הפרק שלי

הפרק שלי

שרשרו את הפרק של העונה ה2 הפרק ה1 שאתם ההימצתם לדני הוליווד. וכל אחד יכול לתת לכול מי שהוא רוצה ביקורת מתימאה ובונה

תסריט לפרק 1 של עונה 2 של "דני הוליווד"

היי, אני יוחאי, אני יודע שאני לא כותב פה בכלל בפורום אבל בכל זאת אני קורא סמוי קבוע, וכתבתי את התסריט שלי ל"דני הוליווד" - הפרק הראשון בעונה השנייה, שממשיך את אירועי העונה הראשונה. התסריט מצורף בקובץ. אז תקראו ותגידו לי מה דעתכם! תיהנו!

MrHyde1

New member
דעתי

הכתיבה שלך מאוד מקצועית, וכיף לקרוא. גם הדיאלוגים שלך אמינים. הבעיה היחידה היא שהעלילה לא מספיק מעניינת. אולי אם תמשיך לפרקים נוספים זה כן יתפתח למקומות מרתקים, כמו מעבר לזמן אחר, משחקים בזמן וכו'. אבל בסה"כ יפה מאוד

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifהפרק הראשון של דני הוליווד 2

תסריט הפרק הראשון לעונה השנייה של דני הוליווד. קצת קצר אבל על הטלוויזיה אפשר למתוח את זה בקטעי מתח ממושכים או בשירים. מצורף בקובץ doc

MrHyde1

New member
../images/Emo6.gif

אהבתי, הומוריסטי במיוחד. כמובן שזה לא ממש תסריט, גם עם שירים זה לא היה יוצא מספיק ארוך. אבל אחלה רעיון.

lolo59

New member
דעתיי...

תסריט נפלא, אהבתי!
האמת היא, שלא כ"כ הבנתי את העלילה עם מומו, שזה עיקר הפרק, אבל עדיין אהבתי. נקרעתי מצחוק בקטע עם ה"מושיקו שטראוס. גלידת שטראוס מוכרת לכם מאיפה שהוא?" חזק, מקורי!
תמשיך.

lolo59

New member
אבל -

חבל שלא עשית את זה יותר ארוך. כמו ש"נגמר לי הכוח" אמר: זה יותר סצינה מאשר פרק.

חחח...../images/Emo191.gif../images/Emo85.gif

מצחיק בטירוף... והזוי בו זמנית... אם זה באמת יהיה - זה בהחלט יהיה די מפתיע...

noki222

New member
הפרק הראשון של העונה השנייה

יש לי קצת בעיה עם השירים.... אסבל לא נרא.. אשדמח לקבל הערות הצעות וכו'

lolo59

New member
אני נכנס לקרוא

יש לי תחושה שלא אתאכזב. אחרי שאקרא, אגיב בלי נדר

lolo59

New member
תגובה

התסריט נחמד בסה"כ, אבל קצת לא אמין. זה נראה כאילו עד לפני 3 ד'ק, לא קרתה לחבורה טראומה, ואני מדבר על הקטע של הבדיחות. כמו, למשל, שחיים הצעיר אומר "לא עברנו דירה כבר 40 שנה, הא?" או נועה, רינגו ובובו. זאת אומרת, אין בעיה איתם, אבל הקטעים האלו לא קשורים לפרק. מילא זאת הייתה דמות חדשה, שלא קשורה למאורע\עוד לא יודעת על המאורע, אבל אני מדבר איתך על חברים טובים של דני, שנראה כאילו החבר הטוב שלהם לא נורה לפני כמה שעות ושהוא במצב קשה. בסה"כ, אני אהבתי, אבל נתתי את ההערות האלו כביקורת בונה. יום טוב!

noki222

New member
קודם כל,

אמרו להם שדני במצב יציב, הוא לא מת או משהו.... חוץ מזה זה ניראלי קצת משעמם שכל הפרק רק על זה. אז ניסיתי להכניס עוד קצת "אירועים"..... שלא יהיה משעמם ושלא כל הפרק יתמקד באירוע המסויים הזה שקרה כבר בעונה הקודמת.... אבל תודה בכל זאת על התגובה
(כבר אמרתי שאני מתה על ארתור פרי?!?!
)

lolo59

New member
נכון, אבל

אולי אם היית מוסיף דמות חדשה, אז הקטע של הבדיחות היה מתאים. זאת הייתה הכוונה שלי. אני מת על בדיחות, גם בפרקים הכי רציניים שיש, אז אין לי בעיה נגד זה. הבעיה היא איזו דמות אומרת אותה. את מבינה למה אני מתכוון? אבל, כמו שאמרתי, אחלה תסריט... :)

MrHyde1

New member
אני דווקא לא מצאתי בעיה עם הדיאלוגים

כלומר, אמרו להם שהמצב של דני יציב, הם אמורים לשמוח, לא? וזה לא שהם הריצו שם מופע סטנדאפ.. אני דווקא חושב שהקטע הזה היה בסדר גמור. אבל בכל זאת יש בעייתיות בתסריט, חוסר העניין. זה באמת נראה כמו סתם פרק רגיל של השיר שלנו. מה עם מעברים בזמן? קטעים מהעבר? משהו מיוחד? הכל על מיי מנוחות, אין מתח או מסתורין.. וגם הסוף לא ברור כל כך, הוא אמור להיות מותח?

יפה!../images/Emo191.gif../images/Emo85.gif

מותח, מעניין ומסקרן. על ה"צחוקים" שבפרק כבר דנו פה, אבל דווקא בעיניי זה בסדר, הם באמת לא יכולים לדבר רק על נושא אחד כל הפרק...

מנהלים, אולי תצרפו לשרשור את...../images/Emo191.gif../images/Emo85.gif

התסריט של lolo59? ולדעתי אם עוד אנשים יוסיפו תסריטים אז זה בכלל שרשור ששוה טגלון - "התסריטים שלכם לפרק הראשון בעונה השנייה של דני הוליווד!"...

למעלה