הפרק שהיה אתמול

smochkin

New member
הפרק שהיה אתמול

היה הפרק הכי גרוע שהיה אי פעם. פיהקתי כל הפרק ופעם ראשונה שהוא שיעמם אותי כל כך שחיכיתי שהוא ייגמר כבר. מי עושה פרק כזה אחרי מה שהיה שבוע שעבר עם דוסון וג´ן??

רינת4

New member
אני מסכימה.

ציפיתי למתח, משהו. אבל-כלום. ההתחלה היתה חמודה- איך שהם שיגעו את ג´ואי. וגם הסוף היה נחמד- כשהיא פחדה לחזור לבד הביתה. אבל באמצע- באמת היה משעמם. הדבר היחיד שבאמת אהבתי בפרק, היה שלא ראינו את דוסון. (למרות שלפי מה שקראתי פה עד היום, לא הרבה שותפים להרגשה הזאת).

פיית

New member
ההתחלה היתה מצחיקה...

פיית

mgirl

New member
מה אתכם?

הפרק היא ממש נחמד, אני אישית אהבתי.

stardust15

New member
מה???../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

אני לא מאמינה עלכן
הפרק לא היה משעמם בכלל!!! זה היה הפרק שהכי אהבתי העונה!!!!!!!!! נכון,אולי העיתוי של הפרק לא היה מושלם כי כולם חיכו לראות מה יקרה בן דוסון וג´ן אחרי מה שקרה בפרק הקודם אבל...עדיין הפרק הזה היה נהדר!!@!!!!איך הפרק הזה יכול היה להיות משעמם.???במיוחד הסיפור של ג´ואי!!!אותו הכי אהבתי!!!כשאודרי וג´ואי רק הגיעו לספריה ואודרי אמרה לג´ואי להסתכל על האיש ההוא שאכל בוטנים ישר נבהלתי!!פחחח איזה מפחיד הוא היה...אני ישר הייתי בורחת עם אודרי מהספריה והולכת איתה למסיבה שלה.בכל אופן לא ציפיתי שהספרן הוא האנס!!!וחוץ מזה השוטר לא יכול היה להגיד לג´ואי שהספרן הזה הוא האנס(או לפחות הוא החשוד...)????כאילו הוא ראה שג´ואי נבהלה ממנו ,למה הוא עוד יותר הפחיד אותה???הוא לא היה צריך לרדוף אחריה ברחבי הספריה כדי לומר(או לנסות להגיד) לה את זה...הוא יכול היה לומר לה כשהוא ביקש ממנה את העט. הקיצר דווקא את הפרק הזה אהבתי!!חוץ מהסיפור של ג´ק,למה הם היו צריכים לדחוף משהו על טיבעי????זה הרס!!

mgirl

New member
צודקת...

חוץ מהקטע של ג´ק... זה גם היה נחמד ולא הרס בכלל

smochkin

New member
נו באמת

כל הפרק הזה לא היה מציאותי בכלל!! הסיפורים האלה לא היו אמיתיים רק ביימו אותם עם משתתפי הסדרה. סתם פרק מעפן!!!

Summer Spirit

New member
לדעתי ../images/Emo163.gif

הפרק היה נחמד, הכי אהבתי את הסיפור של ג´ק ושל ג´ן... ולאן דוסון וג´ן בדיוק הלכו? אני עדיין לא מעכלת את זה שדוסון כבר לא בתול!!!

Summer Spirit

New member
לדעתי ../images/Emo163.gif

הפרק היה נחמד, הכי אהבתי את הסיפור של ג´ק ושל ג´ן... ולאן דוסון וג´ן בדיוק הלכו? אני עדיין לא מעכלת את זה שדוסון כבר לא בתול!!!

למעלה