תמונה? אני ידועה בעיוורוני כי רב...
Y yuvi217 New member 7/8/06 #38 ../images/Emo13.gif היא מעצבנת אבל הפעם היא הייתה די בסדר... לפחות ראו שיש לה רגשות אנושיים כלשהם :S
F Fairywitch New member 7/8/06 #39 היא כמו... כמו... קונור מאנג'ל../images/Emo5.gif חזרה מהשדים פסיכית
ר רוני האליוול New member 8/8/06 #46 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif הי הי הי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif מישהו פה ראה אנג'י חוץ ממני אוח, שנאתי את קונור. הילד המסכן עם הנטיות ההתאבדותיות. איזה שוק היה שבסוף הפרק עם הקופסא הזאת הוא נזכר באנג'ל ולא אמר כלום אני אוהבת את אנג'ל. הפרקים שלו תמיד נגמרים כשאני ואבא שלי יושבים ככה או שאני מתחפרת בכרית. הההה........
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif הי הי הי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif מישהו פה ראה אנג'י חוץ ממני אוח, שנאתי את קונור. הילד המסכן עם הנטיות ההתאבדותיות. איזה שוק היה שבסוף הפרק עם הקופסא הזאת הוא נזכר באנג'ל ולא אמר כלום אני אוהבת את אנג'ל. הפרקים שלו תמיד נגמרים כשאני ואבא שלי יושבים ככה או שאני מתחפרת בכרית. הההה........
R R o t e m G New member 7/8/06 #40 פרק נחמד מה עבר באמת על השיער של בילי?? כל הפרק אני מסתכלת ולא מבינה מי לעזאזל חשב שזה יפה! היה עצוב שההורים של בילי מתו, חבל עליהם.. וכריסטי מעצבנת אותי. לא יודעת למה, אבל היא מעצבנת כזאת...
פרק נחמד מה עבר באמת על השיער של בילי?? כל הפרק אני מסתכלת ולא מבינה מי לעזאזל חשב שזה יפה! היה עצוב שההורים של בילי מתו, חבל עליהם.. וכריסטי מעצבנת אותי. לא יודעת למה, אבל היא מעצבנת כזאת...
S s h a h a r 1 4 New member 8/8/06 #49 פרק יפה!! אני ממש אהבתי ת'פרק.... איזה חתיך קופפפ.... ומה לעזאזל עבר על השיער של בילי??...
ע עדיגונן New member 9/8/06 #50 אנג'ל ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif אהבתי את הפרק! אבל אנג'ל אני מתגעגעת
אנג'ל ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif אהבתי את הפרק! אבל אנג'ל אני מתגעגעת