הפרק השבועי- 28.1

asias1

New member
הפרק השבועי- 28.1

היום משודר הפרק השני בעונה השלישית של ה-4400. מה אתם חושבים שיהיה בפרק? מי יהיו הדמויות המרכזיות בפרק הזה? לאחר שידור הפרק נוכל לראות מי צדק וכמובן לדבר על ההתרשמות מהפרק. צפייה מהנה :)

cmpo

New member
../images/Emo109.gif פרק יפה..

קצת שיעמם בהתחלה, אהבתי את הכוח החדש של אליזבת. אתם חושבים שלילי באמת מתה? זה ממש עצוב.. =[ תגידו, מה שם השיר שהתנגן עכשיו בסוף?

asias1

New member
תקציר...

אפשר למצוא תקציר של הפרק פה: http://www.usanetwork.com/series/the4400/theshow/episodeguide/episodes/s3_neworld/index.html

asias1

New member
התרשמות

קודם כל, זה היה פרק מדהים, כל כך הרבה הפתעות בפרק אחד. מה שהכי לא אהבתי בפרק הזה היה הפגישה של איזבל עם היועץ בפעם הראשונה, לא יודע מה היה שם גרוע, המשחק, הטקסט, העריכה או כולם, אבל הקטע הזה יצא גרוע. אבל המשך הפרק גרם לי לשכוח מהבעיה הזאת, כל כך נהניתי מההתפתחות. הקטע שהכי אהבתי היה הסוף, כמובן, ההפתעה של הקבוצה שבמקום מתקפת טרור הם בעצם עשו משהו נפלא והעבירו לממשלה מסר מעולה. קצת היה לי עצוב כשמאיה הלכה לבית הספר במרכז והיה שם רק ילד אחד, אבל איך שהוא סגר תאור והם התחברו, אהבתי :) הסיפור מאחורי היועץ מעניין אותי, למי הוא עוזר ומה קורה עם ג'ורדן. וכמובן, איך אפשר שלא לדבר על מותה של לילי ועל איזבל. אהבתי מאוד את הקטע, אני חושב שהוא היה פשוט מעולה, עריכה מעולה ומשחק טוב. אהבתי איך שאיזבל שמה את הטבעת ואז לילי נפטרה. לסיכום, פרק מעולה, הפרק הזה שוב גרם לי להבין כמה הסדרה הזאת מדהימה ויוצאת דופן. אני מחכה ליום ראשון הבא :) מה דעתכם על הפרק?

necky

New member
ראיתי את הפרק בשבוע שעבר...

היה פרק יפה מאוד לא כל כך אהבתי את המשחק של איזבל המבוגרת ואני גם עצוב על מותה של לילי, אהבתי מאוד את הדמות הזאת ומה שלא אהבתי זה שלא הראו את בתה הראשונה מבעלה הראשון. אני מת לדעת מה יקרה עם ג'ורדן וכבר מחכה לשבוע הבא כדי לראות והיום כדי להעביר את הזמן ראיתי את פרק 6 בעונה השנייה הפרק בו תום מכיר את ליאנה אישתו

למעלה