הפרק של אתמול

אה............. אוקיי!

:) תודה רבה ועוד שאלת בורות- פיספסתי את הפרק אתמול- למה החליפו להארם את הכינוי? ז"א- מה הוא עשה שגרם לו לזכות בכינוי החדש? אהבתי את פאפי... :))

shipper heart

New member
לאא פאפי היה עצוב...כי זה לא היה

puppy- גור זה היה pappy-כאילו אבא...כי הוא כאילו הכי זקן שמה... הוא הציל את הווינגמן שלו ודחף אותו עם הוו תפיסה על ה"חלון" שלו ועביר אותו 19 קילומטר עד שהוא היה בפיטווט כלומר מעל הים וככה הם יכלו לנטוש בלי לנחות בטוח שטח סרביה

כן אני יודעת...

מצאית את זה נורא חמוד שצוחקים עליו שהוא זקן... :)) וגם על הגרירה ידעתי.. אבל איך זה הביא אותו לכינוי של אבא שלו?

shipper heart

New member
כי זה כבוד...כאילו הוא עשה מעשה כזה

משוגע שלא הרבה היו חושבים לעשות והציל את טונה ואת ארצ'י וזה שנתנו לו את הכינוי של אבא שלו זה כבוד כזה...

טופ... הפרק של אתמול....

בקצרה, זו היתה הסיבה כנראה שנרדמתי והברזתי לכם.... מ-ה ע-ו-ב-ר לטסריטאים האלה בראש??????????????????????? אני לאמבינה!!!! רציתי לבכות! מה איפה רגעי H/M שלנו? אפילו מבט אחד קטנטן היה מספיק !!! לא רק שככה, גם הביאו לנו את ג'ורדון (בעעעעעעעעע) וכאילו הארם ביקש ממנה להשאר בעניים עצובות ?!?! איפה לעזאזל הם חיים ? ואם כבר H/M ישבו לדבר קצת בשקט אחד עם השני ברגעעעעעעעעעמבי הדביל בא להפריע באמצע! מה יהיה ? מה?מה?מה? פרק מעצבן ביותר. איפה הריספקט להארם שחזר? אז מה אם הוא נעדר 5 חודשים? מה ברגעעעעעעמבי יותר משעשע/חתיך/מוצלח/הורס ????? איפה נאמנות איפה? נקודת האור היחידה בפרק היתה שהוא חזר לג'אג. אני רוצה להאמין בכל ליבי כי בפרקים הבאים הארם כבר יראה לככככככוווווולם מאיפה משתין הדג. לדעתי מי שאמר פה את עניין הטבחים צדק.

shipper heart

New member
בואי נבהיר....אני יודעת שלך אנ'לא

צכה להבהיר את זה אבל חפיף... באגמי לא משעשע... באגמי לא חתיך *גאדמט אם הוא חתיך מה הארם?!* באגמי לא מוצלח באגמי לא הורס הארם משעשע הארם חתיך *מי גאד חתיך זאת לא מילה* הארם מוצלח *העורכדין הכי טוף והוא טייס!! והוא יודע לבשל!! והוא אוהב את מאק...צריך עוד משו?!* הארם הורס רצח....
*למה לא הבאתי לפה את LL?!* וזה גם לא הייתה נקודת אור...אני רציתי אותו על הקרייר עוד קצת!! בעע חיחי

omer landau

New member
אבל יש משהו מוזר

אין לו טלוויזיה בבית איך בדיוק הוא רואה גאג חי חי חי

אמרתי את ההערה על ברגעעעעעמבי

ממש בציניות מטורפת!!!!!!!!הוא אחד הדברים הכי דוחים עלי אדמות!!!!
ממש מגעיל ומכוער. זה נאמר בהשוואה להארם , שכאילו לא נתנו לו את הכבוד המגיע לו! דם!!!

shipper heart

New member
אני יודעת שזה היה בציניות...סתם

רציתי שאלה שלא הבינו שזה בציניות יבינו....חח

למעלה