הפרק היומי צפיה מהנה
T TaLuSh the MaMuSh New member 23/6/05 #3 שיו איזה פרק מהמם היה היום../images/Emo99.gif במיוחד שאדם הוריד את החולצה אויש זה טיפה חולני
D Double U New member 23/6/05 #2 אוי ואבוי../images/Emo2.gif הקטע שהם מציקים לדדי (המורה המחליף) היה כל כך טיפשי אך עם זאת, משעשע די, הסוף היה ממש מוגזם!
אוי ואבוי../images/Emo2.gif הקטע שהם מציקים לדדי (המורה המחליף) היה כל כך טיפשי אך עם זאת, משעשע די, הסוף היה ממש מוגזם!
P Pink fariy New member 23/6/05 #36 ../images/Emo118.gif../images/Emo45.gifאני שונאת שמוסיפים לסדרות כ"כ יפות דברים כאלו כל המוסחף גורע אבל בכל זאת אהבתי את הפרק הייחוד שהם הציקו לטל מוסרים (דדע)
../images/Emo118.gif../images/Emo45.gifאני שונאת שמוסיפים לסדרות כ"כ יפות דברים כאלו כל המוסחף גורע אבל בכל זאת אהבתי את הפרק הייחוד שהם הציקו לטל מוסרים (דדע)
S shoooko New member 23/6/05 #4 אחלה פרק../images/Emo8.gif אהבתי../images/Emo9.gif ופתאום הבנתי כמה אני אוהב את מיקה
א אפרתושית1 New member 23/6/05 #33 נכון מיקההה הכיי חמודהההההה נ.ב. מיקה (שירה וילנסקי)גרה בראשון לציון
S shany17 New member 23/6/05 #6 ../images/Emo12.gifאיזה סוף מפחידדדדד../images/Emo5.gif../images/Emo86.gif :-O
M Mrs Coulter New member 23/6/05 #7 פרק מצחיק../images/Emo103.gif../images/Emo130.gif../images/Emo119.gif איך שהם שיגעו את דדי היה ממש מצחיק הסוף באמת מוגזם
פרק מצחיק../images/Emo103.gif../images/Emo130.gif../images/Emo119.gif איך שהם שיגעו את דדי היה ממש מצחיק הסוף באמת מוגזם
O onn11 New member 23/6/05 #10 הסוף... מפחיד ומוגזם!!! אני לא רוצה לראות מה רוברטו יגיד לדגנית בטלפון!!!!!!!!!!!!! הסוף= און!
N noname202 New member 23/6/05 #11 לדעתי הוא לא יגיד לדגנית להרוג אחד מהם.. אם הוא יפליל את דגנית בפשע הוא לא יוכל להשתמש בה יותר בתוך הכיתה...
לדעתי הוא לא יגיד לדגנית להרוג אחד מהם.. אם הוא יפליל את דגנית בפשע הוא לא יוכל להשתמש בה יותר בתוך הכיתה...
P Pink fariy New member 23/6/05 #38 ../images/Emo118.gif../images/Emo46.gifאל תעזי לאמרי ככה על מיכאל סתם אבל מיכאל הוא הדבר שביגללו כמעט אני רואה את זה
../images/Emo118.gif../images/Emo46.gifאל תעזי לאמרי ככה על מיכאל סתם אבל מיכאל הוא הדבר שביגללו כמעט אני רואה את זה