הפרק של אתמול

אמיר72

New member
הפרק של אתמול

לא יודע כמה מכם שמו לב, אבל בסיום הפרק, לפני הקרדיטים, היה הכיתוב הבא: 'On March 10th, 1967, U.S. Air Force Captain Robert Pardo used his F-4 Fantom to push a fellow American's badly damaged jet from North Vietnam into friendly territory. We salute Captain Pardo for his inspirational courage and ingenuity. הסיפור הזה, של דחיפת מטוס פגוע בעזרת וו הנחיתה, הוא סיפור אמיתי ! צרפתי שני לינקים למי שמעוניין לקרוא.

נצל"ש... למרות שזה כן קשור לפרק

של אתמול אבל לא לתוכן ההודעה... לא ראיתי את הפרק!!!!!! מישהו יכול לתקצר לי? בעיקר H\M MOMENTS.... תודה רבה לכם!!!!! ושנה טובה לכולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

omer landau

New member
אוקיי אז ככה

זה מה שאני זוכר בסידרה הזאת יש כל מיני סצינות חלקן מעניינות וממש סיפור וקצר בתחילת הפרק אני אספר את העיקר מגיע לנו"מט מטוס שעל סיפונו אישה הרה מרוסיה או קוסובו אני לא זוכר מי שדאג להביא אותה לספינה היה חייל אחד שדאג לאישה כי היא אמרה לו שבעלה רוצה לרצוח אותה כי התינוק שבבטן שלה הוא של חייל אויב שאנס אותה כדי להעלות אותה על המטוס הוא היה צריך לשכר ולנעול במחסן אחד מאנשי הצוות שלא היה מסכים להעלות אותה על המטוס כי זה בניגוד מוחלט להוראות הוא שיכר אותו לילה לפני סחב אותו למחסן בשדה התעופה ונעל אותו שם המטוס המריא בלעידיו והחייל הנאשם והאישה ההרה המריאו לכיוון הנו"מט היה משפט שבו ביררו את הדברים הארם לא היה העורך דין המצייג אך היה נוכח במשפט העורך דין שייצג את החייל היה מישהו ששייך לגאג אבל הוא לא חוקר או משהו אלא מישהו מתחיל שמוצב בספינה כדי לנהל ולקשר את ענייני החוק שם הוא היה אמור להפסיד במשפט עד שהארם התערב ברגע האחרון והחייל זוכה מאשמה תוך כדי ואחרי כן הם יצאו לגיחה מבצעית בשטח אויב אסור לטיסה ירו עליהם המון נ"מ ומספר 2 של הארם נפגע והלך המנוע הוא רצה לנטוש אך זה היה בשטח אויב כמובן שהארם השנון שלנו עלה על משהו המטוס הפגוע הוריד את ציוד הנחיתה זה שנתפס בכבל והארם דחף אותו בזווית כזאת מאחורה עד לאוקינוס כדי שלא ינטוש בשטח אוייב מכל המשמעויות כמובן שהכל שיש 2 מטוסים באוויר 2 מצנחים נפתחו וניצלו המטוס כמובן אמר לנו יפה ביי ביי לפני כן המפקד הסביר להארם שבגלל שהוא "התעקב" קצת שמונה שנים וחסרות לו שעות טיסה פעולות מבצעיות ונחיתות על הנומט הוא לא יתקדם בקריירה באופן שינצל את מה שהוא ושיקח לו הרבה מאוד זמן להתקדם ולהשלים את הפער אחרי מה שקרה באוויר נתנו להארם קסדה עם השם האמר וגם כתבו את השם על המטוס כולכם בטח יודעים מה כינוי זה אומר בסוף הפרק הייתה שיחה קטנה בין המפקד להארם שהם הבינו שכדי להארם לחזור לגאג כי זה מה שהוא אוהב לעשות כמובן שהוא אוהב לטוס וטוב בזה אבל זאת בעייה זה קצת יותר ארוך מתקציר אבל נסחפתי

omer landau

New member
כן אבל בקושי

האדמירל רצה כרטיסים לאיזה הופעה והגיע מישהו חדש לגאג זה שהיה במשטרה נראה לי אז באד החדש הזה ו"המזכירה" של האדמירל התחרו על מי ישיג את הכרטיסים זה היה קצת מצחיק בסוף החדש השיג את הכרטיסים בחינם ובאד ב300 דולר אם אני זוכר נכון ומאק דיברה מידי פעם אולי היה עוד משהו אני לא זוכר וגם שכחתי את השם של החדש הזה ושל זה שיושב בכניסה לחדר של האדמירל שכחתי את שמו ואת הדרגה שלו את הרוב בסדרה אני זוכר

THEchosen1

New member
יפה יפה ... חח .. תודהההההה

רבה ! ... מסתבר שלא הפסדתי הרבה - קטעי שיפרים

omer landau

New member
אני צריך ללמוד את השפה

מהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה?

shipper heart

New member
gunnnnnyyyyy

gunnery sargent victor galnidez...
me likes

איזה שם נחמד זה...

כזה מתגלגל על הלשון ...למרות שזו דרגה. ד"א זה מסקרן אותי, איזו דרגה זו בדיוק? רס"ב?

shipper heart

New member
לוידעת כי היה בפרק אחד בעונה1 שהיה

גאנרי סרג'נט שהוא היה משו בתותחנים...יכול להיות רב סמל בתותחנים... מי דונט נו...

Blue Koko

New member
לימפ ביזקיט!

ומר. פאנקי! קרע אותי!!! "i heard they really rock" מילותיו של האדמירל!! חחחחחח

shipper heart

New member
עכשיו זה גם הכינוי של הארם יאפושעים

שכמוכם!! חחח שכחתם את הארמי... *poor thing....come on I'll comfrte you (HINT! HINT!)blah חיחי

למעלה