הפרק השבועי

Fairywitch

New member
אוי, נכון, מוטנט../images/Emo70.gif../images/Emo2.gifניסיתי להיזכר

הממ פרק נחמד.

לא יודעת למה אבל הפרקים בינתיים לא כל כך מלהיבים אותי. הרעיון עם כריסטי יפה, אבל היא עדיין מעצבנת אותי. תופסת יותר מידי פוקוס, כשהאחיות צריכות לתפוס את כל הפוקוס הזה. וואייט כזה חמוד! פעם ראשונה ששמעתי אותו אומר משפט שלם. יואו, פשוט נמסתי מול המסךךך איזה חמוד. אמממ היה נחמד לראות את העבר של פיבי, אני אוהבת כשהם עושים את זה בפרקים. אהבתי איך שהיא הסתכלה על קופידון בסצינה האחרונה שלהם יחד
יש לה מבטים זאתי...

always be me mc

New member
פרק יפה+והנה פאשלה ענקית לדעתי:

פאשלה שאמרו בפרק כשקופ ופיבי הופיעו בעבר בגילגול חיים הקודם של פיבי שהגבר(אנטון ליתר דיוק) שאיתו פיבי המ.. התעסקה היה שד וזה ממש לא נכון!! מי שזוכר טוב את פרק 2.14 יודע שהוא היה וורלוק!מכשף רע!! וזה הציק לי כל הפרק שהתסריטאים ככה שכחו את זה. הנה הוכחה:: http://www.thedemonsjumble.com/BoS/2x14.htm אבל חוץ מזה הרעיון של אהבות העבר היה ממש יפה ונוסטלגי! וממש אהבתי מה שקופ אמר לפיבי בסוף והפרק בכלליות היה ממש יפה!! הוא התחלק בין 3 דמויות לדעתי. פייפר- פיבי- כריסטי וכול אחת הייתה מעולה!! דווקא הרגשתי רע על בילי וכריסטי שהרגו להן את ההורים
והקטע שוייאט דיבר לפייפר היה ממש יפה
אני לא יודעת איך בדיוק קרה אבל אני חושבת שנהניתי יותר מהפרק הזה מאשר הקודם

always be me mc

New member
וכמובן השיער של בילי(קיילי) בפרק

זוועה
מה לכל הרוחות חשבו לעצמם שם כשנתנו לה להיראות כך?

דווקא הוא יפה ככה לדעתי..

וגם החולצה שהיא לבשה שהבליטה לה קצת את ה... אתם יודעים P: אההה ובקשר לפרק.. היה ממש מעניין לשם שינוי.. וסוף דרמתי כזה =]

L i O r K u S h

New member
אבוי לי../images/Emo5.gif../images/Emo189.gif../images/Emo34.gif

מה לעזאז...?! לא היה לה זמן לסדר את זה??

Mo Cuishle

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

זה היה פשוט הזוי מה שהלך לה שם על הראש
זה מזכיר לי שפייג' לבשה בפרק של העונה השישית חולצה צהובה-ירוקה-ורודה
oh, the horror

yoad123

New member
פייג' לבושה לא טוב?!

הבגדים שלה נראים פה כמו של מעצב-על לעומת הבגדים של אליסה... זה נראה כאילו היא הוציאה כמה שמיכות מהארון ושמה עליה...

yoad123

New member
חחח מישהו פעם אמר פה, לא זוכר מי

שזה נראה כאילו במעצבת שיער שלה דחפה לה מאוורר לתוך השיער...חח

r o b b i

New member
אני היחידה שראיתי שלבילי יש קעקוע?

דווקא קעקוע מגניב אות סינית שפירושה אמונה :)

למעלה