הפרק הראשון!

• פותח הנושא Mor L
  • פורסם בתאריך

Mor L

New member
הפרק הראשון!

וואו איזה שינוי זה לראות את הסידרה מההתחלה! הכל כל כך ברור עכשיו! איך הם היו קטנים וחמודים!! איך אקירה יוצא מהצל לאור.. הו כל כך נכון... חבל שאני עדיין לא מבינה כלום בגו כדי להבין את כל המשחקים עכשיו... חח אם זה היה תלוי בי, כשסאי היה רודף אותי הייתי ישר אומרת לו "אחלה! מה נשמע גבר! יש לך סיגריה?" חחחחחח

dannyshadow

New member
קל ללמוד את המשחק=)

מציע לך ללמוד לפחות את הבסיס (אפשר להעביר אותו אפילו בשיעור של שעתיים
) בשביל להשתפר בטח שצריך להשקיע וללמוד עוד, אני משחק גו, מתאמן ועובד על בעיות ונהנה מאוד מהמשחק. מה שמצחיק זה שבהתחלה לא סבלתי אותו ואפילו קצת הכרחתי את עצמי.

Mor L

New member
אני מתה ללמוד את המשחק!

אבל אני גרה בבאר שבע, וצריכה לנסוע למרכז כל פעם אם אני רוצה ללמוד.... שיהיה... אם אין ברירה... מישהו מכיר מקום שמלמד לשחק גו?

CibiHeart92

New member
סיגריה!?

לאלאלאלא שלא יעשן המדובבת שלו תשמע כמו המדובבת של אורוצ'ימארו בסוף וככה אי אפשר לדובב את סוי פונג!! XD

Mor L

New member
חחחח זו בדיחה!!!

זה גבר שמדובב את סאי... אממ מי הם אורוצ'ימארו וסוי פונג?

CibiHeart92

New member
אחד מנארוטו ואחת מבליץ'

לסוי פונג יש את המדובבת של היקארו..

../images/Emo15.gif מה?! היקארו ו... סוי פונג?!

אותו מדובב?!!!! *עיוויתות* בחיי! למדובב יש נטייה להומואים/ לסביות אומשהו כזה?!

star_female

New member
*מדובבת

היא מדובבת גם את אוטנה מאוטנה, רוזט מקרנו קרוסייד ונואל מטנשי ני נארומון. היא דמות ראשית ב-4 סדרות מדהימות (והיא מדהימה בעצמה). גם הדמויות עצמן נורא טובות למרות שנואל ורודה מדי XD לא סבלתי אותה בהתחלה.

CibiHeart92

New member
נואל?!?!?!

ידעתי על אוטנה ורוזט אבל...נואל?! הדבר הפרפרי והורוד הזה שצועק "יווסססקההההההה" כל הזמן?! עעע!! אוקי אני חייבת לראות טנשי שוב י_י;

star_female

New member
כן, זה היה מטריד לגלות את זה ^^;

איך סבלתי ממנה בהתחלה... לפחות היא משתפרת בהמשך. קצת.

shui chan

New member
לא גילית?!

כבר בפרק הראשון שראיתי כרונו גיליתי ^__^~ הקול שלה לא כל כך שונה O:

star_female

New member
בטנשי היא ממש מטרידה....

כל הורוד הזה והצרחות והקול הילדותי ;; הייתי מופתעת כשראיתי שזאת היא. שאר הדמויות שלה לא כאלה... נוראיות מהבחינה הזאת.

CibiHeart92

New member
להשוות את נואל לרוזט זה מוגזם XD

הדבר הראשון שהתייחסתי אליו היה שכרונו זה מיקאל P: אחרי זה פניתי לסגוד לרוזט. אבל היא כ''כ לא נואל.. לנואל יש תינוקיות מסוימת בקול...

shui chan

New member
אבל יש איזה צליל בקול שלה :)

הצלחתי לזהות אותו שם.. אבלבהיקארו למשל.. רק אחרי שידעתי הצלחתי לקלוט את אותו צליל~

star_female

New member
יש לה גם מבטא חמוד כזה... ^^;

וכשאני יודעת שהיא משחקת דמות, אני באמת שמה לב לזה שזה הקול שלה. אבל אם אני לא יודעת אני לא מזהה בד"כ XD (חוץ מנגיד אוטנה שזה היה כל כך ברור שזה היקארו, בפעם השנייה שראיתי אוטנה) (באופן מוזר, את קובאיאשי סנאה, המדובבת של טויה, זיהיתי באלפן ליד, ואת קאוואמאקי טומוקו לא זיהיתי בפרקים המעטים שהיא שיחקה בהם ^^; )

CibiHeart92

New member
אמפ''ג, אקירה O:

המורה הבתולה מלאבלאס!! וגם במידורי נו היבי ונארוטו~?! אעע~~!!! אוי ואבוי אוגאטה זה סבאן... עכשיו אני באמת רוצה שיהרגו אותי @@;

למעלה