הפרק הראשון!

• פותח הנושא Mor L
  • פורסם בתאריך

N o R i K o

New member
ואת מיסוזו באייר~! ../images/Emo142.gif

יש לה זכויות שמורות ל- גאווווווווווו

CibiHeart92

New member
אאאאהההה פשוט תהרגו אותי וזהו!!!!!!

היקארו עושה "גאו" זה יותר מדיייייייי @_____________________@;;;

CibiHeart92

New member
זו מדובבת...

אם לא שמת לב, זה קול של בחורה. והיי, אל תדברי ככה כשיש את אקירה אישידה XD (מתי הוא דובב סטרייט?! @@;;; )

star_female

New member
XDD

סתם עובדה משעשעת ולא קשורה, הוא אמר שהוא נהנה לעשות קטעי יאוי בדרמה CDs.

CibiHeart92

New member
XDDDDD

בחור מוזר ואגב, שמעת שהוא פרש מדיבוב סדרות שונן איי? ;; מה בדיוק נשאר לו לדובב עכשיו?! וואהה ;; המדובב האהוב עליי...

star_female

New member
מה?! לא שמעתי... @_@;

אהמ... אבל גם אם הוא פרש מסדרות שונן-איי (אחרי סוקישו? אבל היא דווקא היתה טובה ;; ) והוא ממשיך לדובב בסדרות אחרות זה לא כזה נורא... הוא מדובב ממש טוב גם בלי קשר לשונן-איי, פשוט יוצא שרוב הדמויות שלו או רשמית אוהבים בנים (נאנאמי XD או קאורו~) או לא-רשמית אוהבים בנים (Athrun~) ^^; אז אם הוא ממשיך לדובב זה לא כזה נורא.

CibiHeart92

New member
כן...

אבל רציתי לשמוע אותו בהוסט קלאב נורא ;; כולם שם בטח היו הומואים מדי X3 טוב נו! לפחות עוד מעט יש עונה חדשה לנארוטו (עוד..חצי שנה לכל הפחות D: ) ואז נשמע אותו כגארה מבוגר ושפוי יחסית D: ומי יתן שגם בבליץ' ימצאו לו תפקיד

XDDDDD../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

|החתימע! החתימע! היי, מה עם זכויות שמורות XPPPP?| פרק כ"כ קאוואייייי!!! ^_______________^ איך-שינדו-פוגש-את-טויה-שונן-במסווה!!! העעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע!!! *_________________________________*

Noriko Chan

New member
פרק כל כך חעמוד *O* ../images/Emo142.gif

אני זוכרת שכשהתחלתי לראות את הסדרה כל כך הרגשתי שלהביקארו יש מדובבת, עכשיו כבר התרגלתי לקול של טומוקו-סאמה D: היקארו כזה צ'יבי קטן ומתוק... גם אקירה *-* גם כשהתחלתי הם באמת נראו לי בכיתה ו' ועכשיו היקארו נראה לי בכיתה ג' או משו אז דובבתי אותם בקול ילדותי היקארו: "אקירה-קון" אקירה: "מה?" היקארו: "אתה יודע, חברה שילי אמרה לי שבהמשך הסדרה אנחנו הופכים לזוג" אקירה: "מה במת? איזה יופי ^O^" שיעשעתי את עצמי ^_^ כל כך כיף לראות גט אובר שוב... בוקורה נו בווקן D: אבל זה לא היה מספיק פרקים בשביל אווירה נוסטלגית ;0; (מכאן נובע- לא בכיתי.)

pusher

New member
אוי לא העולם נחרב!!

פספסתי את הפרק הראשון!!כל-כך רציתי לראות אותו בגלל שהתחלתי לצפות בסדרה רק מהאמצע...מי יהיה חומד ויתקצר לי קצת?

ד פ נ א

New member
איזה כיף ../images/Emo13.gif

לראות הכל מהתחלה, ולהבין את כל המערכת היחסים מאיכן היא התחילה ולאן היא ממשיכה....
בעיקר למור - לאקירה יש גבות של כוסיות כבר מעכשיו
, וגם היקארו ישן באוטו הטרנינג- שחור עם פסים לבנים....

Mor L

New member
חחחחח

דווקא לא! בהתחלה הוא כמו כל ילד קטן עם גבות שחצי צמחו, הוא עדיין בשלבי גדילה. בהמשך מנסים להפוך אותו לרציני ומבוגר יותר אז חשבו לעצמם, "בוא נראה, אם הפנים שלהם מתחדדות ככל שהם מתבגרים, אז מה צריך לעשות עם הגבות?.. אה אנחנו יודעים! נעשה אותם דקות ומחודדות גם כן! בנות שמורידות גבות בפינצטה?! לא שמענו על דבר כזה...."

Tiger Eye16

New member
יאא זה היה כזה חמודדדד!!!!

וסאייייייי התגעגעתי אלייך... |דימעה זולגת| יאא הם כאלו קטנים וחמודים ויווו עזבו אני נהיית יותר מדיי מושי עכשיו... חחחח

TaIu

New member
איזה הבדל.

כשצפיתי לא שמתי לב שהם פתאום נראים מבוגרים יותר XD ואז כשהראו את הספיישלים הבנתי XD

למעלה