הפרק היומי

הפרק היומי

רונדה לוקחת את דניס לתרגיל הראשון שלה, היא לוקחת אותה לדירה נקיה ומסודרת ושואלת אותה איך היא מרגשיה שם. ואחר כך היא מכניסה המון זבל לדירה ודניס מבינה איך היא חיה . רונדה אומרת לה שהיא צריכה להתקשר לבעלה ולשאול אותו איך הוא מרגיש עם הבית שלהם. וכשהיא עושה את זה היא מבינה שהיא לא תרצה לשמוע את כל התשובות אבל היא מבקשת ממנו להיות כנה. והוא אומר לה שהוא לא מרגיש עם המצב טוב אבל הם יעבדו על זה.
איאלנה ממשיכה להכין את האחיות לנסיעה לדנוור! היא מבקשת מאיתם להכין רשימה של התחרשים הכי גרועים שיכולים לקרות (כמה שאני צחקתי מקים, המטוס יתרסק וג'ן תהיה לי על הגב ואני אטבע
). הן לא להוטות לנסוע. לקראת הערב קים מגלה בנות ולאיאלנה שהיא אמרוה לשצאת לשייט עם בעלהמשהו שאי אפשר להזיז. והיא רוצה ללכת לשם ולא לדננור גם אם זה אומר לעזוב את הבית עכשיו בלי לסיים. איאלנה מתעצבנת עליה ולוקחת אותה לשיחה רצינית ונותנת לה 15 דק' להחליט מה היא עושה, באה איתן לדנוור או עוזבת את הבית עוד באותו ערב!

Deanb

New member
אפשר בבקשה לקבל תקציר מלא

לפרקים הקודמים בהם איאנלה השתתפה? תודה מראש!

t a m i 2 5

New member
קים הזאת..... מצחיקה אין מה להגיד

מה היא חשבה לעצמה בדיוק???? חחח פתאום צץ לו השייט הזה... פתאום........ שניה לפני שעמדו לצאת:) מצחיקה... :) אני מגיבה לדברים שכתבת עדיין לא ראיתי את הפרק:) אבל זה נשמע מצחיק:) ואפשר לדמיין את החצי חיוך של קים כשהיא אומרת את זה לאיאנלה :))

האמת שהיא עשתה

את זה די משכנע ( קים) עם כמה דמעות וכמה מילות חרטה אבל אני לא יודעת אם איאנלה אכלה את זה ולמה היא לא אמרה לאף אחד קודם שיש לה את השיט הזה וחיכתה לדקה ה 90 ? את זה גם אני לא הבנתי. והאדמונית הההיא עושה לקאסי חיים קשים כל הזמן היא רומזת לה דברים ( פעם אחת על האימוץ פעם שניה על האלכוהול) היא לא מבינה שזה פוגע בקאסי כי היא חושבת שזה מצחיק.

t a m i 2 5

New member
אהה וואלה?

הדבר הראשון שאיאנלה הראתה לקים כשהיא הגיעה לבית זה כמה היא יכולה להשיג את שלה כשהיא רוצה... והיא תעשה הכל כדי להשיג את זה... זה דיי ברור שהיא מפחדת מהמפגש עם אחותה וזה דיי מובן אני חושבת שהיא פוחדת פחד מוות ראית איך היא התרגשה מהשיחת טלפון... אבל היא מותק אין מה להגיד לגבי ההיא דניס הזאת סתומה לגמרי למה היא חושבת שזה מצחיק האמת ההערה הראשונה שהיא העירה לה לגבי האימוץ במפגש הראשון דיי השאיר אותי פעורת פה... איך היא לא מבינה שזה לא מצחיק קודם כל סרקאזם או לא... ודבר שני איך היא לא מבינה שזה פוגע? היא רגילה לדבר בקלילות על נושאים קשים בחיים שלה שהיא עושה את זה עם החיים של כולם רק שאצל אחרים בניגוד אליה הם לוקחים הכל קשה ולא כולם מדחיקים כמוה... יקח לה המון זמן לפתור את זה אני חושבת שזה כבר חלק ממנה ומהאישיות שלה... קשה יהיה להוציא את זה ממנה... מה שזה אומר שנהיה עצבניים עליה עוד הרבה:)

צודקת

אני חושבת שדניס באה להחליף את דבורה ובטח תעשה לנשים חיים קשים. וקים אני באמת לא יודעת מה יהיה איתה אבל היא מאבדת את עצמה...חבל שהיא נסוגה לאחור לאחר כל מה שעברה כבר. מקווה בשבילה שהיא תקבל את ההחלטה הנכונה:)

t a m i 2 5

New member
טוב שאמרת חשבתי שאני סנילית:)

לא הבנתי למה לא זכרתי את הניק שלך חח ברוכה הבאה! נראה לי שתהני כאן:)

t a m i 2 5

New member
מממממממ.................

להחליף את דבורה??? את באמת חושבת שזה אפשרי?:) מה שכן היא באמת תזעזע קצת את הבית הוא כנראה היה רגוע מידי בשביל המפיקים :)

אני לא ראיתי בתאל הצילווווווווווווו

תצילי אותי פליס אם יש לך חשק לערוך את הפרקים של היום אני אודה לך מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד

לא הפסדת כלום גם ככה...

טאת המעניין עם קימי את יכולה לראות גם מחר.. לראותה מתבכיינת זה לא תענוג ולראות את השטויות של דניס עוד יותר לא.. לדעתיי לא פספסת כלוום.... ולצערי אין לי מוקלט כך שלא יכולה לעזור...

לדעתי

יש בה סוג של "דבורה" כי היא מביאה עמה פאן שלילי, אולי לא ברמה מוקצנת כמו של דבורה. אבל אני חושבת שדניז מנסה להצחיק אבל היא מצליחה להצחיק רק את עצמה. וחבל שהיא עושה את זה בדרכים כאלו נבזיות אפילו אם זה מתום לב זה עדיין לא יאה.

בקשר לדניס

אני באמת לא יודעת למה היא עושה את זה פעם אחת כבר אמרו לה שזה לא מצחיק אבל כמה אפשר?.. וקאסי מסכנה לא אמרה כלום היא צחקה אבל אח"כ מול המצלמות אמרה שזה פגע בה. אולי היא צריכה להסביר לה שההערות שלה פוגעות בה. ואני רוצה כל כך שקים תסיים ולא תעזוב כי חבל היא עבדה כל כך קשה.
אה ותמי אם לא ראית את הפרק כדאי שתראי ! כמו שאיאנלה אמרה "דרמה, דרמה, דרמה"!

לא ראיתי אבל מידע שלי

ציניות נובעת מחוסר בטחון אז ככה שכל הבנות בבית כבר עברו פרק מסוים של עבודה פנימית ואם הם חזקות מספיק זה לא ילחוץ להם על הכפתורים הפנימים.

למעלה