הפרק היומי

splashy

New member
הפרק היומי

מסכן ראול, ממש ריחמתי עליו. זה היה שקוף שמיימי תגיד שהוא ישן
מזל שבילי ו(ב)ריאנה (מה יהיה עם זה?) לקחו יוזמה, חיפשו באינטרנט את הסימפטומים שלו ומיהרו לבדוק לשלומו.
בריטני לעומת זאת לא זוכה בשום נקודות זכות. היא פשוט מגעילה (סליחה על הבוטות). זכורה לי התנהגות דומה של בריטני וג'ייטי במסיבה המפורסמת בה בילי השתכר והתעלף על השלג. You would think that she would learn something
אחח, ג'ק וג'יל, חתול ועכבר נצחיים, הסצינות שלהם נהיות יותר מוצלחות מפעם לפעם. לג'יל בהחלט מגיע היחס שהיא מקבלת מג'ק, שלא מפספס כלום בניסיון לנקום בג'יל על שהרסה את היחסים בינו לבין פיליס. שום דבר לא חומק מעיניו של ole' smilin' Jack. פול ואיזבלה משעממים. כמה אפשר לדוש בנישואים של ההוא והנישואים של ההיא.. מסכנה לין. היא משוגעת על פול ורואים שהסיפור עם איזבלה שגרה עם פול עולה לה בבריאות. לקראת הטיול להוואי בריטני ה-@!#$()U@#$% מפעילה לחץ על ג'ייטי שישכב עם מק. בדומה לאוליביה, בריטני חושבת רק על האינטרסים שלה ולא אכפת לה במי היא פוגעת כדי להשיג את מה שהיא רוצה. לא אכפת לה מה יקרה למק, כל עוד היא תשמור מרחק מבילי
זהו כל מה שהצלחתי לחשוב עליו, מה גם שבמהלך התוכנית עשיתי רונדלים הלוך וחזור מהמטבח לחדר.. יש משהו בטלוויזיה שפשוט גורם לי לרצות לאכול! אולי לכם יהיה משהו להוסיף. מקווה שזה בסדר שפתחתי שרשור חדש, מקסימום תשרשרו

קודם כל

לא הספקתי לאחל לך ברוכה הבאה
מה שמוזר בכל הסיפור של ראול זה איך שרופאים מנוסים ומלומדים לא גילו מה יש לראול ואילו בני נוער כמו בילי ו(ב)ריאנה תוך חיפוש פשוט באינטרנט עלו על הבעיה. כמו שהיה אז את הסיפור של בילי בשלג, הגיע תורו של ראול לחוויה דומה.... הקליפ של פול וכריס בהוואי נראה מוכר? נכון זה דומה לקליפ שהיה אז עם קריסטין ודני בהוואי, מה שמשתנה זה רק הבעל. מה שכנראה מבשר על סיום נישואיהם של כריס ופול בקרוב. מייקל התחמן הזה לא מפסיק לשעשע אותי
לרגע זה היה נראה כמו אחד הכפתורים האלה בסרטים שבאים אנשי האבטחה, אבל זאת רק המזכירה
. אני מקווה שבריטני לא הצליחה להזרים את ג'יי.טי לעשות שטויות בהוואי. (אגב ג'יי.טי, אתמול ראיתי את השחקן שמשחק אותו באיזה פרק של נאש ברידג'ס).

pumiki25

New member
לא רק שזה בסדר...

זה נהדר - וכיף לקרוא אותך!
אם לומר את האמת (*משפילה ראש בבושה*) - במהלך הפרק של היום, הדבר היחידי שהייתי עסוקה בו הוא להאיץ בדמויות לסיים את הסצינה, בתקווה שראול יימצא כבר. Heck - משכו אותנו long enough! בסצינה האחרונה (זו שלפני הסצינה האחרונה, בעצם, בה הגיעו בילי וריאנה אל ראול) מצאתי את עצמי צועקת "אל תענה לה!!! אל תענה לה!!!" לעבר המסך כששאלה בריטני את ג'יי.טי משהו בסגנון, אם אני לא טועה - "Do you have a problem with that?". יש לו! אין לו! NEXT!
אפרופה ג'יי.טי - האם זו רק אני, או שבפרק שעבר הוזכר שמו המלא של ג'יי.טי (ג'פרי טוד הולסטרום) בפעם הראשונה...? גלי - אני מסכימה לגמרי באשר לבריטני. Once a bitch - always a bitch. ואם בתקרית שכרונו של בילי עסקינן - אני מוצאת את זה יפה למדי שאז, בחוץ, בשלג, הציל ראול את בילי, והיום נחלץ בילי לעזרת ראול. What goes around - comes around?
מייקל הצליח להצחיק אותי עם התרגיל הקטן להברחת פיליס. פיליס-פיליס - את פשוט לא יודעת when to quit, הא?
מיותר לציין שסצינות פול-בראוני מרדימות גם אותי. בינתיים
מה שכן - אני חייבת לומר שהמונטאז' של פול וקריקט ריגש אותי. אני מניחה שגם אם היה מדובר בזכרונותיהם המשותפים של לין ומריסה, הייתי מתרגשת. נגנו שיר מרגש, הראו ברקע קטעי סצינות מטושטשים ב - slow motion - וקניתם אותי. טוב, נו - אני ריגשי

הסצינה של הסוף ממש רגשה אותי..

שוב, המשחק של דייויד [טום] היה מצויין, הצורה שהוא נלחץ ושהוא דיבר.. לא יודעת,הוא ממש טוב לדעתי. ו..אף אחד לא שם לב? עזבו את זה שבריטני מגיעה ואף אחד לא מסתובב, אבל עד שהיא כבר פתחה את הפה ואמרה "ממ בילי..שמת לב שאני לובשת יותר בגדים הפעם?" והאדון עונה לה"THANK GOD"
אהבתי... פרק חמוד מאוד.. וטוב שאשלי חזרה! חשבתי שיקח איזה שבוע לפחות..

ran1286

New member
הפרק היומי....

גם אני לא אוהב כשיש את הקטעים של פול ואיזבלה. לין בהחלט מסכנה אבל היא סבלה כבר את כריסטין ואת לורן, למרות שאני לא מבין למה התסריטאים לא מוצאים לה בן זוג שיתאים לה ובכך היא תוכל להתגבר על פול. אני דווקא חושב שמקור השעמום בפול ובאיזבלה בזה שהיא גם בכלל מעצבנת. לא נראה לי שבעלה ג'יימס ניסה לפגוע בה והיא סתם מנסה לביים משהו, לא יודע משהו לי מסריח בגברת הזאת, כאילו כל מה שהיא מספרת לפול על עצמה זה לא אמיתי וזה עוד יותר חיזק את זה אצלי כאשר הייתה את הסצינה הזאת של ההתמוטטות.
כל הכבוד לבריאנה ולבילי שחיפשו באינטרנט מידע על הסיפטומים למחלה של ראול ובריטני הזאת פשוט סנובית.
ראול היה חבר טוב של בילי אבל הגברת, גם אם הוא לא היה כזה והיא שונאת אותו, לא תבקר אותו וכל הזמן תחשוב שהכל בסדר אצלו ושהיא לא צריכה לטרוח או לעשות משהו. היא עצמה וזהו. אני יודע שזה לא שווה את התסכול וזה כולה אופרת סבון אבל זה עוד כלום על מה שיש לי להגיד עליה. אני אוהב את הסצינות האלה שג'ק עוקץ את ג'יל, שם לפחות יש סצינות טובות וג'יל אני לא סובל אותה. הכי אהבתי כאשר ג'ק התגרה בג'יל על זה שרואים שיש בינה לבין שון קטע ושלא תנצל את הילד או משהו כזה.

splashy

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהפרק../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

טרישה הזו כ"כ נאיבית, היא הייתה צריכה לחשוד בקרטר מזמן ועדיין היא נותנת לו ליהנות מהספק. לא הספיק כל ההתנהגות המוזרה שלו? הכדורים החשודים שהיא מצאה במגירה? וגולת הכותרת, עכשיו קרטר רוצה שטרישה תבקר את וורטון ותעביר לו את המסר המוזר הזה. זה אמור כבר להדליק איזושהי נורה אדומה, אבל לא, היא תבקר את וורטון בכל זאת
זה קצת מוזר/מצחיק לראות את ניק ולארי משוחחים "כמו חברים". פתאום ניק מספר לו על הילד שלו.. מתחנף אליו. זה היה רעיון מוצלח של ויקטור, אבל נראה לי שלארי חכם מדי מכדי ליפול בפח. לפחות בינתיים, עדיין מתאים לו לשתף פעולה עם קרטר. הסצינות עם שון וג'יל מצחיקות להחריד. היא "לא בכושר" והוא מצליח להביך אותה. האמת היא שהוא קצת חצוף
משעשע ביותר. השחקן של שון משחק גם ב"תשוקות" בתור בריאן/אנטוניו לופז-פיצג'רלד ושם הוא לא מרכיב משקפיים
קרטר הזה כ"כ חלקלק, פשוט שחקן מושלם, תרתי משמע. ממש מפחיד לחשוב שיש אנשים כאלה. אבל מה, סוף סוף טרישה מתחילה לחשוד. ויש במה. בריטני הזו היא some piece of work. אחרי כל מה שהיא עשתה למאק, פתאום היא מתחנפת אליה? בטח רוצה לוודא שמאק לא תספר לבילי על הקלטת :-\. אפרופו מאק, טוב לראות את מאק שלנו בחזרה
הסצינה בביה"ח עם ראול ממש עושה לי צמרמורת. משחק מעולה של כולם. בעיקר של בילי וראול. ממש מדכא ועצוב, אפילו מפחיד
לפחות אנחנו יודעים שהוא יבריא, נכון?

pumiki25

New member
לא כל כך, אבל...

אפשר לשרשר את ריקי אלייך! (בעצם - לדעתי, זה הדבר היחיד שאפשר לעשות - אם לא רוצים לקבל סלט שירשורים כמו זה שהכנתי לנו כאן במו ידיי המוכשרות ביומי הכחלחל הראשון...
) גלי - טרישה אכן ממשיכה להניח לקרטר לתעתע בה. ועם זאת, נדמה שקרטר מתקרב יותר ויותר אל הקו האדום שלה - לאו דווקא רק כשהוא מזלזל ומתעלל בה, אלא גם כאשר הוא עובר אל הקוטב הקיצוני, ומשנה את התנהגותו ב - 180 מעלות. טרישה אמנם פגיעה, תלותית, פאסיבית להחריד - אבל טיפשה היא בשום פנים ואופן לא. אני חושבת שרצונה הנואש של טרישה לבטוח בקרטר ולהאמין לדבריו הוא זה שמביא אותה להישאר בדירתו, ולעשות כדבריו. עבור טרישה, משמעותה של הכרה באופיו הנלוז של קרטר תפגע לא רק ביחסיה עימו - אלא, first and foremost - תגרום לה לפקפק ביכולתה שלה לקרוא ולפענח אנשים וסיטואציות - ומה שטרישה זקוקה לו עתה יותר מכל הוא להרגיש כמי שנמצאת בשליטה על חייה, כמי שיכולה לבטוח בעצמה ובאינסטינקטים הבסיסיים (
) שלה. אם היה דבר שהביא אותי לכדי דמעות הפרק - הרי שהיה זה דווקא לארי - לארי שמגלה לראשונה חמלה ורוך אנושיים. היה נוגע ללב - לפחות עבורי - לצפות בו מביט בהשתאות בקאסי הקטנה ובנוח, מדבר איתם בשפתם הילדותית. נדמה כי קאסי היא היחידה שמצליחה לגרום ללארי להכיר בצורך שלו בקשר עם בני אדם אחרים, בצורך בקבלת כבוד, חום וחיבה. לארי מצטייר כראשונה לא כפושע, אלא כאדם. התרגשתי
נעמה - אני איתך לגמרי!
כבר התחלתי לחשוב שאני היחידה שהוקל לה לא לפגוש, למשך יומיים תמימים, בפרצוף הכלבלב-העצוב של שרון ושות'
וראול...הו, ראוליטו. אמנם לא ניתן לראול ושאר הטינ'ז יותר מדי זמן מסך, אבל גם במעט שקיבלו הצליחו לרגש ולצמרר אותי. הפרק דווקא בילי וריאנה הפתיעו אותי לטובה!

Jolleen

New member
פרק נחמד ועצוב../images/Emo7.gif

לא יודעת מה איתכם. אבל העלילה של קרטר-ניק-שרון-ויקטור-לארי כבר נמאסה עליי לגמרי
אבל אכן הייתה סצינה מרגשת עם ניק, שרון והילדים
שון וג'יל די משעממים, רק אני חושבת שהקטעים שלהם בכלל לא מצחיקים?
אוי עם ראול היו קטעים מפחידים
ועצובים
משחק טוב של דייויד טום [בילי]

סיכום ראשון בלי שחר ../images/Emo7.gif

לא חשבתי שיהיה לי בכלל חשק לכתוב אבל הפרק היה כזה עצוב והרבה זמן לא ירדו לי דמעות בעת צפיה בצח"מ. המפגש בכלא עם ניק והילדים ריגש אותי מאוד, ואח"כ הסצנה עם ראול מקבל מכות חשמל וכולם בוכים ריגשה עוד יותר, וכמובן שמה שהכי העציב אותי זה המחשבה שלא עוזבת אותי מאתמול והיא ששחר עזב אותנו... כאילו לא מספיק שגם ככה הייתי בדאון אז הגיע פרק כזה סוחט?

דבירית

New member
אני לא מבינה מדוע טרוע

0טרישה נשארת עם קרטר. הוא מתייחס אליה כמו סמרטוט ושם אותה בהסגר. נו, טוב לפחות התחילה לחשוד בו. ועוד משהו שרציתי להגיד ולא קשורר כל כך הפרק. אני מששערת שאוליביה תגלה על נייט וומלקולם דרך היומן. היא פשןט תמצא אותו ותקרא בו שנייט יכתוב על פגישתם ושוב אני חוזרת0 זו השערה שלי בלבד ולא ספוילר.

למעלה