נכון, אור, אני מודה שטעיתי...
אם נהנתי מהספק שאולי הוא שמאלני בתוכנית של השבוע המציאות טפחה על פני- הוא באמת הגזים גם בקטע שלא נחתך בעריכה-באמת כל הכבוד לגורי על התוספת ולטיבי על הסנגוריה העצמית
. מה שנראה בהתחלה כמו בדיחה גרועה על הגזענים הימניים התברר כהלך מחשבה. בפינה של "ישר בפנים" אכן הפאנליסטים "צולבים" ב"מטיף" בדר"כ הם מאתרים את נקודת התורפה המתבקשת ומסתערים עליה, הפעם זו הייתה הנקודה הכי נמוכה שלא שיערתי שיגיעו אליה... אין מה לומר, הופתעתי. (האמת, בתוכנית הקודמת ששליין השיב לשריד שהוא רואה את המציאות "ימינה ממנו" עוד התכחשתי בסיוע של תירוצים הזויים...יוסי שריד זה מר"צ, המוגדרת כסופר שמאלנית, מפלגת העבודה זה אפילו ימינה ממר"צ... פסלתי זאת די מהר, זה מטופש! אח"כ חשבתי אולי מדובר במפלגת מרכז...מה, "קדימה"?! זו מפלגה שבכל זאת צמחה מהימין, כלומר איך שלא הסתכלתי על זה-שליין ימני. אך אני לא סבורה שמדובר ב"ליכוד" או בימין קיצוני.) אני עוד מנסה להתרגל לרעיון שהוא ימני... חוץ מזה הייתה תוכנית די מוצלחת ולארז היו כמה בדיחות טובות, אהבתי את הפנץ' של ליאור על הקנס מהמתים-מחלקת גבייה/גוויה. גורי הרס אותי עם "תמות נפשי עם טיפשים".