הפרק היומי

frhx

New member
"קלארקי"

חחח... הרג אותי. ושהוא רצה אותו בגלל שלואיס אלרגית אליו. איזה כלב חמוד אלוהים... אהבתי מאוד את הפרק, נראה לי שיהיו לי סיוטים על הכלב השחור... בקיצור, פרק ממש חמוד.

0popoup0

New member
"קלארקי"

אהבתי ת'קטעים שלויס קוראת לכלב קלארקי אז קלארק מסתכל עליה במבט כזה כועס זה היה מצחיק

slayer510

New member
פרק 14-"קריפטו"-Krypto

פרק ממש מתוק וחמוד כמו הכלב! וואיי איזה פרק מדהים, איזה כלב מתוק וחמוד("קלארקי","סקיפי","שלבי"-מה יותר מתאים חחח?)כשלקראת סוף הפרק הכלב נכנס למשאית הבוערת, חשבתי שהוא עומד למות וכמעט בכיתי
אחד הפרקים הטובים בעונה בלי שום צל של ספק

slayer510

New member
אהה ודרך אגב השם של הכלבה שלי

היה סקיפי גם!! חחחחחחחח איזה צירוף מקרים אהההה(נשבע לכם)! אני המצאתי לה את השם, כי היא אהבה לקפץ(אגב, סקיפ=לדלג, לקפץ)

kripto

New member
הב הב הב אני צריכה להחליף שם

איזה שם מצאתי לי , אבל שוב אני מציינת שזה מהשם של הכוכב של סופרמן ולא הכלב שלו.

CraP BaG

New member
כמה דברים שלא הבנתי..

יש רושם שקלואי יודעת על קלארק אומשו כזה.. מה נסגר עם זה? ולקס מתחיל להיות מניאק לקלארק... זה הפרקים שהוא הופך להיות רע? תודה

פרק משעשע ../images/Emo6.gif

נתחיל בזה שמאוד הצחיק אותי שלויס קראה לכלב קלארקי וקלארק רצה להשאיר אותו בכוונה, זה כזה יפה שהם מתגרים אחד בשני, אני אוהבת את זה ורואים שיש ביניהם כימיה. סך הכל היה פרק ממש חמוד היום, שיעשע אותי מאוד וכמובן טום שלנו היה הורס גם היום

tiltal0

New member
לא אהבתי ממש דווקא

היה דיי משעמם לא היה אקשן... אבל לויס הצחיקה אותי חחח קלארקי וגם קלארק עם האדישות שלו מצחיק חח

GoOtZi

New member
פרק ממש חמוד ../images/Emo3.gif

חח אני מוכנה להתחיל לסגוד ללויס.. היא פשוט כזאת מעולה! וההבעות פנים של קלארק לידה פשוט הורסות אותי כל פעם מחדש..(במיוחד כשהוא רצה להשאיר את הכלב דווקא בגלל שהיא אלרגית*חיוך ערמומי*) ומה זה השם הזה שלבי לכלב? דבר ראשון, זה שם של כלבה ולא של כלב, וגם כל השמות שהציעו שם היו ממש שמות מאמללים לכלב.. סקיפי? דוב? מה
אנשים, קצת מקוריות... אבל אני הייתי מוכנה להסתדר עם קלארקי
רק כדי לראות את ההבעה של קלארק בכל פעם שלויס קראה לו ככה
יש משהו אחד שלא הבנתי.. אם לאנה לא שמעה על מה ג'ייסון דיבר עם אמא שלו, למה היא ביקשה מקלואי לחפש את האילן יוחסין שלו?
היא סתם חשבה על זה

GoOtZi

New member
אז למה

היא חיפשה את האילן יוחסין שלו? סתם התחשק לה?

היה חביב כזה.

אני לא ממש מחבבת את לויס, היא מרגיזה כזו. לא יודעת. ואני לא מבינה - למה היא לא גרה אצל קלואי פשוט ? זה נראה כאילו היא סתם נחתה על הקנטים. הכלב היה כלכך מקסים ]: ונכון שמרת'ה אמרה שהיה לה כזה כלב, בשם שלבי ? עוד התחלתי לחשוב שאולי הוא צאצא של שלבי או משהו..ושיש קשר או משהו, ופתאום רוחו של ג'ור-אל תקפוץ מתוכו D: הרמיזות של קלואי ממש משעשעות. אני אוהבת את איך שהיא משחקת בנוגע לזה. ולגביי הסיפור עם איזבל בלה בלה, זהו ?! זה היה כל העניין ?! איזבל נשבעה לנקום בגרטוד הזו לפניי מליוני מאות, כלומר לאנה VS ג'ייסון ומשפחתו ? התאכזבתי =\. אני עוד תולה בתקוות בקשר של קלארק וכל הסימנים שעל המפה המוזרה הזו, שישאיר אותי פעורת פה בציפייה לפרק הבא. :].

ד ר ד ס

New member
ממש מסכים לגבי לויס

ממש לא אוהבת אותה. היא מצחיקה אבל זהו. לא קשורה לכלום.\ יחי לאנה!

למעלה