הפרק השבועי

תקציר הפרק בעברית לחשים מהפרק

מאתר ווינט:מכושפות 8 - דור האיקס דרמה. דור האיקס: לאחר שפייג` והנרי יוצאים לירח הדבש, קופידון לוקח את פיבי למסע לאורך אהבות העבר שלה, כדי לנסות להחיות בה את ריגושי האהבה; הוריהן של כריסטי ובילי מגיעים העירה לביקור. ולאלו שלא יוכלו לצפות השידור החוזר ב-00:33 לחש מהפרק: To bannish a noxon: From Leos ex-students Demon of fire, Demon of pain, I bannish you to the Astral-Plane

שחקנים בפרק כותבי הפרק פירוש השם

This is a reference to the generation of people born between 1965-1975 called Generation X, and is also a comic book series that was adapted into a TV movie in 1996 called "Generation X". זה היה פירוש השם והנה השחקנים שבפרק: Writer: Rob Wright Director: Michael Grossman Star: Alyssa Milano (Phoebe Halliwell), Holly Marie Combs (Piper Halliwell), Kaley Cuoco (Billie Jenkins (Season 8+)), Rose McGowan (Paige Matthews (Season 4+)) Recurring Role: Jason Simmons (Wyatt Halliwell #2), Kristopher Simmons (Wyatt Halliwell #1), Victor Webster (Coop), Leland Crooke (Candor), Marnette Patterson (Christy Jenkins) Guest Star: Kimberlee Peterson (Jen), James Immekus (Ryan), David Starzyk (Carl Jenkins), Barbara Niven (Helen Jenkins), John Rosenfeld (Pator), David S. Lee (Rondok

שחקנים בפרק כותבי הפרק פירוש השם

Writer: Rob Wright Director: Michael Grossman Star: Alyssa Milano (Phoebe Halliwell), Holly Marie Combs (Piper Halliwell), Kaley Cuoco (Billie Jenkins (Season 8+)), Rose McGowan (Paige Matthews (Season 4+)) Recurring Role: Jason Simmons (Wyatt Halliwell #2), Kristopher Simmons (Wyatt Halliwell #1), Victor Webster (Coop), Leland Crooke (Candor), Marnette Patterson (Christy Jenkins) Guest Star: Kimberlee Peterson (Jen), James Immekus (Ryan), David Starzyk (Carl Jenkins), Barbara Niven (Helen Jenkins), John Rosenfeld (Pator), David S. Lee (Rondok פירוש השם: Title: Generation Hex This is a reference to the generation of people born between 1965-1975 called Generation X, and is also a comic book series that was adapted into a TV movie in 1996 called "Generation X". מאתר טי וי..

אני מצטערת אם מישהו רצה לפתוח

ופתחתי במקומו אבל יש את התחושה שלא רצו ממש לפתוח..אז פתחתי.. ולאלו שמעוניינים לקבל מידע נוסף הנה האתר שבו רשמתי מידע רב יותר +תמונות ציטוטים ועוד..

הפרק העיניי-

בקשר לפיבי- היה כ"כ יפההההההה!
- ספוילר- לא לקרוא! אני יודע שקופ ופיבי יהיו ביחד בעתיד- ואני מתרשם מהפרק הזה שהם כ"כ מתאימים! |בטלספוילר| בקשר לכריסטי, היה מאוד מעניין! אבל כ"כ כואב על בילי- ההורים שלה.. כאילו... אאוץ'... פייג' חמודהה... אבל טיפה הזדקנה... פייפר מפטמת לרצח! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... :)

Charmed YC

New member
איזה תרגום מפגר ../images/Emo5.gif

ובכלל לא רק במכושפות בעע היה פרק נחמד אני בדרך כלל לא רואה בערוץ 3 כי כבר ראיתי את כל העונה במחשב אבל היום יצא לי לראות והיה נחמד לא התלהבתי כל כך מהפרק... אבל עצבן אותי שעשו את פייפר קצת מפגרת בפרק הזה ... \: אני גם יותר זוכר אותה כאחת שלוקחת סיכונים ולא משנה מה... אהבתי את כריסטי היא כל כך חזקה ופועלת ע"פ הרגש - אהבתי את הסוף
אממ.. וכמו שאמרו כבר פעם מה לעזעזל עבר על הראש של בילי?!@?#$?@#$!! [למי שלא הבין אז מה נסגר עם התסרוקת שלה הפרק?] היה נחמד לחזור לעבר האהבות של פיבי ולראות איזו פצצה היא הייתה בעונה החמישית
טוב, לא נותר עוד הרבה מה לומר חוץ מזה שהולי\פייפר הייתה לבושה יפה היום... ושהרעיון לשים את הקריסטלים בכל מקום באחוזה היה רעיון מגניב.

yuvi217

New member
היה פרק ממש יפה ../images/Emo13.gif

למרות שכריסיטי מעצבנת :S היא הייתה יותר חמודה הפעם.. לפחות מראה איזשהו רגש
וממש אהבתי לראות שוב את כל האהבות של פיבי במיוחד את קול... התגעגעתי!

flying eagle

New member
יותר נחמד מהפרק הקודם

שברתי את הראש כל הפרק מאיפה קופ מוכר לי, ובסוף אפילו ערכתי חיפוש מייגע (טוב לא כזה מייגע) ב-imdb ואז גיליתי! הוא שיחק גם ב - mutant x (בתקווה שככה כותבים. נדמה לי תרגמו את זה ל"פרוייקט איקס" או משהו בסגנון). בכל אופן רק אחרי החיפוש הזה נרגעתי. נורא הציק לי... בסך הכול פרק נחמד ביותר. היה ממש ממש ממש נחמד לראות שוב את קול גם אם לזמן קצר... וגם היה נחמד לראות את זה ששכחתי איך קוראים לו (זה שחי רק שנה, שבאיזה פרק הפך לרובין הוד). וגם וואיט סוף כל סוף דיבר משפט שלם! כבר התחלתי לחשוב שהוא אוטיסט..... ודבר נורא מוזר: הטריאד הזה בתור בודד נראה הרבה הרבה יותר חזק מאשר שנראו כל השלושה יחד.... פתאום הוא יכול להקפיא את כולם חוץ מאת כריסטי, הוא מענה שדים בקלות. הוא בכלל הרבה יותר חזק. כשהטריאד כולם היו יחד כל מה שהם עשו היה מין "מעגל אנרגיה" כזה ולדבר.

shahar615

New member
תודה

משאית המדליות בדרך אני רק צריכה שתחתום/י לי ליד האיקסים ד"א אם כבר: אני מתה על החתימה!

למעלה