הפרק מחר: EVE

Gilliana

New member
הפרק מחר: EVE

פרק מצויין לדעתי. סקאלי ומאלדר חוקרים רצח של אדם בקוניטקט ומגלים שבאותו זמן נרצח בעוד זהה אדם נוסף בקליפורניה. הדמיון מדהים בין בנותיהם של שני הנרצחים הוא כמובן לא מקרי וכאשר אחת הילדות נעלמת באופן מסתורי - מחליטים צמד הסוכנים לפקוח עין על הילדה השניה ומה שהם מגלים בסופו של דבר הוא שיש להם עסק עם שיבוטים גנטיים. תזכרו את השם "פרוייקט ליצ'פילד".

Gilliana

New member
נו, מה נראה לך? ../images/Emo9.gif

על מי חשבתי כשכתבתי על הפרק הזה?

eve6

New member
או! לפחות מישו חושב עליי! ../images/Emo8.gif

באמת פרק מצויין ולדעתי גם שרד את פגעי הזמן. הוא עדיין מותח ומצמרר כמו אז, למרות שהנושא (הנדסה גנטית והשלכותיה וכו') כבר דובר עשרות פעמים גם בסדרות אחרות, ולמעשה גם במציאות. אבל אנחנו זוכרים מי היה ראשון...

Ice Age

New member
גם אני

חושב עליך כל פעם שאני רואה את שם הפרק. זה כמו חבר שלי מהעבודה. קוראים לו סרגיי. פעם מישהו שאל אותי: "אתה יודע איך אומרים מר הומו באנגלית? סר גיי." ומאז אני לא יכול לקרוא לו בלי לחשוב על זה.

Gilliana

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

דרך אגב מאיר, יודע השם האמצעי של מי הוא סרגיי?

Gilliana

New member
מאיר, בזה הרגע קיבלת "נכשל" בבחינה

וולטר סרגיי סקינר. איך אפשר לשכוח דבר כזה???

Ice Age

New member
../images/Emo4.gif בוש ונכלם

אני אלך לשנן קצת מידע לפני השינה.

1Shir

New member
זה הפרק היחיד בעונה שראיתי טרם AXN

מה שאומר שערוץ 2 שידר אותו בנפרד בתקופות מאוחרות יותר, ואף יותר מפעם אחת. ולמה ירדנו בזמנו (אני לפחות) על מאלדר וסקאלי שהם לא חשדו בבנות?? אני עכשו באמצע צפייה בפרק, אחרי שהם ביקרו את איב בכלא, וסקאלי אומרת למאלדר במכונית: אני כבר חשבתי לחשוד בבנות... והוא כמובן מייד מבטל אותה ומעביר את החשד רק לאיביות המבוגרות. טוב, נו.

Gilliana

New member
הנה! זה בדיוק העניין!

מאלדר תמיד "מושך" לכוון שלו והוא גם טועה לפעמים! משום מה, אני תמיד מרוצה כשהוא טועה...

למעלה