הפרק השבועי 411- The dream lover

hadi13

New member
הפרק השבועי 411- The dream lover

פתחתי כי אין
עוד 5 פרקים ניגמר
מה דעתכם על הפרק
הכל לכאן

OoPineapplEoO

New member
היו המון רגעים שהעלו בי גיחוכים.../images/Emo185.gif

היה פרק טוב ומצחיק. כל הקטעים של סת' וצ'ה היו נחמדים. לוטרה|צוחק| הסוף היה כל כך מוזר, שצ'ה החזיק תמונה של סת'|צוחק| גם בסוף שסת' בא לסאמר היה יפה. הרגשתי קצת מבוכה בניהם. יכול להיות שרייצ'ל ואדם כבר היו פרודים בצילומים של הפרק הזה? הקטע בסוף עם טיילור וריאן היה יפה, שזה כאילו חזר על הקטע שסאמר החזירה לסת' את הטבעת. היה פרק טוב.

adi1245

New member
הפרק הכי מאכזב העונה...

לא אהבתי בכלל... חוץ מג'ולי קופר שפשוט קורעת אותי מצחוק

P A T D F A N

New member
ואוו פרק טוב, צחקתי מלא!

כל הקטעי ג'ולי-קירסטין היו מעולים, קטעי צ'ה-סת' היו כלכך מצחיקים! סת כזה ילד קטן . אבל סאמר-סת' לא היה משהו, רואים כבר מהעונה השלישית [כשהם נפרדו בערך] שכבר אין כימיה .. אהבתי את הקטע עם הלוטרהXD אחלה פרק ;]

OoPineapplEoO

New member
הם נפרדו בדצמבר 2006, ממש לפני כמה../images/Emo185.gif

חודשים, ככה שהם היו באמצע הצילומים של העונה הרביעית, לא של השלישית. דווקא בשלישית אני לא זוכרת בעיתיות איתם.

R o m u s h

New member
פרק ממש מצחיק :]

בסוף המסע של צ'ה וסת' יש סצנה שהם יושבים בלילה באוהל, יש מלא אדים ורואים שסת' ממש מזיע וחם לו.. רואים גם את צ'ה מתופף על תוף והם שרים קצת ואז צ'ה שואל: "How do yo feel now?" אז סת' עונה לו: "I feel like I'm sharing a sauna with the Blue Men Group" חחח אני חושבת שזה הקטע שהכי הרג אותי בכל הפרק.. ואם אתם תוהים מי אני אז אני פשוט קוראת סמויה והתחשק לי להגיב :]

רק אני לא אהבתי את העונה הזאת?

כל הפרק השתעממתי, הזמן פשוט לא זז. הרגשתי כמו בשיעור ערבית. הרגשתי בעונש שאני רואה את הפרק הזה. בדקתי מה השעה, 22:10, אחרי זמן כמו 50 שנה, 22:13. בקיצור, האוסי הרגילה אותי אישית למשהו שונה ... מ"בוורלי" היא הפכה ל"עקרות בית נואשות" רק ליותר גרוע .. אכזבה אחת גדולה.

ליאוריש

New member
פרק טוב....סת' וצ'ה קורעים בפרק....

מבחינת העונה הוא לא הפרק הכי אהוב עליי... אבל יש בו כמה רגעים חזקים במיוחד סת' וצ'ה קרעו אותי בפרק... ג'ולי עם מחלות המין שעוברות באיזור....מצחיק סוף סוף קייטלין עושה משהו טוב....כאילו היא עשתה משהו טוב בעבר בפרק 6 אבל היא ממש מתבגרת ומשתנה וזה חשוב כדמות. זהו מעכשיו מפרק 12 כל פרק מצויין....אני לא מגזים!!! פשוט הנאה צרופה....אתם תראו....

למעלה