../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifנצל"ש../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif
אני רואה שהיה לכם אחלה סופ"ש. סחתיין תרי וגל הפעם הבאתם אותה באמיתות של פרק 200 . חחח...מזל שיש אותכן , למרות שאני ממש מעדיפה לא להכנס לפרק הזה בגלל שאני ממש שונאת שטויות של WHAT IF מאותה סיבה שאני לא אוהבת פיקים...זה הכל בבל"ת ואני רוצה את מה שאמיתי ועכשיו.את כל השאר בבקשה לחסוך ממני , בגלל זה אני מדלגת על פרק ה200 כדי לא להרוס לעצמי את הפרק האמיתי של החתונה שלהם כשהיום הזה יבוא(הלואי בקרוב-הלוואי בקרוב-הלוואי בקרוב-הלוואי בקרוב). בקימור מה עוד היה פה השבת? גל? את הבאאאאת אותה בחידון אניטיוכוסי! אני חייבת לענות על כל השאלות האלה. צפי לתשובות בהקדם...(אחרי שאני
ארמה קצת ואציץ בהסטוריית ג'אג כדי לא לפשל...
חחח) וזהו...עומר העלת לנו את סוגיית הזולו מחדש הא? יפה יפה....אני מקווה שתישאר שלם...חח חוצמזה!!! שהאטרקיה האמיתית התגלתה לי ולנעמה ביום שישי בצהריים שגילינו שאנחנו יכולות לראות את גיל עם מצלמת האינטרנט שלו! ואווווווו זה היה כל-כך מצחיק!!!!! מי שמפספס את זה פשוט לא יודע מה זה לצחוק באמת. אני רק מחכה לראות את עומר. אוייייייש זה יהיה הדבר ה-אמיתי! בקיצקצ אנשנשים....שיהיה לכם פורפורים שמיייח!