הפרק היומי!!!!

הפרק היומי!!!!

שרשרו כל מה שקשור לפרק של היום איזה ביאוס אני אצל אבא שלי ויש לו יס...

yaki123

New member
וואיייייי איזה פרקקק../images/Emo2.gif../images/Emo70.gif

איזה פרק טובבבבבבבבבב
אחד הטוביםםםםם..

EliranMaor

New member
פרק מטופש

כן אני קוטל את הפרק אבל זה היה ממש מטומטם גרגמל התגלה כרופא שיניים שרק רוצה לעקור לדגנית את השיניים? מיקי קם מגדלת קקטוסים בחצר בית הספר? עשו טובה...

../images/Emo93.gif חטפו את בןבן!!

אוףף דאמט חטפו את בןבן! דורי התעלף ואדם תיהיה לו חברה! אוףףףףףף!!!
אבל הפרק היה נחמד כביכול...

פרק מפגר

אחד הגרועים עד עכשיו
מה זאת השטות הזאת של חטיפה?!
פשוט דבילי. וגם הריבים המפגרים האלו של אדם וניני מטופשים ולא מציאותיים. פרק טיפשי, ילדותי ולא מציאותי

וואווו

תרגיעי זע רק סדרה.. מע לא מצאותי וילדותי? סך הכל ריבים.. מע לא מציאותי בריבים?

לא כעסתי../images/Emo4.gif למה תרגעי?

מותר לי להעביר ביקורת על הפרק, לא? בעיני הריבים האלו טיפה מוגזמים ולא מציאותיים, אסור לי לחשוב ככה?

liorush valo

New member
(זאת אמילי) ברור שמותר..

אני סתעם בלע לא משנה.. לא הבנתי אבל למע התכוונת.. מסתומרת מציאותי?

Super Chuly

New member
אתם שוכחים דבר אחד... מכיל ../images/Emo58.gif

טלווזיה וסרטים הם רק חיקוי של המציאות, אבל בסוף תמיד העלילה תשרת את הכותבים להעביר איזה מסר שהם רק ירצו... כמובן שזה לא מצדיק קטעים קצת תקועים כמו הקקטוסים של רוחל'ה וגרגמל (כל הסיפור של גרגמל), אבל במקרים בין חברי הכיתה, לדוגמא: בריבים בין אדם לניני, זה יחסית הגיוני. אולי זה לא היה קורה בחיים, אבל שוב, זאת רק סדרה, לא החיים האמיתיים... אוח! שיתחילו כבר להיות זוגות! לא משנה לי מי (אבי ומיקה אהמ אהמ), רק שיתחיל קצת אקשן פה! ליהי :)

GaliGirl1

New member
../images/Emo4.gif

את ממש צודקת!!...חובה זוגות אבל זה כבר ממש צפוי מי יהיו הזוגות אבי ומיקה, אדם ואיה, דורי ונטשה\ ולגבי ניני ורוני לא נראלי יהיה משו...הגיוני שהיא תעזוב את אילן אבל לא נראלי שהיא וניני יהיו יחד...

GaliGirl1

New member
תגובה!

הפרק עצמו באמת היה דפוק...אבל מה הקטע של התגובה על הריבים..יש ריבים אז יש ריבים... הבעיה היחידה בזה, זה שרואים שהם מקריאים טקסטים ואז הריבים פחות מעניינים!!!

Morysan

New member
דווקא אני חושבת שהיה בסדר היום..

המנהלת מתחנפת לאבנר.. וחוטפים את בןבן... לצערי לא ראיתי יותר מזה כי קראו לי...גררר..מעצבן...מה היה אחרי שאמא של בןבן פתחה את הפה כמו שהוא אמר לה?

למעלה