הפרק שהכי אהבתם

• פותח הנושא spub
  • פורסם בתאריך

Kid Vicious

New member
../images/Emo45.gif

חכו חכו שיתקנו לי את הסורק.. ציירתי לי טאולי נחמדת.

sapir stieben

New member
חח אני נורא אהבתי את הפרק על בטרס!

זה היה פרק ממש ממש קורעעעעעעעעע!!! נשפכתי כל הפרק.... ואם למישהו איכפת מי אני ומאיפה קפצתי פתאום שישאל..!

אה, ו...

אין פרק יותר טוב מ-chinopokemon!!!! ראיתי אותו רק פעם אחת, ואני זוכר שאהבתי כל רגע...זה גם פרק שבא להגיד משהו על כל התעשייה הזאת, והקטע של "אין ואאוט" ומסרים כאלה כבר מקבלים אצלי עדיפות. בכלל, היו ממש קטעים מצחיקים. פרק מושלם. גם אהבתי את Cancelled מאאאוד, משום מה נראה לי שאני בין היחידים...

slim_girl

New member
מה עם - how to eat with your but?

הפרק הזה פשוט קרע אותיייייייייייייייייי!!! לא יכולתי להפסיק לצחוק...!!! וגם ב: helen keller - the musical!!! גובלללללללללללז!!!! איך שכחתם? בהחלט הפרקים האהובים עליי! ד"א היי! אני חדשה
Slim.

richter

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

ובכלל אני רואה שיש באשכול הזה הרבה חדשים אז ברוכה הבאה slim_girl !
וברוך הבא Spub! (לא ממש חדש אבל עדיין חדש פה)
וברוכה הבאה Superlital!
וברוך הבא the 7th turtle למרות שאותך כבר הספקתי לברך
וגם RootDown אני רואה שלא הספקנו לברך אותך אז ברוך הבא!
וברוך הבא The Dark Angel !
וברוכה הבאה מתוקה777 !
וזהו אני מקווה שלא שכחתי אף אחד אז ברוכים הבאים!
נ.ב. elcool התאפקתי כל ההודעה ובסוף נשברתי

spub

New member
ממש לא!

cancelled היה פרק גדול! הרעיון פשוט ענק ובהשראת הפרק המופרע הזה אני ממליץ לכולכם לקרוא את הספר שיעזור לכם להסתדר טוב יותר ביקום - "מדריך הטרמפיסט לגלקסיה" שהפרק הזה גורם לי לחשוב עליו כל פעם מחדש...

elcool

New member
אני קראתי אותו פעמיים

ועשיתי עבודה לבית ספר לא מזמן (האמת.. אם תקנץ לקבצים של הפורום וכמה דפים אחורה תראה צילום של הדף האחורי של הספר שצילמתי)

slim_girl

New member
איזה מייבשים אתם!

אלו היו אחלה פרקיייייייים!!! טוב לפחות לדעתי! אני למשל לא מבינה את ההתלהבות מהפרק של באטרס.... so there you go! Slim.

elcool

New member
לא.. הפרק האחרון בעונה החמישית

514. Butters' Very Own Episode

The 7th Turtle

New member
כמובן שיש את

הפרק שבו מספרים על העבר של פיפ... אני לא זוכר באיזה עונה זה אבל פרק גדול (במיוחד למי שראה את הסרט שעליו הפרק מבוסס)
"looki hiya! me made me a matel newspaper!"​

wanna get high

New member
זה לא על העבר של פיפ...

זה למעשה הסיפור של דיקנס (לא זוכר איזה, נראה לי "תקוות גדולות") בקיצור (ובעיוות)...

elcool

New member
צודק (+הרחבה)

מאט וטריי מאד מעריצים את המחזות של צ'ארלס דיקנס ואת הת ההומור הבריטי של מונטי פייטון. אז הם החליטו לעשות פרק שמבוסס על המחזה של צ'ארלס דיקנס "תיקוות גדולות"

זה כן על העבר של פיפ! אבל העבר שלו

מבוסס על תקוות גדולות... ובפרק כלשהו בעונה 1 או 2 הוא אמר שההורים שלו מתים וגם בספיישל עליו הם היו מתים...

למעלה