידי לבד????
בין רונה לדורון יש אהבה אמיתית!!!!!!
חחחח הריב של רונה ואתי על מכבי תל אביב וחיפה חחחחח איזה חמודות, נקרעתי
עמרם: "ככה אני אוהב אותך"???????ווט דה פאק??? הוא ממש רציני עם הענת הזאת, עמרם, איזה דפוק הוא. חחח ודורון עושה כזה לא עם היד איזה מותק!
שמתם לב איך התפיסה על החם של רונה התפשטה כבר בין כל הדמויות???
איזה פחד!! גידי פותח את הדלך וראוים את השומר המטומטם עומד שם כמו פסל זה היה מפחיד בטירוף!
אבנר אשכרא אנס את מאיה!!!!! ועוד "סולחת לי?" אידיוט!!!!!
רונה נראה לי השתכרה מהבקבוק...לא?

Snitch

New member
*~~סיכום הפרק~~* ../images/Emo88.gif

ציטוט הפרק- רונה לאתי- "כל הגברים קופים. רק מכבי תל אביב מעניינת אותם."
מפחיד לראות את גידי במחזור.
ספירפיר המעצבנת... "מה הנשק שלך?" (לאבנר) פוסטמה..
שלומית הצנונית המטומטמת. איך היא לא מתביישת להתחצף ככה לאתי?? משתמשת כל הזמן בתירוץ שאלכס חולה ואי אפשר לדבר איתו. שתלטנית מעצבנת. ממתי היא אוהבת את סמדר?! גם אלכס הפך להיות אטום לחלוטין אחרי אירוע הלב שלו.
עמרם דיבר יותר מדי מהר בטלפון.
"מותק, הטקט במשפחה שלך כבר עבר מזמן.." (מהגיגיה של סמדר)
ושוב- אפשר לדעת בוודאות שכלנית הכי חכמה בסדרה.

Snitch

New member
אוי, לא ראיתי את ההודעה שלך. ../images/Emo88.gif

סליחה שהתחלתי שירשור חדש. אבנר הפדופיל הזה מעצבן אותי

רונה למדה מאלי מרקו...

איך לפרוץ. סתם לא יודעת בכל מקרה, איזה חמודה רונה, איך היא השתכרה, חמודה!!!

נגה84

New member
דוקא אהבתי את הקטע עם אבנר ומאיה

זה היה סקסי כזה...לא יודעת..הוא פשוט מנשק טוב ומאיה צריכה להעריך את זה...אבל יש לו אופי חרא , הוא נהיה ממש מתנשא וזה מגעייייל. רונה ואתי היו חמודות היום, אבל רונה מטומטמת , כרגיל. דורון שיחק היום טוב, אבל הוא תמיד משחק טוב. שלומית - בא לי להחטיף לה כאפה, היא יכולה להחליף את השומר ראש של מאיה, היא תעשה את עבודתה נאמנה..... וזהו אתם קולטים שעוד 8 פרקים הסדרה נגמרת, אז למה העניינים נראים רחוקים מלהסתדר????!!

רונה גדוללללללה!

אחרי שהם שתו את בקבוק ואתי מתחילה לפלסף על עתיד וכל מיני שטויות רונה אומרת לה: "את עוד יכולה להגיד משפטים כאלה ארוכים? כל הכבוד לך!" קרועות וגם הקטע עם מכבי ת"א\מכבי חיפה... נו מה את מבינה בכלל... די הרגו אותי אלה ! "כאילו שמייח כזה" (גיא פינס)

לאוהבות רונה- שלום חברות...

אני אומרת לכן, בא לי לפעמים לחבק את הסופי הזאת, היא כזאת חמודה!! היום היא פשוט היתה מתוקה, יש לה צחוק כזה מתוק וחיוך מקסים! היא מזה הצחיקה אותי עם המכבי ת"א שלה...היא היתה שיכורה לאללה! (דרך אגב, רונה אמרה "מכבי ת"א" כי סופי צדקב באמת שרופה על מכבי ת"א בכדורגל...) הידעתם? איזה חמודה אתי גם! ממש אהבתי את הקטע שהן ככה השתכרו וצחקו ועלק כל הגברים קופים. איזה יציאה של רונה. התפקעתי! אין, הן גדולות!!!!!!

מדברים על קופים.........

כשדורון סילק את רונה אז הוא אשכרה נראה שם כמו קוף!! ואני לא צוחקת אמרתי לאחותי באותו רגע....

pompii

New member
רונה רונה רונה

רונה בחורה מקסימה מפילה כל בחור כזאת נשמה מה נעשה כשהסדרה תגמר נעבור לראות סופי טופי מהר! רונה ודורון זוג מושלם יאהבו הם לנצח לעולם לא יפסיקו לשתות לחיי האהבה לגעת באושר, ולחיות בשלום וגאווה (שוב זאתי עם הקישורים שלה גם כן....חחחחחחח
)

LARAS

New member
כמה הערות על הפרק של היום ../images/Emo41.gif

מאיה!! איזו דחיפה היא הביאה לאבנר! גדולה... גדולה... "אני פשוט נמשך אליך בטירוף" או בעברית: "אני פשוט נמשך לכסף שלך בטירוף"
אלכס לשלומית: "שלומית, אם הילדה רוצה לדבר איתי אז אני אקשיב לה" חחח..... קרע אותי!!
כשהשיער של ענת לא חצי חלק חצי מתולתל אז יש בה אפילו חן מסויים לא?!
איזו סצינה טובה היתה היום בין רונה לדורון! פשוט שחקנים מעולים... אבל לדורון היו כמ יציאות... למרות שהצעקה הזאת שלו היתה ממש טובה...
ספריית הוידאו של אלי מרקו: א. הוא לא הוריד עדיין את הפוסטרים של רונה! ב. כל פעם שאני רואה את הקופסאות האלה של הקלטות אני נזכרת מחדש שהן ריקות...
תגובות...?

למעלה