הפרק מתחיל עוד מעט

לא גם אני חושבת

אולי הוא מתוסכל כי כל הפאנל כולל גיל למרות שהוא לא שם נשואים יש לו משהיא בכלל?????

../images/Emo2.gif ../images/Emo12.gif

מה זה קשור?! "היעדר נישואים=תיסכול"?!
אם יש לו מישהי? ברגע נתון זה אני לא יודעת.

מה?!../images/Emo12.gif

אולי הוא היה מתוסכל אם הוא היה נשוי, אםכבר. איזה כיף זה לרגיש פסיכולוג, אה? ^_^ לי אין מושג, אבל לפי הילולה הרכילאית החיננית של הפורום ליאור נמנה כרגע בין החברים של נטשה. מקווה שזה נכון, כי קשה לי לחשוב עליו מתוסכל אם כן.

H i L o L a

New member
../images/Emo104.gifרכילאית שכמוני

(אני רעה אנד איי לייק איט?), האמת שאני כבר לא מצליחה לעקוב,מן הסתם הוא בטח תפוס. ולגבי שאלת הימין או השמאל- כבר הרבה זמן חשבתי שהוא ימני,אתם קצת ערערתם לי את המחשבה הזאת,אבל עכשיו זה די ברור. למרות שאני חושבת שזה טוב שזה מעורפל אצלו,ככה הוא יכול לרדת על כל הצדדים וזה ישמע אובייקטיבי.

הציפייה שלי אחרת...

הבעיה שלי היא שאני מצפה מיאיר לפיד ליותר מדי כנראה שהוא גם יצחיק ולא רק יצחק על חשבונם של הפאנליסטים... אהייה אופטימית ואמשיך לצפות... גם לו יש תקווה

הפעם פספסתי את יאיר לפיד

נדמה לי שראיתי "האוס" בערוץ 3... זה מתחיל למצוא חן בעיניי, דווקא. אבל אני לא ממש זוכרת. זה הולך להיות קטע קבוע עכשיו? וטוב שהם אחרי יאיר לפיד ולא נגיד אחרי חיים הכט
(כן, אני יודעת שהוא לא ברשת)

H i L o L a

New member
../images/Emo104.gifכן,

זה מסתמן כקטע קבוע. בגלל שהוא הולך לשם סתם בשביל הקטע לא אכפת לי שירד רק על הפאנליסטים..זה גם יוצא מצחיק. האוס זאת אחלה תוכנית

למעלה