הפרק השבועי...

asias1

New member
הפרק השבועי...

שלום לכולם. עכשיו התסיים השידור של הפרק הראשון של העונה השלשית, העולם החדש- חלק ראשון (נכון? P:) מה דעתכם על הפרק? מה אתם חושבים שיהיה בחלק הבא? מי היתה הדמות שהכי אהבתם בפרק? דברו פה :)

asias1

New member
לפי דעתי..

הפרק היה ממש יפה, אהבתי את ההתחלה ואת כל הקבוצה של ה-4400. הדמות שהכי אהבתי בפרק היתה לילי, הפגישה שלה עם איזבל ואיך שהיא התנגדה להרוג את איזבל בשבילה. אני מחכה לפרק הבא, שנוכל לדעת כבר מה קורה ב19, מזה העולם החדש הזה.

s u p e r t a l

New member
אני מסכימה! גם אותי לילי ממש ריגשה!

אני הכי מצפה לראות עוד על הזרוע המגנה הזאת או איך שלא קוראים לזה.. יווו..... איזה כיף שהתחילה העונה החדשה=)
טל

cmpo

New member
../images/Emo109.gif הפרק השבועי ../images/Emo70.gif

היי, הפרק היה מדהים! אבל למה איזבל התאבדה למען השם? בטוח שיש פתרון אחר. אני בטוחה שהיא תחזור לחיות איכשהו, לא הגיוני שיוצרי הסדרה יקטלו אותה ככה.. אני אהבתי את ריצר'ד בפרק הנוכחי, בגלל הדאגה שלו לאישתו ובגלל הכוח החדש שהוא גילה שיש לו. בפרק הבא זה רק ילך ויסתבך, אני מאמינה שהכת תשתלט על העולם ותווצר מלחמה בין היקום ל- 4400... הכל יכול לקרות ^_______^

פרינז

New member
חדש בפורום

אולי מדי פעם אגיב אני מת על הסדרה ראיתי את הפרק הראשון עוד כשרק הוציאו בארה"ב ומאז אני עוקב אבל את השלישית אני אראה בטלויזיה ולא אוריד בכל מקרה הפרק היה ממש טוב...כרגיל סוף שגורם לרצות עוד היה קצת ברור שהכושי קורא המחשבות נמצא בצד השני ולא באמת עוזר להם או לפחות אני הרגשתי בזה מההתחלה הדמות שאני הכי אוהב זה מאיה אז אשמח לראות איך הדברים ימשיכו איתה, לילי בהחלט נתנה הופעה טובה ואיזבל שעדיין ילדה בעצם. טוב זה לעכשיו עד שבוע הבא...

asias1

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

הדמות שאני הכי אוהב היא מאיה. אני מצפה לראות איך הדברים יהיו איתה במהלך העונה. לא היה לה קטע חשוב בפרק הזה, אני מקווה לראות עוד קטעים עם מאיה בפרק הבא.

necky

New member
פרק יפה מאוד

אני לא ארשום מה אהבתי ומה לא כי אני לא רוצה לרשום בטעות על הפרק השני כי ראיתי את הפרק הכפול

DrE131

New member
פרק יפה

מאוד אהבתי את הפרק אבל קשה לי להאמין שאיזבל באמת מתה, למה להם להפוך אותה למישהי מבוגרת, ובכלל למה ליצור את הדמות אם סתם הורגים אותה כל כך מהר בלי שיקרה שום דבר מעניין איתה? מחכה להמשך :) (רוצה לראות מה קורה ב19 לאוקטובר)

למעלה