הפרק הקרוב

הפרק הקרוב

יום שישי הקרוב 3.10.03 ישודר הפרק "דייר חדש" בשידור חוזר לכל המעריצים. גמר חתימה טובה

shawing girl

New member
יששששש../images/Emo70.gif זה פרק ענק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ארז, גמר חתימה טובה וצום קל

מה!?!?!??!?!?!? לא!!!!!!!!!!!!!!!!!

מה?!?!?!!?!?!? לאאאאאאאאאאא לאאאאאאאאאאא לאאאאאאאאאא למה שידור חוזר?!!? למה?!?!?!!?? מה יש?!?!?!!?!? אני מחכה כבר שבועיים לפרק חדש ואתם עושים לי עוד שידור חודש!!!!!! חוצפהההההההההההההההההההההההה!!!!

צודקת

עקב כל רצף החגים קשה לשדר את הפרקים ברצף אחיד ועל כן מתחילת חודש נובמבר ישודרו כל הפרקים כולל השניים האחרונים ומי יודע אולי העונה השנייה תהיה בדרך

רגע! אז בעצם.....?

רגע,אז זה אומר שעד נובמבר יש רק שידורים חוזרים?
?!?!?!!?!?!?!?!?! מה?!?!?!!?!!??!?!?!?! אתם לא נורמליםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא מאמין!!!!!!!!
ודרך אגב אני בן.פשוט אילנית קורעת אותי אז כתבתי "אילנית בסלון"

רגע! אז בעצם.....?

רגע,אז זה אומר שעד נובמבר יש רק שידורים חוזרים??!?!?!!?!?!?!?!?! מה?!?!?!!?!!??!?!?!?! אתם לא נורמליםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא מאמין!!!!!!!!
ודרך אגב אני בן.פשוט אילנית קורעת אותי אז כתבתי "אילנית בסלון"

dj liglig

New member
שאחד מהשחקנים ייכנס לפה פליזזזז

בבקשה אני חולה על התוכנית הזאת בבקשה אני ממש אוהבת כל אחד ואחד מהשחקנים את ענת מגן, אילן פלד ארז בן הרוש, יעל פוליאקוב,ואורי גוטליב שכולם פשוט כאלו מתוקים- אני מתה עליהם ואפילו יודעת לעשות את הקול של בת חן אלנית ומירי ממש אותו דבר (כמובן שענת מגןיש רק אחת...) אני פשוט חולה עליכם והייתי מאוד מאוד רוצה לפגוש אתכם (זה החלום שלי...) או אפילו ליצור קשר אם אחד השחקנים ואני פשוט מתה עליכם ואתם הכוכבים שלי... ולפי דעתי אתם הכוכבים בבידור הישראלי מהשורה הראשונה אתם פשוט מקסימים ומדהימים והייתי שמחה אם הייתם יוצרים איתי קשר כלשהו, אני מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד ישמח!!! :) אני בת 14 וחצי... אני חולה על כולכם ... באהבה רבה רבה רבה רבה -אור- (בת חן מיוחס ) כך חבריי קוראים לי... [email protected] או:eek:[email protected]בבקשה זה ממש חשוב לי...!!!!!1 אני מתה עליכםםםם....

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif יש לי שאלה......

ארז בן הרוש זזה שהיה מנחה בערוץ הילדים {והוא מנהל הפורום
}

למעלה