הפרק השבועי

randomguy

New member
שלושה סיפורים על צ'ייס ../images/Emo4.gif

לא אהבתי את הפרק הזה. הוא היה עשוי מאוד דומה לפרק "שלושה סיפורים" אבל במקום סיפור על האוס היה סיפור על צ'ייס...כלומר הרבה הרבה פחות מעניין
חוץ מזה לא היתה בכלל עלילה לקמרון בפרק הזה
וגם מבאס שפורמן יהיה הבוס - הוא כבר היה הבוס בפרק DNR ואז הוא היה סתם קוץ ב...

הפרק דווקא לא הזכיר לי את "שלושה

סיפורים". הדבר היחיד שמשותף הוא שמראים קטעים לא מההווה/מציאות
ומסכימה לגבי פורמן. הוא כה נקץ.

randomguy

New member
היו קווי דימיון בולטים

קודם כל בשניהם עיקר העלילה מסופרת בפלאש-באקים, ואין ציר זמן קבוע. כל המבנה שלהם שונה לגמרי ממבנה של פרק "האוס" רגיל ובזה הם יותר דומים אחד לשני מאשר לכל פרק אחר. אני מתכוון גם מבחינת העלילה (התסריט) וגם מבחינת הבימוי שנעשה בצורה שהייתי מגדיר free style . בשניהם הסיפור הרפואי מאוד אינטסיבי, מהיר והאמת...גם מבלבל מעט. בשניהם רק בסוף אפשר ממש להבין את הסיפור אחרי שמורכבים כל הקטעים לפאזל שלם ומבינים מה באמת קרה בדיוק. בכל מקרה לי ממש היתה תחושת דז'ה וו ל"שלושה סיפורים".

Hieros Gamos

New member
זה ממש לא כמו שלושה סיפורים

כתבתי גם הסבר מפורט למה אבל זה נמחק לי. זה פשוט לא. זה שיצאת מבולבל מthree stories זה משהו אחד וזה שהייתה לך תחושת דה ז'ה וו אומרת דבר אחר- לא ראית את הפרק הזה מספיק פעמים.

randomguy

New member
אם את ונעמה אומרות שלא

אז אני מכבד את דעתכן כי כנראה ראיתם את הפרקים הרבה יותר ממני. מבאס שנמחק לך ההסבר (כשאת כותבת משהו ארוך תסמני את הטקסט ולחצי CTRL+INS לפני שאת שולחת כדי שישאר בקליפבורד). בכל מקרה "שלושה סיפורים" היה פרק הרבה יותר טוב, ובפעם השנייה שראית אותו (בשידורים החוזרים) כבר לא יצאתי מבולבל. באמת לא ראיתי את הפרקים של האוס חוץ ממה ששודר (פעמיים) אבל יש לי בקלטות. זאת הסיבה אולי שאני לא מצטיין בחידון "זהה את הפרק"

randomguy

New member
אז יש הסכמה בינינו

וגם החלטתי שאני מסכים איתך שצ'ייס לא היה בסדר שהוא שכב עם קמרון (תקראי בשרשור על הסצינה).

Hieros Gamos

New member
אתה רואה האוס בשביל קמרון?

כי אם כן זה די בזבוז...
(מילא לראות בשביל האוס. או בשביל כל הדאקלינגס אבל רק אחד מהם?)

randomguy

New member
יש הרבה סיבות שאני רואה האוס

למשל: אני אוהב רפואה. דיאלוגים שנונים ומצחיקים. תעלומה שנפתרת כל פרק. דמויות אנושיות. נושאים מרכזים בחיים מנותחים מהשקפות עולם מענינות. משחק מעולה בעיקר של האוס וקמרון. כל מה שקשור בדמות המאוד מורכבת של האוס והיחס שלו לעולם. וכן...יש לי קראש על קמרון

Hieros Gamos

New member
אוקיי, כל עוד זה לא רק בגלל קמרון ז

ה לא כזה אכפת לי. ובהצלחה עם הקראש, שלא תתרסק בטעות. שתדע לך שהרבה יותר משJM שחקנית מעולה, עומאר אפס שחקן אדיר... חכו חכו...

ToryMaster

New member
הוא גאון

לא יצא לי לראות הרבה ממנו בהאוס עדיין, אבל בER הוא פשוט מעולה.

randomguy

New member
תודה על האישור לצפייה בהאוס

ואת לא רואה ג'אג רק בגלל שהכוכב, אני צריך להודות, הוא חתיך-על ? אל תדאגי אני לא אתרסק בגלל קמרון
עכשיו בקשר לעומאר אפס אני לא מעריץ שלו אבל יש לו את הרגעים שלו. למשל הוא היה טוב בפרק על חולת הכלבת (מצד שני היה תסריט מאוד מרגש והיה קשה לפשל). ובקשר לדמות, פורמן, אז ככה, לפי החתימה שלך את אוהבת משחקי מילים נכון? אז אני אגיד שפורמן הוא (אפס,אפס) של הסדרה והכוונה שלי היא דווקא חיובית, פורמן הוא מעין "ראשית הצירים" (כלומר X=0, Y=0), כי הוא הכי "מאופס"
הכי מאוזן הכי נורמלי מבין כל הדמויות בסדרה ולפיו אפשר לשפוט כל דמות ודמות עד כמה ובאיזה מידה (ווקטור של כיוון וגודל) היא רחוקה מהנורמליות.
וסליחה שהזכרתי לך מתמתיקה, אבל אם היית צריכה לעשות היום בגרות בזה וכתבת לי הודעה בחצות בלילה מגיע לך עונש! (אני כבר מאוד מזמן גמרתי בגריות).

randomguy

New member
בשבילו אפילו יותר מ3 צירים LOL

האוס מאוד מאוד רחוק מהנורמליות מהרבה בחינות
גם לטוב וגם לרע. כמובן זה תלוי איזה פרמטרים בודקים כדי להחליט איפה למקם אותו. אבל הוא בטוח יהיה הכי רחוק מ"אפס,אפס" מאשר כל האחרים
ותודה לך ניצן על הפיד-בק
ורציתי להגיד לגל שאם היא לומדת כמו שצריך נאלץ למנות את פורמן שישגיח עליה בחודש הקרוב

Hieros Gamos

New member
קודם כל אני כבר לא כל כך רואה ג'אג

אבל גם כשראיתי לא ראיתי את זה בגלל DJE...אין טעם לראות סידרה אם אתה רואה *רק* בגלל שחקן...אבל גם אם כן רואים בגלל דמות אז לפחות דמות ראשית. בתכלס, קמרון לבד בקושי מקבלת דקות מסך שמתרכזות בה... אממ פורמן. לי אישית הוא מאוד מזכיר את האוס במובנים כאלה ואחרים שאני לא אגיב עליהם יותר מזה כרגע. הוא לא לחלוטין (0,0) כמו שאתה טוען כי הוא פשוט לא. אני חושבת שמהבחינה של "מאופס" כביכול, צ'ייס הוא הרבה יותר ממנו כי לפורמן אכפת מהפאזל. הוא הרבה יותר דומה להאוס מאשר כל האחרים. לצ'ייס פשוט...לא כל כך אכפת. אנ'לא יודעת, לא הייתי מגדירה שם אף אחד בתור ראשית הצירים כי זה לא מתאים לאף אחד מהם. אני יכולה לנאום לך שעות על הדמות של פורמן אבל זה יכלול ספוילרים ותיאורים ציוריים כאלה ואחרים שאתם עוד לא מוכנים לקבל. אני לא הייתי אומרת שהוא הכי מאוזן ונורמלי. ממש לא. אם אתה שואל אותי, צ'ייס הרבה יותר מתאים לתפקיד. בכל מקרה, הבגרות עצמה הייתה עונש, חוצמזה שהיא הייתה ב13:00...מה זה משנה אם הלכתי לישון ב12?! (או ב2...
)

randomguy

New member
המתמטיקה של האוס - אנליזה:

ממה שאני ראיתי וממה שאני זוכר (שזה הרבה פחות ממה שאת) פורמן מתנהג הכי נורמלי. אני אתן לך דוגמה איך מאפסים את הסקלה על פורמן ומשווים לאחרים שהם פחות נורמלים. אחרי שחולה האיידס משתעל על קמרון כל אחד מגיב במידה שונה של אמפטיה כלפיה. פורמן הכי נורמלי, באמת מוטרד מזה ודואג, צ'ייס לא באמת מוטרד אבל הוא יודע להתנהג יפה כי הוא קיבל חינוך טוב אז הוא מתנהג יפה (קרוב לפורמן אבל קצת מתחת). האוס לא מתעניין בכלל וכשפורמן בא אליו בטענות הוא מגיב בראצונוליזציה. (הרבה מתחת לפורמן). אם תבדקי את קמרון בפרמטר של אמפטיה, היא גם לא נורמלית באופן מוגזם לצד השני (הרבה מעל פורמן), כפי שהאוס פעם הגדיר "caring till your eyes pop out". אם בודקים ספציפית פרמטרים מסויימים באמת יוצא שהאוס דומה לפורמן, וזה מזכיר לי בעיקר את הפרק "רעל" (אם אני לא טועה) ששם הדמיון ביניהם נידון בהרחבה והגדרה מאוד מדוייקת נתנה האמא של החולה בסוף בפרק כסיפרה לבנה מי הם האוס ופורמן "those are the two arrogant jerks who saved your live" ואני מסכים ששניהם כאלה ומסכים איתך שיש דמיון ניכר ביניהם. אבל אני בדקתי ביחס להתנהגות נורמלית. עכשיו אפשר לאפס את הסקלה על פורמן או על צ'ייס ובכל מקרה בשני קצוות מנוגדים נמצאים האוס וקמרון ולכן הדמות של קמרון היא דמות המשנה המרכזית לדעתי. האוס מול קמרון זה התנגשות ציווליזציות. ההבדלים ביניהם הם תהומיים. הקונפליקט ביניהם הוא מרכזי ביותר לסדרה ומדגיש את הדמות של האוס בצורה חדה וברורה יותר מאשר האינטראקציה שלו עם כל דמות משנה אחרת. ואם הבגרות במתטיקה שלך היתה באחת בצהריים אז את בסדר.

למעלה