הפרק היומי

splashy

New member
הפרק היומי

קית' כלב השמירה הנאמן נובח על ריאן.. רק חסר לו קולר וספריי נגד קרציות
מסכנה טרישה.. לראות את ההבעה על פניה של אוליביה כשניל בישר לה שהוא יעיד לטובת מלקולם במשפט - priceless! פשוט תענוג
מגיע לה, לכלבתא! (אם כבר מדברים על כלבים..
). אלכס מתחילה לגלות סימני התעניינות בניל, או בשפת הכלבים שאימצתי היום, לרחרח סביבו
.. אם יהיה משהו ביניהם זה בכלל יהיה פנטסטי לאוליביה
can't wait
היום אין תמונות מהפרק, אין לי כוח
אולי מחר אם יהיה ביקוש

junny

New member
המשפט

אני ממש נהנית מהפרקים שמשדרים עכשיו. לפני המשפט של ניק, כל פעם כמעט מגיעים לתשובה אבל יש חומה. קראתי ספויילרים ואני יודעת שבאופ"ס הכל נוטה להסתדר לטובה אבל עדיין- איך זה יקרה? מה תעשה כל דמות עם העלילה, הניואנסים הקטנים - פשוט כייף! וכולם משחקים נהדר- ניקי כל כך כואבת כמו אמא אמיתית, ויקטור במיטבו, טרישה- היא פשוט נהדרת. וויקטוריה, ושרון ווורטון כולם!! וחוצ'מזה- פיליס גונבת כל הצגה נוספת שמשודרת בג'נואה כעת. היא גנבה לג'יל את שון לריקוד! גדול! ואז היא יצאה עם ג'ק מהמסעדה בקריאות ביי ביי מקסימות לכולם- ראיתם את הפנים של ג'ינה כשהיא יצאה? ובסוף היא עוד העיזה להזמין את אשלי לארוחת ערב בבית שלה עצמה! בית אבוט! היא דורסת בדרך את כולן! אחת אחת היא השאירה אותן עם פה פתוח גם ניל השאיר מישהי המומה... סופסוף הוא עמד מול אוליביה. אומנם כמו צנון מיובש עד שהיא סחטה ממנו שהוא עם מלקולם אבל כשהיא טרקה את הדלת חשבתי שהיא תעקר מהמקום. לא התגעגעתי לטינז' .. היום היה התור של השחקנים והם הראו לנבחרת הנוער איך עושים את זה באמת. מעולה

pumiki25

New member
סיפספתי! ../images/Emo12.gif (../images/Emo58.gif אפשרי)

(אמרו: פספסתי) ואכן, למרבה תדהמתי, מצאתי את עצמי פוקחת אט-אט את עיניי בשעה 18:05, no less, כדי להבין שסיפספתי 3/4 פרק. Damn! אני חייבת לציין - למרות הטשטוש הרב והעייפות, הצליח מבטה של אשלי כשהבינה זו האחרונה שפיליס מתגוררת בבית אביה, no less #2, להיחקק במוחי הקט. איזה מבט זה היה!
רותם - אם לומר את האמת, אני לא כל כך זוכרת כל טוויסט קטן בעלילה, אבל נדמה לי שכל סאגת שרוניק תגיע לקיצה כבר בשבוע הבא. הנה הקישור לתקציר האחרון - בתקווה שאני לא טועה
וכמובן - התקציר החדש של דצמבר יעלה לו או-טו-טו! תקציר נובמבר

junny

New member
קראתי! ../images/Emo58.gif

מחכה כבר לראות את הפגישה על לארי עם קאסי

Kalla

New member
אז מה, רק לי ההתנהגות של פיליס

נראית ילדותית ומטרידנית עד כדי כפייה? ממש בזה לצורך הזה שלה למשוך תשומת לב ולגרום להלם בכל מחיר. היא לא מעוררת הערצה אלא גיחוך וסלידה. בעיני זה ממש מביך, עלוב, דוחה ולא בוגר.

junny

New member
פיליס

היא אחת צריכה להשאיר עוקץ בכל מקום. איפה שכולם מחונטים ומעונבים ומתנהגים כמו שהסביבה מצפה מהם להתנהג, פיליס נראית כמו צמח בר וזה מה שעושה אותה כל כך מיוחדת! בגלל שהיא יודעת שכולם מעקמים לעברה מבט ובעלי דעות קדומות על הלך מעשיה היא חייבת להיות שונה כדי להגן על עצמה ווהיא בחרה להיות אמיתית.

pumiki25

New member
אמנם עדיין לא צפיתי בפרק של אתמול..

...אבל אני חושבת כמוך, רותם. בסביבה כל כך נוקשה ובעלת נורמות חברתיות כל כך מגובשות ומחמירות (אל תשכחו - אנחנו מדברים על האחוזון העליון של האחוזון העליון!
), צריך שיהיה לך חתיכת guts כדי לדרוס את כולן, ולצאת במסע מרדני משלך בניגוד לכל הציפיות, בניגוד לכל החוקים הבלתי כתובים. אפשר לומר שפיליס מגזימה, אין ספק בכך. השאלה היא - מה אנחנו מחשיבים ל"מוגזם"? התנהגות שאינה במקום, שאינה תואמת את נורמות החברה והתרבות? התנהגות מוקצנת? אולי במקום אחר, ההתנהגות של פיליס הייתה נחשבת לטבעית יותר? אני מניחה שכן, ואכן, Kalla, אני מסכימה - המרד העקשני של פיליס מוביל אותה לעיתים למחוזות מביכים. העניין הוא - לא נדמה לי שאכפת לה. וכל עוד היא נהנית, מבחינתי...שיבושם לה. אני מוצאת אותה צבעונית ומרעננת!

splashy

New member
../images/Emo45.gif מסכימה. זה מה שמייחד את פיליס

ועושה אותה כ"כ כיפית לצפיה
הלוואי עלי חצי מהתעוזה שלה
מה חצי, רבע! אגב מיקי.. מהבוקר שאני מתחבטת, "שלחתי לה מסר, או שלחתי רק לעצמי?" (בקטע של נועלים את הדלת ואחרי דקה שואלים את עצמנו אם אכן נעלנו)... אז מקווה ששלחתי לך!

junny

New member
אין ספק

שההתנהגות של פיליס והפה הגדול שלה מוביל אותה לחיכוכים שאנשים אחרים לא היו מעיזים להכנס אליהם מחשש מה יגידו עליהם, אבל אני חושבת שפיליס אוהבת להכנס לפינות האלה. אם כל אהבתי הגדולה לויקטוריה ואשלי אשר מסמלות את ההפך של פיליס, פיליס היא הרבה יותר פלפלית, חדה ושנונה ומתנהגת כאחד האדם. אתמול כשג'ק אמר לה הישארי לשבת במקום ואל תסתבכי בצרות והיא עשתה "הב-הב" זו היתה פשוט התנהגות אנושית וחמודה

junny

New member
תסתכלו עליה

ותגידו אם החיוך שלה לא מקסים ואמיתי?

junny

New member
אז ככה...

לא את התמונה הזו רציתי, אבל גם זו מקסימה וגם ככה הפכתי להיות שרשור עצמי של עצמי ועשיתי בלאגן בפורום... אז אני אסתפק בזה

splashy

New member
גם לי תמיד כשאני שולחת תמונה בהתחלה

זה מראה X ואחרי איזה שתי דקות זה כן מראה את התמונה..

pumiki25

New member
לא לדאוג! ../images/Emo62.gif

אחרי ששולחים קובץ תמונה, לוקח לאתר כמה דקות להעלות אותה לשרת. לחכות כמה דקות, ולא לדאוג!
גלו'ש - כן, שלחת!
ואענה ASAP! רותם - גם את ה -
שלך קיבלתי, ואענה בהקדם האפשרי!

Kalla

New member
כל מה שכתבתן ברור לי

ובהחלט יש רגעים שאני נהנית מפיליס (ובהחלט הנביחות במסעדה היו במסגרת הדברים החמודים והמהנים). כמו כן, אני ממש לא נגד שבירת מוסכמות. אבל אני חושבת שכל דבר, לא משנה מה טבעו או מטרתו, צריך להיעשות בחוכמה, בחן ובאלגנטיות. יש פעמים שפיליס מצליחה בכך, ואז היא יוצאת מנצחת, ויש פעמים שהיא נכשלת ובגדול. אני לא אוהבת דברים סרי טעם שאין מאחוריהם שום דבר פרט לגועל נפש וביזיון גם אם הם נועדו לשבור מוסכמות ולהיות כביכול רעננים, שונים ומשעשעים. אותי זה לא משעשע כי אני חושבת שזה סתם זול וגס. נראה לי שלפיליס סולחים הכל כי היא פיליס, אבל מבחינתי לא מספיק שהיא פיליס. צריך משהו מעבר לזה, איזשהו תחכום שנותן לזה משמעות ויופי, ולא תמיד יש לה אותו.

pumiki25

New member
טוב, אני חייבת להודות...

...אחרי שצפיתי בפרק (רק עכשיו סיימתי - נכנסת בסערה אל תוך הפרק היומי!
), אני מבינה על מה את מדברת, Kalla. אני עומדת מאחורי מה שכתבתי מוקדם יותר - אבל ההפרעה של פיליס לריקוד של שון וג'יל אכן היתה שטותית גרידא. בשביל מה?

Kalla

New member
בכלל, המנהג הזה לכפות את עצמה

בכוח ובהמוניות על אנשים שבלשון המעטה ובבירור אינם מעוניינים בכך לדעתי זה בזיון פאתטי. ברגעים כאלה היא מעוררת אצלי רתיעה ובוז.

junny

New member
שפע דעות

טוב לא נגזים לא שפע.. אבל דעות מנוגדות ודיונים מכובדים פוריים הם מהאוהדים עלי בפורום הזה. בכל אופן אני מתה על פיליס וכמו שכתבת בגלל שזו פיליס אני סולחת לה. אם דמות אחרת היתה מתנהגת ככה הייתי קרוב למדי- מעקמת פרצוף.. ו.. שחר- אם אתה קורא נסתר אתה בטח מחייך עלי מרחוק בחיוך של אב גאה על קמפיין פיליס שהובלנו כאן גלי, מיקי ואנוכי

ים כחול

New member
../images/Emo6.gif ספלאשי ../images/Emo45.gif

הבחנתי בייחום של אלכס (השרירנית) בניל כבר מזמן רק שהיא נלחצה והתחילה עם ה'סניפ סניפ '
שלה מעכשיו כי שמעה על אוליביה וניל. אני דרוכה כמוך וממש צמודה חזק למרקע כדי לראות את פניה של אוליביה כשיהיה משהו בין השרירנית לניל הפודל שסוף סוף הבין שקשר דם חזק יותר . למרות שקשה לי לתת לו נקודות הפעם מוכנה בקושי רב לתת לו אחת . (שיהיה) חיוך אושר יהיה מרוח על פניי כשזה יתרחש הלוואי.

שמיצית

New member
אבל לא חבל על מלקולם? הוא משוגע

עליה (סיבותיו שמורות עמו
). גמני אהבתי את הפרק ולשם שינוי - הוא ממש טס... כמו שג'אני אמרה - כולם משחקים מצויין... וורטון ממש כבש אותי!

למעלה