הפרק הרביעי!

טיקיי

New member
הפרק הרביעי!

וכמו שאני מכיר את עצמי, מישהו כבר יפתח הודעה... זה היה יפה! וכשזואי נפגעה, זה היה נראה כאילו ג'יי פי עומד לבצע התפתחות ולהציל אותה... ואני יודע את השיר כמעט בעל פה!

הפרק הרביעי היה מהמם ^^

קאזהמון יפיפיה ומדליקה!!! ג'ייפי היה חמוד כשהוא ניסה להציל את זואי והיא אפילו לא אמרה לו תודה P: קוג'י כזה שולט!!!!הוא היה מדהים *-* טאקויה וטומי היו מצחיקים כשהם לא האמינו לזואי שהיא עשתה התפתחות נשמה ^-^ את השיר אני לא יודעת P: אבל אני עוד אדע ^^ את זואי אני עדיין לא אוהבת,משהו באופי שלה מציק לי..בעע,אבל היא בסדר ^^ זואי:"אני לא מבינה למה אני מנסה לחבב אותו"(או משהו כזה..) ולא זוכרת עוד P:

טיקיי

New member
זה לא "לחבב אותו"...

היא אמרה "אני לא מבינה למה אני מנסה לחבב מישהו שמתנהג ככה"... ואני זוכר (אחרי שראיתי את השידור החוזר) עוד ציטוטים... אני זוכר שאחר כך זואי אמרה "לא אכפת לי מה הוא חושב. אנחנו צוות טוב ביחד." או משהו כזה... והיה מצחיק כשהיא אמרה "בלה, איזה יופי! תראו את הנוף!" וג'יי פי אמר "זואי, תראי! הגלאי שלי מנצנץ!" ואז היא נפלה... וזה רק אני, או שהוא קרא לה זי, או זו, או עיווט דומה? כי היה נדמה לי שכן, אבל אולי לא שמעתי טוב...

יאקומו

New member
היה היום פרק כל כך יפה!

(אני ממש חייבת להתחיל מצוא משפטים חדשים...
) אהבתי את הקטע שטומי כל הזמן מנסה להיות כמה שיותר קרוב לטאקויה, כמו אח קטן לאח גדול... . ואותו הדבר לגביי ג'י.פי! איך הוא רדף אחרי זואי, והתחיל ללכלך (לא יפה ג'י.פי!) על טאקויה, רק בשביל קצת יחס... למרות שזה נראה די מגעיל מבחינת הסדרה... טוב, לא משנה... . אבל הקטע (הנדוש, אני חייבת להוסיף
) שהבת ה"חצי זאב בודד" (אני לא מוצאת את המילה שאני מחפשת...
) רבה עם נער המשקפת (המאמי, וליסטה- וותרי כל עוד את בשיא* [תסתכלי למטה, בוסף ההודעה למה יש כוכבית...]...) על קטע של "חצי מנהיגות" כזה, שאף אחד לא אומר לה מה לעשות, ממש מרגיז! בעונה הראשונה זה היה חצי מימי חצי סורה (תלוי במצב הרוח של כל אחת מהן), בעונה השנייה זו הייתה יולי (שהיא רבה עם דיוויס דרך-קבע
), בעונה השלישית זו הייתה ריקה, אבל זה לא נחשב, כי היא הייתה הזאבה הבודדת, וזה התפקיד שלה...
, כלומר לא ממש תפקיד, אבל זה פחות או יותר מה שכל הזאבים עושים (בבקשה תרחמו עליי כשאתם מגיבים על מה שכתבתי על ריקה!), וג'רי הייתה הילדה המתוקה סגנון-קארי (לא שיש לי משהו נגד קארי, היא דווקא דמות שאני פחות או יותר אוהבת!), וסוזי היא הילדה הקטנה סגנון-טי.קיי (רק מגניבה יותר!). טוב, גלשתי יותר מדי מהנושא (כן, קלטתי את זה רק עכשיו...) שני החברים האלו שהצטרפו לדיג'יגורלים (נו, הדיג'ימונים הקטנים האלו! מישהו-שומר-הספר, ומישהו-שומר-המכנסיים!), מצחיקים אותי בטירוף! בזמן האחרון שומר-הספר כל הזמן מושך את המכנסיים לשומר-המכנסיים הטמבל והחמוד והמסכן הקטן... , הקולות שלהם ממש מתאימים (אני אוהבת איך שהאות ר' בולטת לשומר-הספר כשהוא מדבר, זה חמוד! ^^) קוג'י הפעם היה מאוד חברותי (יחסית אליו) ומאוד אהבתי את הקטע שהוא דאג לזואי (נכון הם יהיו זוג חמוד? *מתחבאת לפני שליסטה תמצא אותי*) והשתנה כדי להציל אותה. ואיך שג'י.פי והוא נבהלו כשהיא נפלה מהסטירה שהוודמון החטיף לה! מסכן ג'י.פי, הוא היה כל כך בטוח שהוא עומד להשתנות לדיג'ימון, והנה הוא מגלה, שזו בעצם זואי! איזו אכזבה... . אבל בפרקים הקרובים הוא יהפך לחיפושית הזו שהוא אמור להשתנות אליה, לא? (ושוב לזואי) איזה סטירה היא הנחיתה ל... פטריה הזו! (שכחתי את השם!) כמו שמימי החטיפה פעם לאיזה דיג'ימון (הזיכרון שלי מצוין, אה?), ובעונה השניה... עדיף שאני לא אתחיל לפרט על כל הסטירות שהתעופפו שם, זה לא יגמר
, ובעונה השלישית... אני לא ממש זוכרת איזה סטירות היו (אוי, בדרך כלל אני לא סנילית כזו
). *בצחוק ליסטה...

star_female

New member
"קזמון בועט"

בעע. בועטת! קאזהמון! בת! >< אם הם היו משאירים את השם שלה בתור פיירימון אני בטוחה שלא היה בלבול. עכשיו לגבי הפרק... קאזהמון *-* אני חושבת שהיא תהיה הדיג'ימון האהוב עלי בעונה הזאת. היא יפה ומגניבה. זה כיף לראות את קוג'י בהתחלת כל פרק ^_^ אבל שילמדו לבטא את השם שלו... זה קוג'י, לא קוז'י (אין בכלל ז' ביפנית...). היה טריילמון ורוד. ^^; ג'יי פי קרא לזואי "זי". o_O אהה.. טוב... השיר של הפלורמונים... אממ... אני לא אוהבת כשדמויות שרות באמצע פרקים... ביפנית זה עוד נסבל כי זה יפנית, אבל בעברית זה נשמע די מטומטם לדעתי. הזכירו את צ'רובימון ^^ (לא יודעת בדיוק מי הוא אבל סוף סוף רמז לעלילה הגדולה.. יותר). חזרנו לעידן הסטירות ^^; זואי החטיפה למאשרומון סטירה ^_^ ג'יי פי התלהב שזאת הנשמה שלו... מגיע לו שזה לא היה נכון. --; כשזואי התפתחה היא נראתה כמו ריקה בהתפתחות לסאקויהמון *-* קוג'י תמיד מופיע כשהם מפסידים... ג'יי פי ניסה לעזור לזואי עם האת. בגלל שקוג'י עזר עם המוט? מעתיקן
כשהכפר של הפלורמונים חזר להיות רגיל הוא היה ממש יפה *-* טאקוייה וטומי מגעילים, אני ממש לא מבינה למה הם חשבו שזואי לא יכולה להתפתח. הרי היא *שם*, דיג'יגורלית, אז זה נראה לי די ברור שכל מי ששם יתפתח... וטאקוייה לא ראה את הנשמות של כולם כשהם היו בטריילמון? ציטוטים: "אתה כזה לא חברותי" (זואי אומרת את המובן מאליו... אם הוא היה חברותי הוא לא היה זאב בודד
) "אם ככה אתה רגוע, אני לא רוצה לראות אותך כשאתה מודאג" (טומי בוכה. שוב.) ג'יי פי: "זאת הנשמה שלי!" (לא.. לא שלך... גו זואי!) "וואו, אני טובה!" (קאזהמון ברגע של צניעות) "האור יטהר אותך" (אממ... שיהיה) "למה אני מנסה לחבב ילד כזה לא חברותי?!" (לא ציטוט מדוייק) (אז אל תחבבי אותו! בשביל זה יש את טאקוייה
)

lori4

New member
אם אני לא טועה....

צ'רובימון הוא המלאך שסרח והוא האיום הגדול על העולם הדיגיטלי והסיבה שהדיג'יגורלים גויסו.... יכול להיות שאני מתבלבלת אם משהו אחר, אבל אני חושבת שזה הוא.

אממ..

יאקומו,זואי וקוג'י ממש לא זוג חמוד ><(בעע,אני תמיד ככה כשאומרים שמישהי היא זוג מתאים לדמות שאני הכי אוהבת,לבינתיים..לא יודעת מה יקרה כשקואיצ'י יגיע..) טלי,אני מסכימה איתך שכיף לראות את קוג'י בתחילת כל פרק *-* הטריילמון הורוד הכי יפה ^^(וכן..בגלל שהוא ורוד ^^) צ'רובימון..יש לי שתי ג'יגנקות שלו,ידעתי שהשם שלו מוכר לי מאיפשהו ^^ היה כיף לראות את זואי נותנת למישהו סטירה(בפעם השנייה ^^,הפעם הראשונה הייתה עם טאקויה..) ג'יי.פי המסכן,הוא חשב שזו הנשמה שלו..אני מרחמת עליו :( ואת צודקת שכשזואי מתפתחת היא נראת כמו ריקה כשהיא הופכת לסאקוימון ^^ וקוג'י מופיע שם תמיד כדי להציל את המצב,אני חייבת להוסיף ^^ הכפר של הפלרומונים באמת היה יפה אחרי שהוא חזר להיות רגיל,הוא היה מהמם!^^ והמושרומונים אחרי שהם חזרו להיות טובים די חמודים :)

יאנה י

New member
אחלה פרק

אין לי מה להוסיף... האמת אני לא הבנתי משהו אם הלוחמים האגדיים כל כך חזקים (או אמורים להיות?)למה הם חוטפים כל הזמן יותר ממחטיפים.

יאנה י

New member
הערה

שמתם לב שתומי היה נמך ונישאר נמוך בתו דיג'ימון - מה יהיה עם ג'י פי

יאנה י

New member
איפה כולם?

ולמה זואי חלשה?! למה צריכים להציל אותה! השאר לא היו צריכים עזרה במיוחד! שוביניסטים קצת, המפיקים האלו!

star_female

New member
גם טאקוייה נעזר בקוג'י...

קאזהמון זה הדיג'מון הכי מגניב עד עכשיו בעונה הזאת (אני חושבת שיש לי רעיון מי יותר מגניב... אבל זה יהיה עוד הרבה זמן). היא יפה וחזקה... היא פשוט לא דמות ראשית אז היא לא *הכי* חזקה...

Digi Lista

New member
עכשיו תורי...

ואנשים אולי תפעילו את הפורום,אתמול כול היום היו לי הפסקות חשמל,התחלתי לרשום כמה פעמים והפסקת חשמל,באמצע הפרק הפסקת חשמל(יותר מאחת,לפחות הן היו קצרות),אני לא נכנסת יום וכול כך יבש כאן...נו,להתחיל לזוז! אוקיי אהבתי את ההחלקה של זואי,זה היה נורא מצחיק(טוב,לא נורא אבל מצחיק בכול זאת),כנ"ל לגביי השיר של הפלורמונים-טלי לא אהבה אותו אני לעומתה דווקא כן],אני אשמח להשיג את המילים שלו!
קוג'י ממשיך להדהים. אני לא אוהבת את השם קאזמון,קיוויתי שישאר השם המקורי כי בעברית(ואנגלית...)זה לא מי יודע מה(האמיריקאים האלה...),זה מזכיר לי את התוכנה להורדה(שאני לא משתמשת בה,מלבד זה שהיא נתקעה לי תמיד עכשיו יש מלא תלונות נגד הגולשים עצמם,למה לי להסתבך?אם המזל שלי זה בטח יקרה...) אהבתי את הסטירה של זואי-ככה צריך,גם את המריבות שלה עם טאקויה אני אוהבת, אני בעד טאקויה למי שלא קלט ובטח אין כזה כאן...(וגם לקלוט שהוא שלי! יאקומו,אני שמחה שאמרת בצחוק שהוא שלך כי זה שקוף שהוא שלי
|ראש משקפת|
...) אני עוד לא יודעת את כול שיר הפתיחה בעל פה אבל חלק גדול ממנו כן... וודמון הוא מסוג הדיג'ימונים שאני לא מתגעגעת אליהם(בניגוד לוויזארדמון שהוא
)אבל היה מצויין החור בגזע...אני אעצור כאן כי אתם עלולים לברוח ממני וגם ככה יבש פה(לא בסדר!!!כמה שאני מנסה אני לא יכולה הכול לבד,להתעורר אנששששששיייייייםםםםםם!) הצפון הפרקטלי הזה ממשיך למצוא חן בעיניי,פשוט מהמם איך הכול מופיע מחדש! למה טומי תופס פתאום תחת על זואי ומצטרף לצחוקים של טאקויה?כלומר יש בזה משהו צבוע כי רק פרק לפני הוא היה בכיין קטן-ילד סירנה... ציטוטים(אני לא זוכרת מה אמרו ומה לא כרגע,קראתי את כול ההודעות אבל אני סנילית ועצלנית כדי לפתוח עוד חלון
) זואי:"אז הוא טעה,מה תעשה לו?תיקח לו את נעלי הבאלוינג?"(יש לו כאלה?) טאקויה:"להגיע לשם מהר כבר לא נצליח"(זה בסדר,יש לנו עוד 46 פרקים אם אתה מתעקש...) טאקויה לזואי:"את ממש סוטה מהמסלול ימינה(נראה לי שזה היה ימינה)"(היא בהחלט יכולה להיות סוטה כשחושבים על זה,היא מוקפת בבנים ו...טוב,לא חשוב,תדמיינו את ההמשך
) ג'יי.פי על טאקויה:"היא מזה דביל,זה כאילו שהוא סטייק ואני פסטרמה"(אז רגע,סטייק יותר דביל מפסטרמה?מישהו בכלל בחן פעם את רמת האינטיליגנציה של שניהם?) ג'יי.פי על קוג'י:"הוא מזכיר לי שוקולד לבן-יפה בלי טעם"(הכול מושווה לאוכל,תיראו את הראש שלו עובד...ושוקולד לבן בכלל לא יפה לטעמי,גם לא טעים) זואי:"מולטו בונו- טעים מאוד באיטלקית"(זה יכול להביא בדיחה טובה כשג'יי.פי שוב ידבר על אוכל...) ג'יי.פי:"חייבות?זה אומר שתחייבו אותנו?"(מישהו כאן מפחד ממחויבות?) זואי:"אתה יודע מה מרשים אותי?בחורים חזקים!" ג'יי.פי:"זה אני.תמיד מוכן לכול עזרה"(אני אשאיר לכם לדמיין איזו קטילה תיכננתי לכתוב כאן...) טאקויה לטומי(שעושה משהו נדיר-בוכה...):"אם ככה אתה רגוע אני לא רוצה לשמוע איך אתה מודאג"(גם אנחנו לא) התקפת הפטריות:"מחית פטריות" זאת ההתקפה עם אחד השמות הכי מצחיקים!!!
ג'יי.פי:"עושים מהמקום הזה בייגל טוסט"(...) ג'יי.פי:"כן,פטריות רעל, אתם לא יכולים להתפרץ עם הכיפות הסגולות שלכם,הן פשוט מגעילות"(ממתי אתה מבין ביופי?ואגב,לפטריות מדברים בלשון נקבה...) ג'יי.פי:"זואי התפתחה במקומי"(ידוע שבנות מתפתחות לפני בנים,זה בגנים
...) לא זוכרת מי אמר אבל:"תחשוב מה היא יכולה לעשות עם ירקות..."(סלט?) ג'יי.פי:"לא,אתה לא תעשה את זה לחברה שלי"(היא יודעת שאתם חברים?) זואי:"עשיתי את זה!עשיתי התפתחות נשמה!"(אז ככה קוראים לזה היום?
...)

Digi Lista

New member
בטח בצחוק...../images/Emo3.gif

אמרת שנערי המשקפת שלך ואז קלטת שאין סיכוי אז כדי לצאת מיזה בכבוד אמרת שזה בצחוק
...

יאקומו

New member
לא נכון!!!!

(הריבים שלנו כבר לא מה שהיו אה ליסטה?
) תביני, נערי המשקפת לא אוהבים אותך!!!!

Digi Lista

New member
ממש...

הם מתים עליי,מטורפים עליי,הם אפילו אמרו לי שאני כפרה וחוצמיזה שהם בארץ ולי יש זכות בלעדית לבוא אליהם לחדר (בשביל לסקר...),אחר כך אני מזמינה אותם אליי ואנחנו נהנה לנו בדיבורי חיבה עצמיים(הם אוהבים אחד את השני,אני אוהבת אותם,הם אוהבים אותי בצורה שלא תיאמן...),התכנון הוא שילמדו אותי להתרגל למשקפת...את לא מוזמנת אגב

DiGiHiLa

New member
הפרק הרביעי.....

טוב שנזכרתי באמת....לפרק השלישי בכלל לא הגבתי...... הפרק הזה היה מאוד מאוד מאוד יפה!! איזה יפה הדיג'י גדילה של זואי..... והיה נחמד שזואי התפתחה לפני ג'ייפי והוא חשב שזה שלו....P: באמת כשהיא נפגעה היה נראה שג'ייפי הולך לבצע התפתחות ולהציל אותה... אבל קוג'י הציל אותה :) איזה חמוד קוג'י לראות אותו בפרק עושה לי מצב רוח *-* ואני כבר התרגלתי לשיר...רק שאני לא זוכרת את המילים כל כך....אני זוכרת רק...."דיג'ימון" המון....נכון? ואת כל הציטוטים שרציתי לשים כולם כבר שמו.....מעניין למה 0.0

למעלה