הפרק היומי
קצת נהרס לי בגלל הספוילר של טלי, אבל איך אני יכולה להאשים אותך אם בזכותם אני כל-כך נהנית מהפורום?(ולפעמים האמת היא שהם גם מאוד עוזרים לי). קודם כל אם להאשים את ריג' שהוא מתחיל עם כל אישה שנימצאת לידו, אז מה עם ברוק? היא לא מתחילה עם כל גבר שנימצא לידה? גם אם היא עושה את זה שלא במודע, כמובן. נו, תגידו שהם לא דומים.
היום מאוד נהניתי מסצנה בינה לבין הקטור. ברוק היתה ממש ממש חמודה איתו ושיחקה ממש טוב. וניכר עליו שהוא מאוד היתרשם ממנה. טוב, זה לא אמור להפתיע מישהו. אהבתי איך אמבר ניראתה היום. ואין, קשה לי עדיין להאמין שהיא עד כדי כך מאוהבת בתומס. אבל מה, היא ממש חיה באשליות אם היא מאמינה שהתמונה שברשותה תעזור לה להחזיר אותו. ניק ובריג'ית היו ממש חמודים בסצנה ביניהם. אבל נמאס לי כבר לשמוע את המשפט שקרבה למוות משנה את ההשקפה על החיים שריג' אמר היום. אז פתאום הוא בעד ניק ובריג'ית? עכשיו, הכי אהבתי את הסצנה עם ברוק במדי האחות כשהיא באה לפתות את ריג'-הסצנה הזאת קרעה אותי מצחוק!
איזה סצנה מעולה! איזה משחק מושלם של קתרין! ואם להשוות אותה לסצנות דומות בעבר, אז קיבלתי את הרושם שזאת היתה ארוכה ומפותחת יותר. בכל אופן, זה גם מאוד הוסיף שזה היה בחושך. הכי אהבתי בסצנה לראות את ברוק איך שהיא היתה פעם-מה זה מתאים לה!(אני הכי אוהבת אותה בסצנות מהסוג הזה). חבל מאוד שזאת היתה סטפני במיטה ולא ריג', אבל כמובן שהם לא יעשו להם סצנה כזאת כשהם נשואים, כי אין בזה שום טעם.