הפרק הכי עצוב בעולם!

הפרק הכי עצוב בעולם!

שלום כולם (כולם - אני לא מקירה אף אחד) אבל אני מאוד רוצה אז תגיבו בבקשה.... הפרק הכי עצוב בעולם זה הפרק כשבאפי מבקשת מספייק שיספר לה איך הוא הרג את שאר הקוטלות; הוא מספר לה, אבל תמורת כסף; ובסוף הפרק אחרי שהוא מספר לה הם כמעת מתנשקים אבל אז באפי דוחפת אותו, זורקת עליו את את הכסף ואומרת: "Spike you`r beneath me!". איזה מסכן הוא היה! הוא התחיל לבכות (וגם אני)!!!! הוא כל כך אוהב אותה ןהיא מתנהגת כמו זונה!! אני אומרת שספייק ובאפי צריכים להיות ביחד או שלספייק מגיעה מישהיא אפילו יותר טובה מימנה!!!!

14מתן

New member
הכי עצוב ?! עצוב ?!

ראית את the gift ?! או את the body ?! passion אפילו becoming וכל פרק אחר אחר ?! אה, דרך אגב, ברוכה הבאה

לiלה

New member
אתה לא מבין (תודה)!

אתה לא מבין אני כל כך רוצה שהם יהיו ביחד!!!! ודרך הגב הפרק passion לא היה עצוב כל כל זה די הגיעה לג´ני.... אתה יכול להזכיר לי על מה שאר הפרקים השהזכרת?

14מתן

New member
לא פרקים חשובים...

רק הפרק שבאפי מתה בו והפרק שאמא שלה מתה בו...

ד י י ז י

New member
becoming לא חשוב?!

בפרק הזה אנג´לוס חוזר להיות אנג´ל , ווילו מתחילה עם הכשפים , באפי נאלצת לשלוח את אנג´ל לגיהנום (!) כדי להציל את העולם , ועוזבת את הבית שלה.. לא חשוב?!

14מתן

New member
את יודעת שאני דיברתי בציניות !

שאמרתי שזה סתם פרקים לא חשובים....

לiלה

New member
בקשר לפרקים האלו....

הפרק שבאפי מתה באמת היה עצוב אבל לא עצוב כמו זה. והפרק שאמא של באפי מתה היה שולי בשבילי מה שהיה חשוב שה מה שקרה אחר-כך (שבאפי צריכה לשמור על דון...).

~*~gaL

New member
בבאפי אין פרקים עצובים..

וטוב שכך.. יש קטעים עצובים, אבל לא פרקים עצובים. כן כן, גם לא ביקומינג, אם כבר יש בו *קטע* עצוב (למרות שלדעתי הסוף ממש לא עצוב.. להיפך, באפי דוקרת את אנג´ל עם חרב. YAY!). אני אישית חושבת שטוב שאין בה פרקים עצובים, כי אני רואה בבאפי יותר קומדיה מדרמה.. אני לא רוצה שהיא תהפוך לרגשנית כזאת.. לא יודעת לא מתאים לי. סדרה בדיונית לא צריכה להיות סדרה עם מטען רגשי כבד, זה לא הולך ביחד.. ספויילר לעונה 5: "הגופה" הוא עצוב. אני מודה, זה פרק עצוב, וזה הפרק היחידי.. הסיבה היחידה שכתבתי למעלה שאין פרקים עצובים זה בגלל שעונה 5 עדיין נחשבת כספויילר.. "פול פור לאב" לא פרק עצוב, אבל הוא הפרק הכי טוב בסדרה.

B a n j o

New member
זה כבר לא ספוילר

זה שודר בארץ אם אתה רוצה להיות נחמד שים
לצופי YES ואלו שתעקשים לראות רק ביפ

למה?

היא פשוט לא אוהבת אותו. וספייק חושב שבאפי תהיה שלו בקלות, זה לא הולך ככה.. ואני מסכימה, היו פרקים הרבה יותר עצובים בבאפי. זה לא בדיוק הפרק שאקטלג אותו ברשימת העצובים. ודרך אגב, בבקשה לשמור על שפה נקייה כשאתה מדבר על הסדרה או על דמויות. ואל.

buffstar

New member
פרק טוב אבל לא הפרק הכי עצוב...

<ברוכה הבאה> המשך... כאילו הוא רוצח וכל זה מאיפה לא לדעת שהוא אוהב אותה ולמה בדיוק שתאהב אותו חזרה בשבילה הוא רק רוצח, שהיה הורג אותה אם הוא היה יכול! ויש פרקים הרבה הרבה עצובים כמו שצינו פה לפני כמו : ביקמינג, תשוקה,the Gift, הגופה ועוד ועוד לא ממש חסרים פרקים מרגשים /עצובים... ושלא תביני אותי לא נכון ספייק שולט, אהבת חיי
אבל הוא ובאפי זה יאק אחד גדול...שלא(היו) צריכים להיכנס אליו...

Evil Spike

New member
מה??? לא!!! don´t mess whith my

buffy!!! טוב אז קודם כל: תמונה יפה אני אוהבת אותה... וברוכה הבאה לפורם... ו... טוב עכשיו תקשיבי את וכל מי שלא קולט את הקטע של fool for love (כי יש הרבה כאלה - ונמאסתתתתם!!!) בפרק ספייק מספר לבאפי (שהיא קוטלת) איך הוא הרג קוטלות אחרות ואחרי זה מתגרה בה כמו לא יודעת מה... והיא בכלל לא יודעת אפילו שהוא אוהב אותה והיא בכלל שונאת אותו... הוא אומר לה אל תדאגי גם את תמותי... אני יהייה שם ויהייה לי כיף... יופי ואז הוא אומר לה שהוא יודע שהיא רוצה שהוא יהרוג אותה.. ובשבילה הוא לא ניסה לנשק אותה הוא ניסה לנשוך אותה... אם הייתי אני הייתי נותנת לו גם בעיטה בדרך!!! (אני רק רוצה להזכיר שאני מאוד אוהבת את ספייק והוא היה ממש חמוד בפרק הזה... :)) אז דיי להגיד כמה שבאפי מגעילה וכלבה ו(זונה :eek:) כי באפי צריכה להיות חזקה בעניינים האלה וטוב שהיא ככה אני מעריצה את באפי על זה שהיא ככה היא אישה חזקה ובטוחה! ותאמינו לי שאם הייתם אתם הייתם עושים בדיוק אותו דבר! כי זה מישהו שהיא שונאת! אתם יודעים מה זה כשמישהו שאתם שונאים והוא שונא אותכם אומר לכם משהו כזה??? אתם יודעים שהוא אוהב אותה - היא לא! וחוץ מה בשבילה הוא לא עזר לה - הוא רק עשה את זה בשביל הכסף! ואני לא רוצה לדעת מה תגידי כשתראי את crush! וחוץ מזה... הוא היה ממש חמוד... ואני חושבת שבאפי וספייק צריכים כבר להיות ביחד... ו - ספויילר לעונה 7 אני רוצה כבר שהיא תגיד לו שהיא אוהבת אותו!!! לראות אותו מאושר... ושמעתי שהוא שוב אוכל אנשים! איזה יופי איך אני שמחה... עוד מעט הפרק ירד ואני יראה אותו אוכל מישהו... התגעגעתי הרבה זמן לא ראיתי אותו ככה... עוד פחדתי שאני כבר לא יזכה לראות אותו אוכל מישהו יותר לעולם... :( אבל הוא כן:)

Evil Spike

New member
אם כבר מדברים על ספייק...

אני רוצה לפתוח שירשור קטן לכל אוהבי ספייק... אז אל תהרגו אותי... אבל בכלזאת...

למעלה