הפרק היומי

sweet stav

New member
הפרק היומי

שרשרו לפה את דעתכם

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifפאק.

פתחנו באותו זמן שאני כתבתי את ההודעה את כתבת פשוט כתבת הודעה קצרה, שיט
.לא נורא , תגיבו לשניהם חח -=]

sweet shir

New member
אני ממש אהבתי את הפרק.. ../images/Emo9.gif

הוא היה ממש חמוד.. מקסימו היה חמוד, פלור הייתה פחות מעצבנת.. וכולם גילו את הסוד המלוכלך שח מרטין [חוץ ממרינה]. אני אומרת לכם! אם וולן לא מספרת למרינה אני ממש כועסת! [ואני יודעת שאין סיכוי שהיא תספר לה
] היא אמורה להיות חברה שלה! הסוף היה ממש קיטצ'י ומפגר..! אני מחכה ל- "אי בוס קיין סוס?" של פלור.
עכשיו יהיה ממש חמוד עם מקסי ופלור!! הוא יתחזה למישהו אחר..

../images/Emo58.gif עכשיוו

הוא יתחזה לשרברב והוא יקרא לעצמו נראה לי חוליו ויהיה ממש מהמם היא תתאהב בו והכל :) עד שסקונד יגלה את התרמית!! בוווו והיה פרק חמוד למדי, לא מדהים נחמד

sweet stav

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

ואח"כ פלור לא תרצה לדבר עם מקס והיא תרגיש נבגדת על יד כולם ואז אתם יודעים את ההמשך מקס ודלפינה התחתנו..

sweet stav

New member
+../images/Emo58.gif תתיקון

פלור תגלה את האמת ששיקרו לה בקשר למקסימו וכל זה *ואח"כ פלור לא תרצה לדבר עם מקס והיא תרגיש נבגדת על יד כולם ואז אתם יודעים את ההמשך מקס ודלפינה התחתנו..

sweet shir

New member
../images/Emo58.gif

לצערי..[כי אני חולת ספוילרים איומה!!] אני יודעת את כל זה ועוד הרבה..

sweet stav

New member
פרק נחמד...יותר טוב מהקודם ../images/Emo3.gif

נמאס לי כבר מהקטעים אוליביה-פרנקו יותר טוב שמריה ופרנקו יהיו ביחדד וגם הקטעים של סולמה-מרטין-מרינה נמאסו סתם שמים קטעים לא קשורים ולא מעניינים שמתם לב שהם שוב(להדגיש את המילה שוב) נפגשו בקצף
חחחח איך היא הסתכלה עליו מזל טוב! מקס ראה את ההודעה ואז הטומטום הזה הבין שהוא לא היה צריך להתחתן עם דלפינה..... פרק נחמד לא יותר מזה.....

נועה2004

New member
איזה פרק חמוד (פיצוי על אתמול) ../images/Emo41.gif

היה פרק ממש יפה, אחד הטובים של הזמן האחרון למרות שכולו היה פשוט צפוי מראש. ההתחלה היתה ממש מצחיקה - הנפילה של פלור, היונה שחירבנה על דלפינה
זה היה ברור שהיא תאבד את הזיכרון, אני חשבתי שבמקום לזכור את מקסימו היא תזכור את פדריקו. ברגע שראו את מקסימו עם הזר פרחים (שמתם לב שזה הזר שסגונדו הביא לפלור בערב ושכח אצל מקסימו בחדר?) וכשהתחילה הנזילה במטבח וראו קצת קצף זה היה ברור שהם "יפגשו מחדש" ופלור תתאהב בו שוב. אני אהבתי את הפרק, צחקתי בו דיי הרבה.

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifפרק נחמד

בהתחלה לא ממש הבנתי מה הולך, אבל תפסתי דיי מהר
היה את נו אסטס סגורו
[חזרתי
]

סוף כל סוף פרק נורמלי!../images/Emo87.gif

בלי בעיות מעצבנות שעוד שנייה אתה נכנס למסך ומסדר שם את הכל.. אהבתי את הסוף עם הקצף! זה כמו הפעם הראשונה שנפגשה עם פדריקו ומקסימו.. אהבתי
דלפינה.. אוחח אני שונא אותך.. אבל נורא מוזר שפלור זכרה את אווריסטו.. אבל היא לא שואלת את עצמה למה הוא פה בכלל!? בשביל מי הוא עובד?!
מרטין חוגג.. פיי.. מרינה נהייתה מעצבנתתת..!! אממ.. זהו.. לא להאמין אבל אני מבסוט מהפרק
אההה שאלהה!! לא הספקתי לראות איך פלור נפלה מהמדרגות! מישהו יכול להגיד לי?

תיפי1

New member
אממ...../images/Emo83.gif

אחרי שמקס הציע לדלפינה נישואין אז תומאס התחיל לצעוק עליו שהוא מתחתן עם המכשפה ושהיא שלחה את רובי לסלטה ואז מקסימו שלח אותו לחדר, ואז כשתומאס עלה במדרגות אז פלור פשוט התעלפה והתגלגלה במדרגות, לא הייתה סיבה מיוחדת.... מקווה שעזרתי

../images/Emo79.gif../images/Emo204.gifפרק נחמד...

הנפילה של פלור נראתה לי ממש כואבת
ומקסימו
הוא כזה חמודי
וזה כ"כ ברור מה שהולך לקרות עכשיו והלאה
כמה פלוריסיינטי מצד התסריטאיות
ד"א פרק שלם בלי לורנסו
הייתכן?

../images/Emo79.gif../images/Emo204.gifידעתי שזה יותר מאחד../images/Emo6.gif

פשוט חשבתי שזה סתם נראלי כי לא היה פלורי ברביעי חמישי שישי שבת ואת של ראשון ראיתי היום בצהריים

למעלה