עכשיו תורי...
ואנשים אולי תפעילו את הפורום,אתמול כול היום היו לי הפסקות חשמל,התחלתי לרשום כמה פעמים והפסקת חשמל,באמצע הפרק הפסקת חשמל(יותר מאחת,לפחות הן היו קצרות),אני לא נכנסת יום וכול כך יבש כאן...נו,להתחיל לזוז! אוקיי אהבתי את ההחלקה של זואי,זה היה נורא מצחיק(טוב,לא נורא אבל מצחיק בכול זאת),כנ"ל לגביי השיר של הפלורמונים-טלי לא אהבה אותו אני לעומתה דווקא כן],אני אשמח להשיג את המילים שלו!
קוג'י ממשיך להדהים. אני לא אוהבת את השם קאזמון,קיוויתי שישאר השם המקורי כי בעברית(ואנגלית...)זה לא מי יודע מה(האמיריקאים האלה...),זה מזכיר לי את התוכנה להורדה(שאני לא משתמשת בה,מלבד זה שהיא נתקעה לי תמיד עכשיו יש מלא תלונות נגד הגולשים עצמם,למה לי להסתבך?אם המזל שלי זה בטח יקרה...) אהבתי את הסטירה של זואי-ככה צריך,גם את המריבות שלה עם טאקויה אני אוהבת, אני בעד טאקויה למי שלא קלט ובטח אין כזה כאן...(וגם לקלוט שהוא שלי! יאקומו,אני שמחה שאמרת בצחוק שהוא שלך כי זה שקוף שהוא שלי
|ראש משקפת|
...) אני עוד לא יודעת את כול שיר הפתיחה בעל פה אבל חלק גדול ממנו כן... וודמון הוא מסוג הדיג'ימונים שאני לא מתגעגעת אליהם(בניגוד לוויזארדמון שהוא
)אבל היה מצויין החור בגזע...אני אעצור כאן כי אתם עלולים לברוח ממני וגם ככה יבש פה(לא בסדר!!!כמה שאני מנסה אני לא יכולה הכול לבד,להתעורר אנששששששיייייייםםםםםם!) הצפון הפרקטלי הזה ממשיך למצוא חן בעיניי,פשוט מהמם איך הכול מופיע מחדש! למה טומי תופס פתאום תחת על זואי ומצטרף לצחוקים של טאקויה?כלומר יש בזה משהו צבוע כי רק פרק לפני הוא היה בכיין קטן-ילד סירנה... ציטוטים(אני לא זוכרת מה אמרו ומה לא כרגע,קראתי את כול ההודעות אבל אני סנילית ועצלנית כדי לפתוח עוד חלון
) זואי:"אז הוא טעה,מה תעשה לו?תיקח לו את נעלי הבאלוינג?"(יש לו כאלה?) טאקויה:"להגיע לשם מהר כבר לא נצליח"(זה בסדר,יש לנו עוד 46 פרקים אם אתה מתעקש...) טאקויה לזואי:"את ממש סוטה מהמסלול ימינה(נראה לי שזה היה ימינה)"(היא בהחלט יכולה להיות סוטה כשחושבים על זה,היא מוקפת בבנים ו...טוב,לא חשוב,תדמיינו את ההמשך
) ג'יי.פי על טאקויה:"היא מזה דביל,זה כאילו שהוא סטייק ואני פסטרמה"(אז רגע,סטייק יותר דביל מפסטרמה?מישהו בכלל בחן פעם את רמת האינטיליגנציה של שניהם?) ג'יי.פי על קוג'י:"הוא מזכיר לי שוקולד לבן-יפה בלי טעם"(הכול מושווה לאוכל,תיראו את הראש שלו עובד...ושוקולד לבן בכלל לא יפה לטעמי,גם לא טעים) זואי:"מולטו בונו- טעים מאוד באיטלקית"(זה יכול להביא בדיחה טובה כשג'יי.פי שוב ידבר על אוכל...) ג'יי.פי:"חייבות?זה אומר שתחייבו אותנו?"(מישהו כאן מפחד ממחויבות?) זואי:"אתה יודע מה מרשים אותי?בחורים חזקים!" ג'יי.פי:"זה אני.תמיד מוכן לכול עזרה"(אני אשאיר לכם לדמיין איזו קטילה תיכננתי לכתוב כאן...) טאקויה לטומי(שעושה משהו נדיר-בוכה...):"אם ככה אתה רגוע אני לא רוצה לשמוע איך אתה מודאג"(גם אנחנו לא) התקפת הפטריות:"מחית פטריות" זאת ההתקפה עם אחד השמות הכי מצחיקים!!!
ג'יי.פי:"עושים מהמקום הזה בייגל טוסט"(...) ג'יי.פי:"כן,פטריות רעל, אתם לא יכולים להתפרץ עם הכיפות הסגולות שלכם,הן פשוט מגעילות"(ממתי אתה מבין ביופי?ואגב,לפטריות מדברים בלשון נקבה...) ג'יי.פי:"זואי התפתחה במקומי"(ידוע שבנות מתפתחות לפני בנים,זה בגנים
...) לא זוכרת מי אמר אבל:"תחשוב מה היא יכולה לעשות עם ירקות..."(סלט?) ג'יי.פי:"לא,אתה לא תעשה את זה לחברה שלי"(היא יודעת שאתם חברים?) זואי:"עשיתי את זה!עשיתי התפתחות נשמה!"(אז ככה קוראים לזה היום?
...)