הפרק היומי

היום ראיתי, אבל אתמול פספסתי

ולמרות אח שלי הקטן סיפר לי מה היה [
] לא הבנתי מה היה הפיתרון של החידה שניני אמר, ואיך תוך פרק אחד שלא ראיתי אילן הגיע למסקנה שהוא כ"כ אוהב את אלינור
מישו מתנדב להסביר לי?
פליז פליז

אוףףףףף ../images/Emo46.gif

למה כולם שואלים את זה כל הזמן?! אולי הוא קצת התאהב בה כשהוא ראה אותה פעם ראשונה? אולי זו אהבה ממבט ראשון?

מה כזה מרגיז אותך?../images/Emo4.gif

סה"כ שאלתי שאלה... כדאי שתרגע עם התגובות שלך, כי זה לא נעים לקבל אותן.

מה שהכי הרגיז אותי

זה שיום אחד אומרים לרוני שאילן מחייך שהיא נכנסת הוא כל הזמן מדבר עליה הוא מאוהב בה עד הראש ויום אחרי הוא מאוהב באלי שיחליט...

שאלה ../images/Emo58.gif

נכון בפרק האחרון ..אין שום דבר לפי דעתי שמתאים לסוף עונה !.לא שאין זה פשוט כאשר קראתי את זה זה נשמע עצוב כזה , מאכזב ! ועוד שאלות: לילי היא טובה רעה ? למה היא הבוס של שכחתי את שמו הרשע הזה ( מי שיודע שייענה ! ) תודה שלי

ועוד ...יש מצב שהעונה השניה תשודר

ביום שלישי סיבה ? ראיתי פרסמות והעד מדינה זה ביום שישי ב-6.30 ..אז אולי תהיה עונה שניה !

את יכולה לראות בהוט וי או די ומה

ספוילר: פרק אחרון בחלקה הראשון של העונה: לילי מתאוששת ממאורעות ליל אמש. ה-LSR של ניני עדיין אינו מראה פעילות. אבנר לא מרוצה מרמת ההתקדמות של הכיתה. רותם מסבירה לאדם את התיאוריה שלה בקשר למאיה ויונתן. אבי מנסה לדבר עם ליאורה על המפעל. נטשה ודורי יוצאים לסרט. אדם ואיה מנהלים שיחה גורלית לשניהם.(*לצופי הוט בלבד)

פררררק יפפפה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo181.gif

למה דגנית מתנהגת ככה מוזר
מסכנה רוני

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifפרק שולט../images/Emo9.gif

טל מוסרי
חחחחחח הקטע עם המורה ללשון רצח אותי

למעלה