הפרק השבועי 18.2

necky

New member
הפרק השבועי 18.2

לכאן שרשרו מה דעתכם על הפרק אני לא רוצה לרשום מה קרה בפרק כי הוא עדיין לא שודר אבל רק אומר שהיה פרק יפה מאוד

cmpo

New member
../images/Emo109.gif הפרק השבועי../images/Emo70.gif

זה היה בהחלט הפרק שהכי אהבתי בכל הסדרה
היו בו כל כך הרבה רעיונות...מדהים.... איזבל מצטיירת כדמות כוחנית ומרדנית כלפיי אבא שלה, אבל אני חושבת שזה בה ממקום של חולשה... מצחיק איך היא מדברת על ה-כ-ל עם אבא שלה
בלי הססנות כלל. עדיין לא הבנתי מה הכוחות שיש לאיזבל. יש לה המון... (מחימום בריכה ועד לשינוי גוון העיניים)... לא הבנתי למה רוצים שטום יהרוג את איזבל. אולי היא מקור הרשע שעליו מדובר. לכו תדעו
אלנה- גיליתי עד כמה היא רגישה בפרק הנ"ל. אני מתחילה לאהוב את הדמות שלה, למרות שהיא כל כך לא מציאותית... היא כל כך קרובה לדמיון... טום ודיאנה- שיחקו מדהים בפרק. אהבתי מאוד את דיאנה... לשניהם יש נקודות דמיון משותפות בפרק, שניהם הקריבו את עצמם בדרך כלשהי למען אחרים, שניהם נמצאים בעולמות של דמיון... מעניין מה יקרה אם טום לא יהרוג את איזבל... סביר להניח שזה מה שיקרה
אני מצפה כל כך לפרק הבא. זה נהיה יותר טוב ממה שחשבתי שזה יהיה. והדבר הכי חשוב- למדתי שלא משנה איפה אתה תמצא, באיזה זמן אתה שרוי או באיזה מצב- בחיים לא תשכח את היקרים לך. מור

necky

New member
../images/Emo58.gifלפרק הבא

מתחילים לגלות למה הם ביקשו מטום להרוג את איזבל

necky

New member
בקשר לשידור חוזר...

הבנתי שיש שידורים חוזרים בימי שבת אבל עד לאן הם הגיעו אני לא יודע וזה הפרק השלישי של העונה השלישית ששודר בתאריך הזה

למעלה