הפרק השבועי.

IllyriaB

New member
הפרק השבועי.../images/Emo11.gif

נא לשרשר כאן. לא ראיתי. :( הייתי במשפט ציבורי במקום. :( אוףףףףףףףףףףףףףףף. רציתי לראות!!!!!!!!!!!

IllyriaB

New member
ועוד משהו.../images/Emo11.gif

אם אני לא אפתח שירשור אף אחד לא?

גם אני לא ראיתי.

לא יוצא לי לראות....אבל אני רואה בשידורים חוזרים. בקטנה...

11שון ובל

New member
פיספסתם פרק נהדר!!!!!!!!

זה היה מין פרק עם פלאשבקים מהעבר!! עם קטעי "נוסטלגיה" מתחילת התוכנית של דייזי ו"קריירת משחק" שלה רוקסי וכול הפעמים שהיא קיללה רוב וכול הפעמים שהזמין או דיבר על אוכל ג'ורג' עם העצלנותךמ שלה דולורס עם אהבה שלה לג'ורג'( מילי) מייסון עם הסמים שלו.. וגם אחד מאזור המשפחה של ג'ורג' מת!!!!!!!!!! היא נלחצה וזה ובסוף התברר שזה היה....... החלבן!! the milkman זה שמביא חלב כול בוקר מת בכניסה של בית לאס!! חחחח הפלאשבקים האלו באו בתור זיכרונות של ה"מלאכי מוות" שרוב הביא אותם ב2 בלילה ל"פופ קויז" למבחן פתע ששייך רק ואך למלאכי מוות גדולים...!!!!!!!! פרק גדווווווווווווווווווווווווווווולללללללללל!!!! שבוע הבא פרק לפניי אחרון!!! :( :( :( :( וגם מה עשית בבית משפט for god sakes!!???

IllyriaB

New member
חחחחחח.../images/Emo11.gif

לא בבית משפט. במשפט ציבורי בבית ספר. שאנחנו התלמידים היינו חבר המושבעים ותלמידים אחרים היו השחקנים על הבמה. {ואני הייתי סדרנית.
}

לא נורא,מחר יהיה בטח שידור חוזר.

אם לא היום......... יש למישהו מושג באילו שעות השידורים החוזרים?

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifהיה נחמד אבל לא אוהבת

לקטים...במיוחד שלא עברו כל כך הרבה פרקים שיצדיקו פרק פלאשבקים... והיה ממש עצוב כשג'ורג' גילתה שמישהו בבית שלה אמור למות... [חח למרות שהתברר שבסוף זה החלבן...] אני רק לא מבינה למה רוב לא הרגיע אותה ואמר לה שזה לא מישהו מהמשפחה שלה.. כאילו איזה רוע לב... אפילו אם הוא רוצה ללמד אותה שיעור או שתיים.. זה אכזרי... והיא הייתה כל כך יפה הפרקקקקקקקק [כמו כל פרק אבל במיוחד הפעם!] היא מדהימה אותי ביופי שלה.... יופי מיוחד כזה...

11שון ובל

New member
וכול מי שאמר ש...

כול מי שאמר שהפרק אתמול לא היה טוב... טועה ובגדול!!

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifאבל לא שאלתי מתי יש @.@

חביב, אבל

יכולתי לחיות בלי פרק-לקט. נהניתי, כמובן - הכי אהבתי את הפלאשבקים של מייסון [כמובן] ושל דייזי ["Knew, blew, tomato, tomato"]... היה נחמד להיזכר, אבל לדעתי העלילה הממשית של הפרק תפסה חלק קטן מדי ממנו. מאד אהבתי את הסיום של הפרק, כשהמסעדה שהם ישבו בה הזכירה את הציור של אדוארד הופר.

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| פרק מדהים ../images/Emo99.gif

נורא אהבתי ! העלה בי הרבה זכרונות מהפרקים הקודמים :]

IllyriaB

New member
אממממ.../images/Emo11.gif

אני צריכה לראות אותו שוב, אני לא ממש הבנתי מה הקטע של הפרק, אולי בגלל שהיה הרבה רעש ולא הייתי מרוכזת. אבל בכל אופן שמישו יסביר לי בבקשה? תודה.

רוב קורא לחבורה באמצע הלילה

לבת הקפה כדי לעשות מין שאלון כזה, אולי משוב? לא יודעת. בכל אופן, מבחינתי זה היה פרק מעולה. לרוב היה ספר של ציורים והיה ציור אחד שהם דיברו עליו(שבמקרה למדתי אותו בתולדות האומנות, כך שהבנתי בערך את הרעיון שהיוצרים רצו להעביר פה). הציור המדובר הוא "ציפורי לילה", למה ציפורי לילה? בגלל שיש תופעה די מוכרת בערים הגדולות בארה"ב על כך שיש המון אנשים שמסתובבים בלילות, מחפשים קצת חברה או קצת בידור, כך שהם כמו ציפורים חופשיות שעפות ומחפשות שעשוע. אז החבורה עושה את השאלון וג'ורג' מגיעה אל הבית קפה גם כי היא לא מצליחה לישון(עוד תופעה של ציפורי לילה), שם היא מתווכחת עם רוב למה היא לא עושה את השאלון, בעוד זה עונה לה שכשיגיע זמנה היא תענה עליו. אחר-כך היא מגלה מאחד מהפתקים של רוב שמישהו הולך למות בבית הישן שלה (איפה שמשפחתה גרה), ובסוף מתגלה שזה החלבן. בלה בלה בלה המון פלאשבקים של החבורה מהפרקים הקודמים בלה בלה בלה. זהו.

IllyriaB

New member
תודה, הצטרפת לפורום?../images/Emo11.gif

בכל אופן ברוכה הבאה!!!!!!!!!!!!!!! לא ידעתי שאת רואה את זה.

רק רציתי להגיד

שראיתי את השחקנית שמשחקת את דייזי בסרט "סיוט בחדר מורים", ולמי שלא מכיר את הסרט- יש לו מזל, בוא נגיד.
זה על חבורה של חייזרים(בסוף מתגלה שדייזי שלנו עומדת כמנהיגתם) שמשתלטת על התיכון ויש קבוצה של ילדים שמנסים לעצור בעדה. איך הם מנסים? שאלה טובה. הם תוקעים לחייזרים מבחנות של סמים בעיניים ואלה מתמוססים בקצף מגעיל-א-לה-פעלולים-זולים. זה היה משעשע, בכל מקרה.

למעלה