הפרק מתחיל עוד מעט

R o n 2 5 6

New member
הפרק מתחיל עוד מעט

צפייה מהנה
ובהצלחה לארז טל

hilangie

New member
הם קיצצו

יותר מידי קטעים מצחיקים. לדוגמא - בנכון לא נכון היה את השאלה "האם כאלה שימותו טרם הזמן יצטרכו לשלם קנס" והיה קטע שמישהו (אני לא זוכרת מי) אמר על שההוכחה החיה היא שמעון פרס
דרך אגב,אני חדשה פה. אז שלום לכולם,שמי הילה.

H i L o L a

New member
../images/Emo104.gifברוכה הבאה

יש לך אחלה שם
תספרי עוד דברים שהלכו בצילומים כי יש לי הרגשה שהם הורידו הרבה.. ולא היה שום עקיצה על עינב וארז
רק "המוח" ומסך הזהב כל הזמן. אבל למרות זאת הייתה אחלה תוכנית , הייתה לי הרגשה כאילו היא קצרה מידי (א'-ב' על 2 דברים אאל"ט). התוכנית של שבוע שעבר בהחלט קבעה רף גבוה. (והפספוסים שלה עוד יותר,אם עוד לא ראיתם
!)

RunNGun

New member
לגמרי! "תמות נפשי עם טיפשים" ../images/Emo13.gif

ארז טל באמת הפתיע אותי לטובה, אגב ציפיתי שיותר אש ותמרות עשן יצאו מהעימות שליין-טיבי...

hilangie

New member
אתם לא מבינים...

איזה כאסח הלך בין שליין לח"כ טיבי!!! פשוט הורידו את כל החלק הזה,האמת שגם היה לי די ברור שיורידו את זה. בסוף התוכנית הם גם שאלו מי חושב ששליין הגזים בתגובה שלו וכל הקהל הרים ידיים. הם פשוט קצת נסחפו בלי לשים לב שזאת תוכנית טלוויזיה סאטירית... אבל היה משעשע. ארז טל...לדעתי הוא היה משעמם,כמו גם אור שמדברת כל כך חלש שרק שראיתי את התוכנית בטלווזיה הבנתי את רוב דבריה. אוי היה קטע מצחיק,אחרי שהיא אמרה על זה שהיא ביקשה מגורי "תעשה לי ילד",שאיכשהו הם דיברו על מה שההריון גורם ואז היא אמרה כזה "זין גורם לי להתגעגע נקודה." ודרך אגב,לגביי השירשור הקודם בנושא הביקוש של ליאור שליין,אני חושבת שפשוט התוכנית העלתה לו את "הרייטינג" (במילים יפות) בגלל שהוא חריף שכל וציניקן והיום לא כולם מחפשים יופי (למרות שבטח תסקלו אותי באבנים אם אגיד שבעיני הוא נראה טוב,הוא פשוט הטעם שלי לגמריי) אלא גם אופי... אם אני אזכר בעוד קטעים מצחיקים אני אכתוב.. בינתיים שיהיה לכם יום נעים וחורפי! אני בבית חולה

or001

New member
יפה שגורי (שכחת את ד"ר גולדשטיין)

וטיבי (אמנם לשנינו קוראים אחמד, אבל לא כל האחמדים הם אותו הדבר) שמו את שליין במקומו, נסחף לגמרי. אז מה אמרתם לפני כמה חודשים, שליין שמאלני הא??

נכון, אור, אני מודה שטעיתי...

אם נהנתי מהספק שאולי הוא שמאלני בתוכנית של השבוע המציאות טפחה על פני- הוא באמת הגזים גם בקטע שלא נחתך בעריכה-באמת כל הכבוד לגורי על התוספת ולטיבי על הסנגוריה העצמית
. מה שנראה בהתחלה כמו בדיחה גרועה על הגזענים הימניים התברר כהלך מחשבה. בפינה של "ישר בפנים" אכן הפאנליסטים "צולבים" ב"מטיף" בדר"כ הם מאתרים את נקודת התורפה המתבקשת ומסתערים עליה, הפעם זו הייתה הנקודה הכי נמוכה שלא שיערתי שיגיעו אליה... אין מה לומר, הופתעתי. (האמת, בתוכנית הקודמת ששליין השיב לשריד שהוא רואה את המציאות "ימינה ממנו" עוד התכחשתי בסיוע של תירוצים הזויים...יוסי שריד זה מר"צ, המוגדרת כסופר שמאלנית, מפלגת העבודה זה אפילו ימינה ממר"צ... פסלתי זאת די מהר, זה מטופש! אח"כ חשבתי אולי מדובר במפלגת מרכז...מה, "קדימה"?! זו מפלגה שבכל זאת צמחה מהימין, כלומר איך שלא הסתכלתי על זה-שליין ימני. אך אני לא סבורה שמדובר ב"ליכוד" או בימין קיצוני.) אני עוד מנסה להתרגל לרעיון שהוא ימני... חוץ מזה הייתה תוכנית די מוצלחת ולארז היו כמה בדיחות טובות, אהבתי את הפנץ' של ליאור על הקנס מהמתים-מחלקת גבייה/גוויה. גורי הרס אותי עם "תמות נפשי עם טיפשים".

של ארז זה:

אל תבכה הו ביבי אתה כזה חמודי איך הצלחת להפסיד לאשתו של ג'ודי אריק מת מצחוק רוטטת לו הכרס הו הא מי זה בא היורש של שמעון פרס

דיגליה

New member
שמתם לב שבעונה האחרונה....

שליין מאכזב קצת? בעונה השניה והשלישית הוא היה ממש תותח על. אבל עכשיו יש הרגשה כאילו הוא עובד לפי איזו מן שיטה כזו וכאילו אין לו כבר כוח להשקיע. אני לבד בדעה הזו?

למעלה