הפרק הראשון שלי

הפרק הראשון שלי

בעונה הנוכחית היה זה ששודר היום, שנה שלמה לא היתה לי טלויזיה ועכשיו יש לי, אז מה הפקתי מהפרק היום ?
ג´ן אלילה, המשחק שלה נהדר והדמות סופסוף מתחילה למצות את הפוטנציאל. אבל למה ? למה היא עם דוסון ?
אליוט ? מי זה בכלל ? מיד להעיף את הילדון, דמות כמו ג´ואי שיש בה כמה ערכים חיוביים לא צריכה עוד מישהו שיהיה כמוהה, להיפך היא צריכה מישהו "רע". אבל למה ? למה היא צבעה לחום (?) ?
פייסי. חבל שלא מקבל עוד כמה דקות מסך, מכיון שאין לי שמץ לגבי מה קרה/מה יקרה אני מרשה לעצמי להניח שאודרי והוא יבלו הרבה זמן ביחד וזה נהדר מה שמוביל לנק´ הבאה...
אודרי. איזה יופי, סופסוף בלונדה שנונה, מהדקה הראשונה שראיתי אותה מתעלקת על ג´ואי ידעתי שזו אהבה. לא. אין כאן למה.
ג´ק. נדמה לי או שהוא הבהיר את השיער בכמה מקומות ? מיד למצוא שידוך, עדיף אחד שגם נראה טוב לשם שינוי. אולי בלוסום למשל ? אבל למה ? למה הוא בכלל הצטרף לאחווה ? זהו, סיימתי לעכשיו. צפן.

shira245

New member
חחחחחח.....אני ממש מסכימה איתך!!!!!

בעיקרון ג´ן הייתה פעם מין אודרי שכזאת לא????? עכשיו אני בדילמה...ג´וא ודוסון...2 מעצבנים ביחד??? רק שג´ואי נהיית ממש אחלה בפרקים האחרונים...sooo צריך למצוא לדוסון אחת חדשה כמו איב.

למעלה