הפרק היומי

Jasper Jasper

New member
הפרק היומי

הסצינות של ג'ק וג'ניפר היו מעולות! מאט ומיסי עשו אחלה עבודה עם הסצינות האלה ואהבתי שג'ניפר סירבה לעזוב את ג'ק וניסתה להציל אותו.די מקביל למה שקרה על הגשר בפרקי 2001 כשג'ק הציל את ג'ניפר אחרי התאונה שלה.הזוג הכי טוב בסדרה הזו
נמאס כבר מבריידי וניקול! ברצינות,שמישהו ירה בהם. הסצינות של בל ושון? עוד 2 אנשים לרשימת החיסול.משעמם ומיותר. בעצם כל הסצינות חוץ מג'ק וג'ניפר לא היו משהו - לקסי ממשיכה לדאוג,אייב ממשיך לפרפר ואפילו את זה הוא עושה בצורה מוגזמת ומגוחכת,הסצינות פילר של רקס ומימי.. התגובה של סמי לנשיקה של קייט ורומן הייתה משעשעת,אני מניח שהיא חיקתה את מרבית הצופים שרוצים להקיא מהסצינות שלהם.לפחות הייתה סצינה של ויקטור וקרוליין שאהבתי.וגם סמי VS המלצרית. סוף סוף מצאו את אייב.אולי הסצינה הייתה יכולה להיות יותר טובה בלי אפקט הקירוב לפרצוף שלו.והסוף גם היה טוב. פריוויו:שלד מבקש מאייב להחזיק מעמד.שון ממשיך להציק,בריידי ממשיך להיות תקוע בחיים של הגרנדד שלו.

shiroshy

New member
OMG!!

מזה השמלה הזאתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת?!?!?!?!?!?! אין לי מילים חוץ מ....איזה כייף סוף סוף אייב מת!!!!!!!!!!!
וטוני שולט!!!!!!

abcd80

New member
../images/Emo58.gif לגבי אייב

לא להרבה זמן
אני דווקא מחבבת אותו

נטלייי

New member
פרק חביב, אבל לא יותר מידי

ג'ק וג'ניפר היו טובים כרגיל
שון ובל היו משעממים נורא סמי היתה מצחיקה, אני אוהבת שהיא מתעצבנת על כל מיני שטויות שכאלה
וסוף סוף מצאו את אייב, לא עם קצת מחשבה, אלא איזה לייזר מוזר

hillator

New member
יעזור גם לי

אררגגגגגג למה אי אפשר לחזור לשבות.. עד יום ד' לא יצא לי לראות

למעלה