הפרק היומי

לינה18

New member
הפרק היומי

מסימו מתחיל יותר ויותר להזכיר את סטפנו וזה לא מוצא חן בעיניי. למרות שג'ו מסקולו פשוט שיחק בצורה מדהימה! גם הסצנות עם ג'קי-נהניתי מאוד! לסלי שיחקה מושלם! ריג', ריג', ריג', מתי תלמד שמה שלא תעשה ברוק לא תחזור אלייך? יש לי רעיון, למה שלא תתן לה להתחתן עם ניק, תחכה כמה זמן, ותראה שמהר מאוד הוא ימאס עליה והיא תחזור אלייך! לדעתי הרעיון להביא את סטיבן זה הרעיון המגוחך ביותר של ריג' ever . שיהיה. מה שכן, התגעגעתי לריג' קצת פחות יהיר
, תדליקו סטרוורלד באותה השעה ותראו שיש הבדל(בזמן האחרון אני מוצאת את עצמי נקרעת בין 3 סדרות באותה השעה-יפים ואמיצים בערוץ 2, בסטרוורלד עם פרקים שהפסדתי, וימי חיינו, אני הרוב בערוץ 2, אבל רואה גם מה קורה בערוצים האחרים). אהבתי מאוד את סוף הפרק-איך ניק איים על מסימו! הגיע הזמן שמישהו יעשה את זה
מה שכן-מגן ומסימו?
לא קשור! מי זאת בכלל? שכחתי שהיא קיימת!
מהמרים שהוא סתם מנצל אותה?

Witchcrafts

New member
(שוב) פספסתי את הפרק. ../images/Emo122.gif

מוזר, זו הפעם הראשונה שלאחר פגרת הקיץ, אני שוכחת להתרגל לעובדה שהשידורים חזרו. אולי אני סתם מזדקנת.

rachelMcfadden

New member
../images/Emo185.gifאני כ"כ נהנית מהסדרה עכשיו!

אני אפילו כבר לא שונאת את רידג'... נראה לי שבגלל ההפסקה הזאת כבר שכחתי איזה אדיוט הוא היה.. ממש לא אכפת לי אם ברוק תחזור אליו.. והייתי בשוק ממייגן ומאסימו!
זה ברור שהוא סתם מנצל אותה... אבל בטח לה לא אכפת חח יש לה זמן מסך אפילו יותר מלתורן!
קיצור, אני נהנית ממש:)))

Indiman1

New member
בהחלט היה פרק טוב

וברור שמאסימו מנצל את מייגן. אבל איכס! מאסימו ומייגן ביחד מתגפפים זה היה מגעיל :-{ בכל מקרה מייגן בהחלט רק יכולה להיות מרוצה מזה - היא ממש מקבלת עלילה
חוצמזה, ג'קי כל כך בסרטים ממאסימו - "אולי הוא יפגע בהופ, או בריג'ט .." נראה לי היא בסיוטים ממנו
. אבל אפשר להבין אותה, אחרי כל היא בכלא בגללו. ומי זה בא העירה ? אבא חורג אמא חורגת ? בובי מדאלאס ? לא - זה סטיבן במראה החדש ! אבל בואנה - איך שהשחקן הזה התבגר...(איך קוראים לו בכלל ??) אני כנראה לעולם יזכור אותו מהסדרה "אבא חורג אמא חורגת"

Indiman1

New member
וואלה, נכון. זה שמו.

וגם אני לא מבין מה הקטע של רידג' להביא את סטיבן. אם כבר זה יכול לדרדר את יחסיו עם ברוק עוד יותר כי ברוק די שונאת את אבא שלה. רידג' יצא אדיוט כרגיל.

S c a r l e t t

New member
מייגן באמת טיפשה

אם היא לא מבינה שמאסימו מנצל אותה. וזה בלי להזכיר את העובדה שהוא פשוט דוחה והיא (אם מתעלמים מתאי המוח החסרים) ממש שווה, היא יכולה למצוא הרבה יותר טוב ממנו! ולמה לעשות כל מה שהוא מבקש ממך?? *ראיתי ברצף כמה פרקים אז סלחו לי אם אני לא מדברת רק על הפרק של היום, סטפני ממש איכזבה אותי, מצד אחד אני מבינה מאיפה היא באה אבל זאת בקשה מאוד מוגזמת לבקש מברידג'ט במיוחד אחרי שהיא ופלישיה כבר סיכמו בינהן על סידור כלשהו, ברור שהמצב לא אידאלי אבל בלי קשר למוות של הילדה שלה אני חושבת שברידג'ט פשוט נקשרה לתינוק ומרגישה כמו אמא שלו, איך אפשר לצפות ממנה שפשוט תוותר על זה? רידג' כבר מאוס לגמרי, כל הזמן רודף אחרי ברוק ומנסה להיכנס לחיים שלה בכל דרך אפשרית, די! היא לא רוצה אותך, תן לה להיות עם ניק ובשלב מסוים בטח יימאס לה והיא תחזור אלייך...ומה הקשר שאבא שלה צץ פתאום??

raz the 1

New member
פספסתי היום..מישהי יכול להסביר

לי מה הולך עם מייגן??

Indiman1

New member
אז ככה...

מסתבר שמייגן ומאסימו רקחו את כל ההפללה של ג'קי כשמייגן היתה העובדת השחורה שלו - והיא זו ששמה ראיות ומסמכים המפלילים את ג'קי בהונאות מס וכו' (כנראה במחשב של ג'קי ובמשרד שלה). מייגן כמובן רק רצתה, כמו שהיא אמרה היום, רק להלחיץ קצת את ניק כך שניק יותר על ברוק. מייגן מאמינה ברעיון ה "ברוק ורידג' לנצח - שתי נשיקות במצח". וכשג'קי נשארה בכלא היא עכשיו רוצה לסגת מכל העניין אבל מאסימו, כמו שהוא יודע, הרגיע אותה בשרשרת נאה.

raz the 1

New member
אוקיי זה אומר שיש בינהם משהו??

נחמד שהיא נכנסה לעלילה.... תמיד חשבתי על זה שיש לה פוטנציאל למשהו יותר טוב מלהקשיב לצרות של ברוק ולהוות בסדרה עציץ.. אם חושבים על זה , היא כבר איזה 6 שנים בסדרה לא? אני זוכר אותה עוד מיימי המוות של מייסי (הראשון)

Indiman1

New member
כנראה.. זה לא ברור כזה

רק אתמול היו סימנים כאילו הם משהו ביחד. מה המשהו הזה אני לא יודע. זה עדיין לא ברור ולא מוגדר כל כך.. ומייגן כבר הרבה שנים בסדרה. אני חושב שמתחילת שנות ה 90 שזה יוצא בערך 15-16 שנים (פשש.. המון זמן). אבל תקנו אותי אם אני טועה..

Shiri from the block

Active member
מייגן ומאסימו זה כזה חולני ומאסימו מזה מרגיז אותי. ברוק וניק א-ו-ה-ב-י-ם אחד את השני. מה כל כך קשה לו לקלוט את זה?? הוא מעדיף שהיא תיהיה עם ריג' ותסבול?? די די איזה טימטום. מזל שלפחות קת'רין עדיין מושלמת כהרגלה..

א ר י ק ל

New member
../images/Emo26.gifריד'ג וברוק לנצח!

מאסימו ומייגן צודקים הפעם. ברוק לא תנוח עד שלא תהיה איתו.

S c a r l e t t

New member
../images/Emo5.gif

לא רציתי להרוס את הרצף... וברצינות, אריאל לא נמאס לך מברוק ורידג' ביחד??? כבר 20 שנה הם און אנד אוף, מיצו כל סצינה וכל דיאלוג אפשרי, ברוק סוף סוף שיחררה קצת ומצאה סול מייט חדש, גם רידג' צריך לשחרר, אני מוכנה לשדך אותו עם מייגן (אלא אם הוא צעיר מידי בשבילה...)

א ר י ק ל

New member
מעולם לא הייתי בטוח כל כך.../images/Emo70.gif

איני חוזר בי אפילו בצחוק. אפילו אם חרב חדה על גרוני. יום יבוא ותבינו. הסידרה תיגמר כאשר הם יהיו ביחד. זו המהות שלה. מקטנות מגיעים לגדלות. האהבה הראשונה. משבר ועוד משבר מחשל. לדעתי הם הזוג המושלם היחיד והמיוחד. לעולם לא משעממים ביחד. משעמם=ניק.

Indiman1

New member
פייי..איזו השתפכות...

אבל יפה שאתה עומד על שלך!
(למרות שאני לא מבין איך שניהם עושים לך את זה עדיין..)

למעלה