הפרק השבועי

kyle chandler

New member
הפרק השבועי../images/Emo168.gif

(והאחרון) היום משודר הפרק האחרון של העונה השישית. תגובות תשרשרו לפה.
הייד מגלה שבאד הוא לא אבא שלו אלא אבא שלו כושי (אם הבנתי נכון)

kyle chandler

New member
מחר משודר האמי../images/Emo168.gif

בשביל כתוביות לשעתיים (בערך) הם עובדים לפחות יומיים (ככה ערוץ 3) וקראתי שמחר הטקס

L i l A L o

New member
אוווווווך! אני מטומטמת!!../images/Emo122.gif

הפסדתי את הפרק. הייתי בטוחה שיש את האמי, וברב טיפשותי אפילו לא בדקתי. גם שכחתי מזה בכלל ויש לי מחר מבחן אז הראש שלי תקוע במשהו אחר. ארר
אני גם לא יכולה להוריד את הפרקים האלו למחשב שלי כי יש בעיה..
ודרך אגב, אני הכוונה לא הגבתי להודעה הראשית, כי יש שם ספויילרים ולא רציתי לקרוא..

hadar17z

New member
מה פתאום!!

בכלל לא הראו את האבא האמיתי שלו כי הייד ברח באמצע..... ובכלל לא הבנתי מה קרה בסוף עם אריק ודונה!! זה פרק אחרון של העונה הזאת או של כל הסדרה?! לא תהיה עוד עונה?!

Kippi S

New member
אהבתי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif פרק חמוד...

I lOvE cAkE

New member
../images/Emo150.gif../images/Emo140.gifאכן פרק יפה... ../images/Emo3.gif../images/Emo99.gif

אממ שמתם לב שהשיר שהיה בסצנה האחת לפני אחרונה... (הסצנה הכי חשובה בפרק... שאריק חוזר) אז קוראים לו "THIRTEEN" והוא הופיע כבר בפרק האחרון של העונה השלישית... כשאריק ודונה נפרדו... מעניין... ממחזרים שירים... סתם יש לזה כוונה נכונה... כי בשתי הפעמים היה משבר בקשר של דונה ואריק... כאילו משבר רציני... וגם השיר קשור קצת.. וגם... זה פשוט שיר מדהים... אני ממליצה לכולם לשמוע אותו...

Better Man

New member
THIRTEENהמדהים

הושמע בסדרה לפחות 5 פעמים עד כה, הצופים בישראל לא שמעו אותו הרבה מכייון שאת 4 העונות הראשונות פוקס הביאו לערוץ 3 ללא השירים(מדי פעם היו שירים, אבל לא כמו בגרסה האמריקאנית, בטח בעיה של זכויות יוצרים או משהו). בכל מקרה השיר הזה תמיד מושמע אך ורק ברגעי משבר ביחסים בין דונה ואריק, מלבד היום, שדווקא הושמע בקטע יחסית אופטימי

I lOvE cAkE

New member
לא נכון... זה גם היה גרע משבר! ענק!

אממ... ואני יודעת!!! זה כזה מעצבן שזה הגיע בלי שירים... כאילו יש פול שירים שזה כל כך פיספוס... נגיד "UNDERCOVER ANGEL" ועוד פול שירים מדהימים... דרך שרכים ניסתרות שלא יוזכרו בפורום ניתן לראות את הפרקים עם השירים...

Better Man

New member
אפשר לראות את זה

כרגע משבר ואפשר לראות את זה בצורה יותר אופטימית, מלבד הסצינה הזו השיר הזה התנגן רק מתי שדונה ואריק נפרדו (או היו פרודים ואריק שוכב לבד על המיטה ומסתכל על התקרה מבואס). אתמול הוא נוגן כאשר אריק ודונה שוכבים ביחד במיטה,אמנם אין חתונה, אבל עושה רושם שהם ימשיכו להיות ביחד. אגב, את השיר הזה שרים Big star ,נראה שהיוצרים של הסדרה ממש אוהבים את הלהקה, עוד כמה שירים שלהם הושמעו בסדרה והכי חשוב, שיר הפתיחה הוא קאבר לשיר שלהם.

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo108.gifלאאאאאאאא../images/Emo7.gif../images/Emo26.gif

בדיוק שהתחיל כן מותק נזכרתי שיש מש"ה אני לא מאמינה שהפסדתי את הפרק האחרון
פליז ספרו לי מה היה
מה קרה עם אריק?

פרקקק יפההה../images/Emo99.gif

ועכשיו יתחילו לשדר עונה אחרת..? איזה עונה..? גם זה יהיה בשני בערב?

B a M b i 1

New member
היה פרק יפה !

מיד'ג ובוב חזרו ככל הנראה. אממ...קלסו דביל כרגיל :):) הוא נראה ממש יפה בפרקים החדשים. אריק חזר לדונה דרך החלון. ו..הייד לא ראה את אבא שלו, ברגע הארחון הוא ברח. היה פרק יפה. הייתי בטוחה שזה נגמר שבוע הבא. אוף !! למה אין שידור חוזR? לא ראיתי הכל.

B a M b i 1

New member
..ואת האמת...

צפיתי לקצת יותר. אבל.. תהיה עונה שביעית, ככה שהסדרה לא נגמרה :)

mor kutcher

New member
היה כ"כ יפה................

הסוף...
חחחח החיבוק הקבוצתי של מידג'!!!נקרעתי כשקלסו נדחף לדונה!!! היה סוף עונה שדפנטלי השאיר טעם של עוד
שתגיע כבר עונה 7!!!

למעלה