הפרק שהכי אהבתם

• פותח הנושא spub
  • פורסם בתאריך

spub

New member
הפרק שהכי אהבתם

לפעמים נראה לי הפורום קצת יותר מדי אינפורמטיבי ואין מספיק SOUTHPARK SPIRIT... שלא תבינו אותי לא נכון הפורום הזה מאוד עוזר ואני לא מעביר ביקורת אלא רק מנסה לשפר :) נראה לי רעיון נחמד שכל אחד ישרשר לכאן הודעה או הודעות עם כותרת - הפרק שהוא הכי אהב ויספר מה הוא אהב בו וכאלו... אני מקווה שזה יתפוס...יאללה תביאו בהודעות@#$%%^!

wanna get high

New member
../images/Emo45.gifטאולי!!!../images/Emo45.gif

הפרק הכי טוב שקיים בגלל שהוא פשוט הזוי לחלוטין...

The 7th Turtle

New member
אכן פרק אדיר../images/Emo70.gif

אבל אני לא יודע אם זה ה-פרק... כלומר, איך בכלל מדרגים את הפרקים
במיוחד בעונות האחרונות ששודרו (6 ו7), הפרקים שם קורעים אחד אחד

Towelie™

New member
אני מסכימה עם wanna get high..

טאולי הפרק הכי שולט!! כמובן ש cow days אחרי זה, אבל בלי ספק Towelie rulez! |מסניפה| |משאילה מטאולי את הבונג שלו|

microbe15

New member
אי אפשר לבחור את הפרק הכי טוב....

אני מסכים שטאולי פרק אדיר! והפרק עם ג'ניפר לופז מצויין! והפרק האחרון של העונה השישית מצויין (סנטה וישו בעיראק)! ויש עוד הרבה הרבה הרבה כאלה, במיוחד מהעונות האחרונות

spub

New member
זה לא משנה

גם אני לא חושב שיש פרק אחד מעל כולם...

spub

New member
611 - child obduction isn't funny..

זה אחד מהפרקים האהובים עלי שהחליטו בעיירה שהסיני מהמסעדה יבנה להם חומה שלא יחטפו להם את הילדים והמונגולים הרסו אותה כל פעם...:) בכלל נחמד להזכר שוב בטאולי המסוממת(דמות מפגרת לגמרי) - אהבתי שהצבא החליט לחסל את כל המגבות באזור של סאות'פארק...

RootDown

New member
חשבתי על זה הרבה...

הרבה לפני האשכול הזה!! וממש קשה לבחור את הפרק הכי טוב! אבל אם הייתי צריך לבחור אם איומי אקדח אז הייתי בוחר את הפרק הראשון שהוא ממש מגניב ואני רואה אותו כל הזמן. אחרי זה spookyfish וcow day בהחלט איפשהו למעלה ברשימה.

richter

New member
הרבה פרקים הם מצויינים

קשה לבחור אפילו שלושה פרקים אהובים ובטח שלא אחד לפחות כרבע מהפרקים בכל עונה אפשר להכניס לקטגורית "הפרקים הכי טובים" וגם יותר מזה בחלק העונות. טאולי הוא אכן מהפרקים היותר טובים בסדרה אבל הוא בטח שלא היחיד...

positive energy

New member
אתה מגזים...

חצי!!!! ויש לי עכבר חדש
על הקודם היו צריכים ללחוץ 3 פעמים כדי שהוא יעבוד וזה לא היה נוח לירות ככה באקדח כש10 נאצים יורים עליך עם תת מקלע
לא יודע למה סיפרתי לכם...

spub

New member
גם אני חשבתי על זה פעם

וזה לקח לי בדיוק 5 דקות להבין שיש דברים... רגע אני רוצה לעשות את זה כמו סוף פרק : I REALIZED SOMETHING TODAY... I REALIZED THAT SOME THINGS IN LIFE ARE TOO GOOD AND SHOULDN'T BE CATEGORIZED TO BEST OR SECOND BEST...SOME EPIZODES OF SOUTHPARK ARE JUST TOO GOOD AND WE SHOULDNT DECIDE WHICH ONES ARE THE BEST AND ENJOY EACH AND EVERY ONE OF THEM LIKE IT WAS THE BEST EPIZODE EVER... AND THAT WAS MY SOUTHPARK FETISHISM

Superlital

New member
חחח יפה

אהבתי את הפרק "סקוט טנרמן חייב למות" אבל באמת שקשה להחליט, כולם כל כך טובים

elcool

New member
|דמעות אושר|...

פעם ניסיתי לכתוב משהוא כזה אחרי שלמדתי משהו.. אבל לא הצליח לי יפה כמוך.. גם לי איך פרק אחד מועדף.. thay are like my children.. i love tham all! (strong bad)

Superlital

New member
you shouldnt done that

he is just a boy! (בקול של קרטמן אחרי שהוא מצא את "אחיו" של סטן בפח) זה הזכיר לי את זה משום מה וטאולי אכן שולט

למעלה