הפרק השבוע של אנג´ל..

B a n j o

New member
../images/Emo58.gif אנג´ל של היום למי שלא ראה

לללללללללווווווווווווווורררררררררררררןןןןןןןןןןןןן NNNNNNNNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO מה? מה? מה? מה? מה זה היה אמור להיות? למה הראש שלו שם? מה עובר לג´וס בראש? למה אין לו ראש ? אההההההה !!!!!!!!!! נשארתי עם פה פתוח איזה שעה !!!!!! טוב אני עייף עכשיו בלי ספויילרים !!!!!!!!!!!!!!!!!!! רק תגובות קונבנציונליות !!!!!!!!

resputin

New member
ואל..

עובדים קשה למען קידום, הא?

B a n j o

New member
מה? מה? מה? מה ?

איפה היה קישור? היה שירשור על באפי ! ולא ראיתי שמישהו התחיל על אנג´ל אז התחלתי אחד את לא מכירה אותי כבר אחרי חצי שנה? אני זה שצועק על כאלו שלא משרשרים

B a n j o

New member
הא !!!!!!

טוב נו... בטח למה לא בוודאי צריך לעשות שני שירשורים נפרדים כי הכל מתבלגן

Buffy1

New member
זה נכון שג´וס השתתף בפרק של אנג´ל?

קראתי את זה איפשהו...

idan3k

New member
כן

לפי IMDB הוא שיחק את NUMFAR ב 2x21 שזה הפרק של אתמול בסטאר... ואגב גם בבאפי הוא שיחק מגיש חדשות ב1x08

רינת4

New member
זה היה ריקוד

מצחיק בטירוף!!!!!!! אבל הכי אהבתי: אנג´ל(על השיער שלו בעודו מביט במראה):"זה ככה בגלל השער שעברנו בו,נכון?" קורדי:"לא,זה תמיד ככה..." אנג´ל:"למה אף אחד לא מספר לי שום דבר??"... לא ציטוט מדוייק,אבל ג-ד-ו-ל!

mscooter

New member
Angel Episode #43 - ציטוט מדויק ../images/Emo13.gif

Angel Episode #43: "Through The Looking Glass" Angel is looking at himself and feeling his hair, trying to push it down. Angel: "Okay - this is because of going through the portal, right?" Cordy: "No. It always looks like that." Angel turns to look at them. Wesley: "Angel, while we search for the proper incantation, it might save time if you go with the host. Hit the streets, see if you can document any - portal activity." Angel: "I don´t get it." Wesley: "Well, the host knows this world, we need to ascertain if..." Angel turns back to the mirror: "No, I mean why didn´t anybody tell me about this? Look it´s..." Plays with his hair again. Cordy: "Uh. You look good." Angel checking himself out in the mirror again: "You´re not just saying that, are you?" Wesley pulls him away from the mirror.

talrv

New member
הפרק השבוע של אנג´ל..

סוף סוף הצלחתי לראות כמו שצריך את הפרק של אנג´ל... פרק מצויין לדעתי, קצת פחות טוב מהפרק של באפי השבוע אבל עדיין נהדר.. אני פשוט נקרעתי מצחוק מהפרק, ואני ממש לא הטיפוסים שנקרעים מצחוק. הריקוד של ג´וס, הבדיחות על השיער של אנג´ל ואפילו קורדליה הצליחה להצחיק אותי.. בסך הכל מעניין הסיפור של פייליאה לראות עולם חדש בו בני האדם הם פרות והכל שונה, למרות שמצאתי שם המון דימיון לעולם שלנו ואולי גם כמה ביקורות פוליטיות וחברתיות מעודנות? מצטערת שפתחתי שרשור חדש, לא מצאתי את השרשור שעסק באנג´ל.. עוד משהו קטן, מישהו יודע למה אי אפשר להיכנס לפורום דרך גופ? אני נכנסת משם כבר הרבה זמן ופתאום היום הוא החליט לא לתת לי ונתקעתי עם הפונץ´ בננה הנורא הזה.. אני מצטרפת לקריאות על עדכון העמוד והסקר..

למעלה