הפרק יומי- Spiral

הפרק יומי- Spiral

אהבתי את הפרק...היה מותח... מה צינזרו הפעם? XD אניווי...שרשרו בכיף...

אממ.. לא ראיתי בסטאר.. אבל

בהחלט פרק מעולה שתמיד כיף לראות.. כמו כל עונה 5.. ובעצם, כמו כל הסדרה... ראיתי עכשיו The Gift
וסתם כדי שיהיה לנו על מה לדבר, שכל אחד יכתוב:
דמות שאהבתם במיוחד בפרק..
ציטוט מהפרק
רגע מצחיק/מרגש
איך הרגשתם כשבאפי הזמינה את בן להיכנס פנימה
Knights of Byzantium - מאגניבים או טיפשיים? אני אענה ראשון..
דמות
ווילו
ציטוט מהפרק
"Are we there yet?"
רגע מרגש
כל רגע עם טארה.
רציתי לחנוק אותה!!
הממ.. הם מאגניבים.. וטיפשים... שרשרו תשובותיכם

רייל

New member
בו.

דמות שאהבתם במיוחד בפרק - ספייק. ציטוט מהפרק - לא יודעת. רגע מצחיק/מרגש - כשהם נכנסים לאוטובוס והם רואים את ספייק נוהג עם מן משקפיים כאלו. לא יודעת, אבל זה ממש הצחיק אותי. איך הרגשתם כשבאפי הזמינה את בן להיכנס פנימה? "מה את טיפשה?!!?!" Knights of Byzantium - מאגניבים או טיפשיים? אפשר להבין למה הם רוצים להשמיד את המפתח, אבל הם כלכך אטומים.

Spiral../images/Emo101.gif

שלי!!! דמות שאהבתי במיוחד בפרק- טארה המשוגעת, היא כ"כ חמודה... ציטוט מהפרק-Anya: We should drop a piano on her רגע מצחיק\מרגש- ספייק מחקה את בן כשהוא מדבר עם באפי, אה וגם המשאית. איך הרגשתם כשבאפי הזמינה את בן להיכנס פנימה- "פליז אל תהפוך לגלורי עכשיו"! ככה הרגשתי... האבירים- בסך הכל חמודים...

City Of Angel

New member
יציאה חסרת תאקט של טארה...

אני יודע שזה לא באשמתה...
אמבר משחקת מעולה זהו חבר'ה הקרב התחיל..

...

דמות שאהבתם במיוחד בפרק- ווילו כמובן
וגם טארה...לאט לאט אני מבינה כמה שאמבר שחקנית מצויינת... ציטוט מהפרק- המ...לא דעת
רגע מצחיק/מרגש- כמו שעידו אמר...כל הקטעים עם ווילו וטארה איך הרגשתם כשבאפי הזמינה את בן להיכנס פנימה- הוי באפי כמה שאת מפגרת...טוב אבל אי אפשר להאשים אותך...צריך להאשים את דון!דון את מפגרת!!! הרי ידעת שבן הוא גלורי לא??? למה לא אמרת להם את זה?!?!!? הנה עכשיו נחטפת...כמה שאת חכמה... Knights of Byzantium - מאגניבים או טיפשיים? תגידו אינלכם טיפת רגישות?! אתם מוכנים להרוג ילדה תמימה בת 15??? טוב אני לא כל כך מאשימה אותכם...היא די טיפשה ומתוסבכת...אבל רק בגלל שהיא לא אמיתית והיא סתם כדור ירוק של אנרגיה שיכול להשמיד את העולם אתם רוצים להרוג אותה?! בושה! הסיבה היחידה שאתם מגניבים זה הסימן/קעקוע שיש לכם על המצח והשריון המאגניב הזה... זהו... bored now ווילו שליטה
הוי כמה שאני לא קשורה...

פרק ממש טוב. אבל../images/Emo168.gif

למה לדעתכם באפי לא רצה לעזור להציל את דון בסוף הפרק?
אני די מבטל את ההשערה שזה בגלל שהיא עדיין הייתה המומה. אחרי הכל, היא די הצליחה לרוץ מהצריף. לדעתי זה בגלל שאולי באיזה מקום היא לא רצתה להציל אותה, כי היא שמעה מה ייקרה אם היא תעשה זאת.

רייל

New member
לדעתי היא הרגישה אז

שפשוט אין לה סיכוי נגד גלורי אין לה סיכוי להציל את דון אז היא התייאשה. בכלל, אם היא לא תציל את דון מידי גלורי אז יקרה מה שדיברו עליו.

נצל"ש- אין אנג'ל!!!!!

הרגע בדקתי במדריך התכניות ואין אנג'ל בשבת!!!!! מישהו יודע מתי כן יש?! מיה.

אוי, סורי על ההטעיה, משהו היה דפוק

בטלוויזיה שלי, ועכשיו כתוב שיש, אז הכל בסדר... תנשמו... :) מיה. נ.ב- מי ראה היום 'כן מותק'? הייתה שם העובדת הסוציאלית ההיא מ-Gone, נראה לי קראו לה דוריס קרוגר או משהו... סתם היה מצחיק לראות אותה, כל הזמן דמיינתי שהיא מדברת לספלים רוקדים. :)

longview

New member
אני ראיתי!!! לא הבנתי מאיפה היא

הייתה לי מוכרת... אנחנו מדברים על הדודה, נכון?

באיחור קצת...

דמות שאהבתם במיוחד בפרק- אניה ציטוט מהפרק-כשאניה דיברה על אלמר פאד כ-that nice man with the speech impediment רגע מצחיק/מרגש- כשבאפי נכנסה למצב ההוא שהיא הייתה בו איך הרגשתם כשבאפי הזמינה את בן להיכנס פנימה? אהה לוזוכר, זה היה אתמול... Knights of Byzantium - מאגניבים או טיפשיים?מגניבים

אהבתי תפרק הזה!

וכמעט פספסתי אותו כי הלכתי למפגש פורום!! אבל היום בבוקר אחרי מאמץ רב של החלפת *3* וידיאוים בתקווה שאחד מהם סופסוף יסכים להקליט לי הצלחתי וגמרתי לאח שלי להקליט את זה! פרק ממש יפה... אהבתי את העובדה שווילו היום השתלטה על המצב...גם עם באפי וגם עם כל השאר... *שוב* כמה מעצבנים הצינזורים האלה! (פאקינג נשיקה על המצח! ??) לסיכום- פרק יפה...ואני מחכה כבר לפרק הבא!!

למעלה