הפרק השבועי!!!

הפרק השבועי!!!

שם הפרק: "Substitute" "התחליף" מס' הפרק:619 שודר לראשונה ב:21.4.04 שחקנים אורחים: Seth Green- מיטץ' מילר Brooke Shields- פאם בורקהרט עלילה: החבורה מקבלת לשורותיה חבר חדש, בגלל רגשות האשם של אריק, אך עד מהרה קם הגולם על יוצריו כשהבחור החדש מפתח אובססיה כלפי דונה. במקביל, מציע אביה של דונה לאימה של ג`קי לעבור לגור עמו, וזוכה בהפתעה לא נעימה... (לקוח מwww.walla.co.il) פאשלות:
כל הבובות של הדמויות של מלחמת הכוכבים שיש לאריק יצאו בשנות ה90, ולא בשנות ה70. ציטוט: Mitch: My only regret is that I haven't fought for my country. Red: (impressed) Really? Eric's only regret is that he doesn't live in space! Eric: That's not my only regret...it's just one of them.

Prophet

New member
היה פרק גרוע היום =\

יותר מדי דומה לפרק ישן שכבר היה, שבא בן של הבוס של רד בעבודה, ואריק צריך להיות נחמד אליו אבל הוא רוצה את פורמן, יותר מדי דמיון...

donna the only

New member
אהההה

הרגע חזרתי מניצנים ולא ראיתי את הפרק של אתמול.. אז מישהו יכול להביא קצת יותר פירוט על הפרק?

enicegirl

New member
איזה קטעעע

הפאשלה שציינת: הבובות בתוכנית נוצרו בשנות ה-90 ולא בשנות ה-70 זו באמת פאשלה!! איך הם לא חשבו על זה?? ממש מצחיק אותי! (לא שהכרתי אף אחת מהבובות....אבל בכל זאת, פאשלה היא פאשלה) בגדול היה פרק חביב, האמת שאני יותר אוהבת את העונות הראשונות, אז הרגישו שזה באמת סבנטיז.

L i l A L o

New member
פרק חביב..

למרות שזה הזכיר לי שני פרקים שהיו כבר.. הפרק שהבן של הבוס של רד בא ונדלק על דונה, והפרק שבו גונבים לאריק את הכסף והוא מאשים את הייד. בשני הפרקים עם הגניבה הוא מאשים לשוא אנשים. יכול להיות שלכותבים נגמרו הרעיונות?
הממ.. אבל פרק חביב ביותר, היו קטעים מצחיקים.."אקשן פיגרס!"

למעלה