הפרק השבועי- 11.2

asias1

New member
הפרק השבועי- 11.2

מה דעתכם על הפרק השבועי? בעייני זה היה פרק מדהים, אהבתי מאוד את הסיפור עם מאיה והילדים, וכנ"ל עם איזבל. היה משחק נהדר, העלילה התקדמה באופן מפתיע ומרתק והעריכה היתה טובה(ההתחלה כל פעם מחדש מדהימה אותי). אהבתי מאוד את הפרק, ושוב, אני לא יכול לחכות לשבוע הבא, לפרק הבא בסידרה המדהימה הזאת. הדמות שהכי אהבתי בפרק הזה היתה מאיה, משחק נהדר, אני מאוד אוהב איך שהיא משחקת ואת כל העלילה סביבה והפרק הזה היה בול מה שרציתי :) הדמות השנואה עלי בפרק הזה היתה מתיו, הוא מעצבן ואני שונא איך שהוא שיחק באיזבל (עד לסוף הפרק), אני מחכה לראות מי הוא בעצם. מה דעתם על הפרק? מי היתה הדמות שהכי אהבתם, שנאתם?

cmpo

New member
../images/Emo109.gif באמת פרק יפה ../images/Emo13.gif

בסוף הפרק קיבלתי צמרמורת..... וכל מילה אחרת מיותרת
נ.ב: מאיה מדהימה...

פרינז

New member
אין מילים

אחרי כל פרק של הסדרה אני עם פה פעור ורוצה עוד ועוד קצת לא היה ברור הקטע עם מאיה, אם היא שלטה ביכולות שלה איך היא לא ראתה מה יקרה שם? אבל בהחלט פרק טוב והקטע שהיא אמרה שהיא תשכח חשבתי אולי ימחקו לה את הזיכרון לא חשבתי שממש יעלימו אל מאיה מהזיכרון של כולם...אבל עדיין כל הדברים האלו שאנשים בעתיד עושים נראים לי לא ברורים אם הם יכולים ליצור אשליות לחטופים אז למה לתת להם להות בקשר בעצם למשל? גם מעניין איך ישאירו את מאיה בעלילה בעצם אם היא תחזור לזמן אחר...אלא אם אלו לא באמת אנשים מהעתיד ויהיה עו סוויצ' בעלילה. עם איזבל זה היה סוף קצת צפוי בגלל שראיתי את הפרומואים של הסדרה אז רואים את הקטע שהיא מחזיקה אותו באוויר אבל עדיין היה מגניב לראות שהיא מקבלת החלטות ומראה צד קצת אפל שלה. הכי אהבתי הפעם את איזבל אהבתי את המורכבות שהדמות מפתחת והאופי האישי וההגנות שהיא עושה בקיצור אני אוהב ואני לא אוהב את מתיו באופן כללי הפעם ככם שגם אם מישהו אחר מעצבן כמו התגובות של תום היו בכיוון מעצבן מתיו מעצבן יותר ועד שבוע הבא נראה כבר...השבועות עוברים מפרק לפרק

AlonCFC

New member
הפרק השבועי!

לדעתי מתיו רצה שזה מה שיקרה עם איזבל. הוא רצה שהיא תגלה את הכוחות המיוחדים שלה ותתחיל להשתמש בהם. אולי כך הוא בעצם כיוון אותו לרשע. העלילה עם מאיה עשתה בלאגאן גדול בסדרה (דבר מבורך וגאוני), ויהיה מרתק מאד לראות איך הכותבים יפתחו את העלילה משם. הקטע עם הילדים שמוחזרים אל זמן אחר צריך לשנות לא מעט דברים בסדרה, ומעניין מאד איך ימשיכו להציג את מאיה כחלק מהסדרה אם היא חיה בזמן אחר. שאלות למחשבה - האם מתיו הוא חלק מקבוצת נובה? האם ג'ייסון קולייר הקים את קבוצת נובה כבר בשלהי העונה השנייה לפני מותו?

necky

New member
והשאלה המרכזית...

מתי כבר יכניסו את ג'ייסון בחזרה לסדרה

asias1

New member
נקודה חכמה

לא חשבתי על האפשרות הזאת שהוא הקים את הקבוצה לפני מותו, וזה נראה לי מאוד הגיוני גם.

למעלה