הפרק ה-200-תמונות

shipper heart

New member
אויייי זה כל כך כל כך מושלם ../images/Emo99.gif

אני מיציתי את הפרק אני לא מורידה..טוב אני כן! איזה יפה בDW!!!!
חחח זה לא פייר אני רוצה באמת לא בפרק what if! הרס הרס הרס!!! חח תודה תרי!

shipper heart

New member
כנסו

כנסו לדף של ג'אג באתר של CBS ותראו את הפריוויו. כוס אמא של פארו!! בנזונה!! גרררר.. זה כל כך כל כך יפה מה הם הורסים את זה?!
:&#39
:&#39
גרררררררררררר איזה מתוקים הם!

Nushi G

New member
הלינק לא נכון...../images/Emo58.gif

ו...ידעתי!!!! אני כל כך ידעתי!!! ידעתי שהמנייאק הזה לא יכול להיות נקי כל כך!!! ידעתי שהוא יעשה בעיות!!! היו צריכים להיפטר ממנו איכשהו!!!! קיבינימאט!!!! הוא כ-ז-ה ז-ק-ן!!!! איך היא יכולה אפילו לשקול לחשוב על לוותר על הארם המושלם בשביל האיכס הזה!?!?!?!? הא!?!?!?!?!?

harmless

New member
../images/Emo58.gif

אוקיי תמיד ידענו שאם הם יתחתנו זה צריך להיות בדרס וויטס וצדקנו! רק חבל שזה לא אמיתי. אני מקווה שיראו לנו אותם מתנשקים חוץ מבתמונה הזאת. ואני עדיין מקווה להארם בלי חולצה. אם זה יקרה זה יהיה הפרק הכי שווה אוור!!! ואחרי שהארם אומר you can't deny who u are , you can't deny us אין מצב שהיא בוחרת בפארו. אלא אם היא התנגשה חזיתית עם איזה f-18 או משהו כזה

Nushi G

New member
היא לא יכולה... אף אחת לא..../images/Emo58.gif

איך אפשר בכלל להשוות ביניהם???? היא תבחר בהארם...100%. אחרת גם אני, גם אתם וגם DPB יודע שחבל לו על החיים... הוא לא יעשה כזה צעד התאבדותי מטופש...

shipper heart

New member
../images/Emo58.gif זה הבעיה! כנראה שלא יראו

לנו במי היא תבחר! אבל איך היא בכלל יכולה להתלבט? וסורי שהלינק לא נכון שנייה...אני נותנת כבר את הלינק לסרטון... אתם צכים real player כדי לראות אם אין לכם תורידו! זה שווה את זה... לחץ כאן חח אוףףף איך אפשר להתלבט?! וצודקת תרי אם הוא יהיה בלי חולצה זה יהיה הפרק הכי מושלם..כמעט חוץ מהעובדה שזה לא אמיתי ושהיא שוקלת לעזוב אותו... אוףףף אני חייבת סיום! הם לויכולים להשאיר אותי ככה! אני משתגעת מזה ועוד לא ראיתי את זה...גרר הארם בDW
(אולי) הארם בלי חולצה
הארם מנשק את מאק
פרק כזה רק אמיתי בלי כל הקטע של פארו, גירושים של הארם ומאק ועם הארם בלי חולצה חצי פרק

Nushi G

New member
למה בלי חולצה רק חצי פרק כשאפשר

הארם בלי חולצה כל הפרק???? בכל אופן, לא משנה כמה ינסו לעדן את זה, זה הולך להיות הפרק הכי מתסכל בעולם!!!! הם חייבים סיום!!!!!

shipper heart

New member
כן והחזרתי לך ../images/Emo9.gif

ואי אפשר כל הפרק כי יש גם על אנשים אחרים...חח הם לא חשובים אבל עדיין יש על אחרים חח *אהמ אני כל כך אובייקטיבית
* ואני כבר בתיסכול לא נורמלי ממנו...אוף זונות שכמוהם... אולי הפנטזיה תיגמר ברגע שהיא צכה להחליט ואז נחזור לחיים האמיתיים והארם ומאק יגלו אחד לשני מה היו הפנטזיות שלהם ואז הם יבינו שהם נורא מאוהבים וצריכים אחד את השני ויתנשקו ויעשו לנו את השנה?! כן בטח...כמו שאני מכירה את הכלב AKA DPB זה הדבר האחרון שיקרה...

harmless

New member
דווקא יש לי הרגשה../images/Emo58.gif

שכן תהיה לזה השפעה כלשהי על החיים האמיתיים שלהם. הם ידעו מה הטעויות שלהם וידעו איך לתקן. בכל אופן הם חשבו על מה שהיה קורה אם הם היו נשואים-ולדעתי (למרות שאין לי מושג איך זה יגמר) הם יתקנו את זה בסוף. בכל זאת הארם בא אחריה-ואי אפשר להגיד לא להארם. אני עדיין בתקווה שמאק תזרוק את וואב בפרק הבא ואז היא תהיה פנויה להגשים את פנטזיית הנישואים אחרי שהיא למדה איך לגרום להארם להפתח. וחסר להם שהם לא מראים נשיקה-זאת שבתמונה ממש לא מספקת את הצרכים השיפרים שלי. (אני חמדנית-אז מה?)

shipper heart

New member
חחחחחחחחח אוףףף שתעיף את SW

לעזאזל! גרר אבל מה שקראתי על פרק 20 או 21 לא בדיוק מעודד....כאילו פשוט אין שם משו מעניין במיוחד...

harmless

New member
אין עוד פרטים על פרק 20

יכול להיות שהם מחכים לסטיבן aka SW לראות אם הוא פנוי. ואם הוא כן זאת תהיה הזדמנות נהדרת להעיף אותו קיבינימט! וכן בפרקים הבאים נראה כאילו בכלל אין בינהם אינטרקציה. יכול להיות דבר טוב כי אז זה משאיר את הקליף האנגר ואז זה חייב לעסוק בהם. כלומר מפרידים בינהם כדי לאחד בינהם כמו שצריך בסוף העונה. לא אמרתי שאני נשארת פסימית עד שיתנו לי סיבה טובה לא להיות?
איך היתה היומולדת?

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifנצל"ש../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אני רואה שהיה לכם אחלה סופ"ש. סחתיין תרי וגל הפעם הבאתם אותה באמיתות של פרק 200 . חחח...מזל שיש אותכן , למרות שאני ממש מעדיפה לא להכנס לפרק הזה בגלל שאני ממש שונאת שטויות של WHAT IF מאותה סיבה שאני לא אוהבת פיקים...זה הכל בבל"ת ואני רוצה את מה שאמיתי ועכשיו.את כל השאר בבקשה לחסוך ממני , בגלל זה אני מדלגת על פרק ה200 כדי לא להרוס לעצמי את הפרק האמיתי של החתונה שלהם כשהיום הזה יבוא(הלואי בקרוב-הלוואי בקרוב-הלוואי בקרוב-הלוואי בקרוב). בקימור מה עוד היה פה השבת? גל? את הבאאאאת אותה בחידון אניטיוכוסי! אני חייבת לענות על כל השאלות האלה. צפי לתשובות בהקדם...(אחרי שאני
ארמה קצת ואציץ בהסטוריית ג'אג כדי לא לפשל...
חחח) וזהו...עומר העלת לנו את סוגיית הזולו מחדש הא? יפה יפה....אני מקווה שתישאר שלם...חח חוצמזה!!! שהאטרקיה האמיתית התגלתה לי ולנעמה ביום שישי בצהריים שגילינו שאנחנו יכולות לראות את גיל עם מצלמת האינטרנט שלו! ואווווווו זה היה כל-כך מצחיק!!!!! מי שמפספס את זה פשוט לא יודע מה זה לצחוק באמת. אני רק מחכה לראות את עומר. אוייייייש זה יהיה הדבר ה-אמיתי! בקיצקצ אנשנשים....שיהיה לכם פורפורים שמיייח!

ד"א...אתם חושבים שאם היום נתנו לנו

תמונה כ"כ יפה ומושלמת של הארם ומאק נשואים...יפגע בסיכויים האמיתיים שלהם להיות ביחד בעתיד כי הם כבר מיצו אותם מתחתנים בשיא השלמות????
מאוד מאוד מאוד מקווה שלא!!!!!!!!!!!!!

למעלה