הפרק השבועי

רעותוש02

New member
הפרק השבועי

No Exit- אין יציאה תקציר: סם ודין חוקרים את רציחתה של אישה בלונדינית ומגלים שהרוח של הרוצח הסידרתי הראשון אחראית למעשה. ג'ו (אלונה טל) לא מצייתת לאמה (אלן) ועוקבת אחריהם, מה שמוביל ללכידתה ע"י הרוח. אני אישית חושבת שבנתיים זה הפרק הכי יפה בעונה....

Dandushit 24

New member
טוב קצת הפריעו לי לראות את הפרק

וממש להכנס אליו כי האחיינים שלי פה והם קטנים מלצפות בתוכניות כאלו למרות שהם זיהו את אלונה טל
שאגב אם לא הייתם אומרים לי שזאת אלונה טל אני בכלל לא הייתי מנחשת אבל לרגע בסוף חשבתי שאלן אומרת לג'ו שהיא הבת של ג'ון
לא יודעת למה (שוב יכול להיות בגלל ההפרעה של הזאטוטים הקטנים
) אני בהחלט אצפה בפרק שוב יאללה איפה האינפורמיישן על הפרק מה שאני הכי אוהבת
ציטוטיישן ואיזכורים וכדומה

רעותוש02

New member
גם אני לא צפיתי בכול הריכוז

יש לי דלקת באוזניים[או משהו כזה] וזה הורג אותי!!! אבל זה פרק כמו שאני אוהבת....שאת קופצת כול שניה חחח

darklighter

New member
אלן לא אמרה את זה../images/Emo12.gif../images/Emo190.gif

כי זה לא נכון... חח זו לא אופרת סבון... אממ ולירון (מאוהבת בסטייל) שמה את הפרטים מהפרק...

עוד פרטים על הפרק

שחקנים אורחים Alona Tal בתפקיד ג'ו הארוול Samantha Ferris בתפקיד אלן הארוול Stephen Aberle בתפקיד ה.ה. הולמס Lisa Marie Caruk בתפקיד תריסה אליס שירים שהושמעו בפרק Cold as Ice by Foreigner Surrender by Cheap Trick Smoke On The Water by Deep Purple (Dean's ringtone) ציטוטים Jo: (about school) I didn't belong there! I was a freak with a knife collection! Jo: What are you going to do? Going to chain me up in the basement? Ellen: You know what? You've had worse ideas than that recently. Dean: Young girl got kidnapped by an evil cult. Sam: Yeah, and does this girl have a name? Dean: Katie Holmes. Sam: That's funny... and for you, so bitchy. Dean: My dad started me in this when I was so young, I wish I could do something else. Jo: You love the job! Dean: Yeah, But I'm a little twisted. Jo: You don't think I'm a little twisted too? Jo: Take it, I won't bite. Dean: No, but your mom might.. איזכורים Dean: I think I know what we're dealing with here. It's the Stay Puft Marshmellow Man. זהו איזכור לסרט Ghostbusters משנת 1984 שבו סצנת הסיום היא קרב עם איש מרשמלו ענק. דין: קייט הולמס איזכור לכת הסנטיילוגיה שבה מאמינים טום קרוז ואשתו - קייט הולמס.

darklighter

New member
תודה../images/Emo24.gif../images/Emo190.gif

חחח הרג אותי דין עם הקייטי הולמס

LeRanch

New member
הסבר

בפרק מדובר על בחורה צעירה שנחטפה ע"י כת מרושעת אז דימו את זה לקייטי הולמס (אשתו של טום קרוז), שהיא צעירה ו"נחטפה" לדת הסיינטולוגיה

חחחח ענק ../images/Emo6.gif

אני ממש אוהבת את הפרק הזה
איך אהבתי את כל העקיצות הקטנות האלה של דין וג'ו אחד לשניה
מתוקיםםםםם!!
Jo: Take it, I won't bite. Dean: No, but your mom might..
Dean: I think I know what we're dealing with here. It's the Stay Puft Marshmellow Man
אוי דין קורע עם היציאות שלו

Dandushit 24

New member
אהבתי את הקטע של she's cold as ice../images/Emo6.gif

איזה קטע יפה
אגב פספוסים וקטעים מצחיקים או מוזרים לא מוצרף לפירוט של הפרק
כמו אם תשימו לב בקטע של ... הוא לובש חולצה לבנה ובקטע לאחר מכן החולצה שחורה אני אוהבת את זה

darklighter

New member
פרק מאוד מותח ויפה../images/Emo190.gif

וסוף סוף רואים את אלונה ליותר מ2 דקות... זה היה עצוב איך שהיא עזבה אותו בסוף

A m e l y

New member
אוו אהבתי את הפרק הזה

ממש מותח,ואהבתי שהרבה ממנו מתמקד דווקא בג'ו ובמשפחת הרוולה בכלל.

למעלה