הפרק היומי

• פותח הנושא Kazz
  • פורסם בתאריך

Kazz

New member
הפרק היומי בארץ.

מילא שהם מייסרים אותנו עם הקשר של ניק-בריג'ט אבל למה זה צריך להיות כה קלישאתי. "המחשבה על הנשיקה השאירה אותי בחיים" , "לא רצתי שזו תהיה הנשיקה האחרונה".. סטפני-ברוק העלה את הגיחוך היומי.

לינה18

New member
הפרק היומי

קצת נהרס לי בגלל הספוילר של טלי, אבל איך אני יכולה להאשים אותך אם בזכותם אני כל-כך נהנית מהפורום?(ולפעמים האמת היא שהם גם מאוד עוזרים לי). קודם כל אם להאשים את ריג' שהוא מתחיל עם כל אישה שנימצאת לידו, אז מה עם ברוק? היא לא מתחילה עם כל גבר שנימצא לידה? גם אם היא עושה את זה שלא במודע, כמובן. נו, תגידו שהם לא דומים.
היום מאוד נהניתי מסצנה בינה לבין הקטור. ברוק היתה ממש ממש חמודה איתו ושיחקה ממש טוב. וניכר עליו שהוא מאוד היתרשם ממנה. טוב, זה לא אמור להפתיע מישהו. אהבתי איך אמבר ניראתה היום. ואין, קשה לי עדיין להאמין שהיא עד כדי כך מאוהבת בתומס. אבל מה, היא ממש חיה באשליות אם היא מאמינה שהתמונה שברשותה תעזור לה להחזיר אותו. ניק ובריג'ית היו ממש חמודים בסצנה ביניהם. אבל נמאס לי כבר לשמוע את המשפט שקרבה למוות משנה את ההשקפה על החיים שריג' אמר היום. אז פתאום הוא בעד ניק ובריג'ית? עכשיו, הכי אהבתי את הסצנה עם ברוק במדי האחות כשהיא באה לפתות את ריג'-הסצנה הזאת קרעה אותי מצחוק!
איזה סצנה מעולה! איזה משחק מושלם של קתרין! ואם להשוות אותה לסצנות דומות בעבר, אז קיבלתי את הרושם שזאת היתה ארוכה ומפותחת יותר. בכל אופן, זה גם מאוד הוסיף שזה היה בחושך. הכי אהבתי בסצנה לראות את ברוק איך שהיא היתה פעם-מה זה מתאים לה!(אני הכי אוהבת אותה בסצנות מהסוג הזה). חבל מאוד שזאת היתה סטפני במיטה ולא ריג', אבל כמובן שהם לא יעשו להם סצנה כזאת כשהם נשואים, כי אין בזה שום טעם.

לינה18

New member
המשפט שהכי אהבתי בפרק היה

של ברוק בסצנה עם סטפני: "I came to check on your blood temperature "Or should I say to rise your blood temperature"

Shiri from the block

Active member
איזה פרק ענק../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הסצינה בין ברוק לסטפני קרעה אותי מצחוק!!../images/Emo6.gif אני ואמא שלי לא הפסקנו לצחוק!!../images/Emo6.gif וואי ברוק נראיתה כל כך טוב שם!! יואו איזה שלמות../images/Emo99.gif וגם אני אהבתי את הסצינה בינה לבין הקטור, אני שמחה שהוא שינה את דעתו עליה, איך אפשר שלא../images/Emo9.gif ובאמת בקשר לאמבר היא ממש טיפשה לחשוב שזה מה שיחזיר אותה ואת תומס ביחד.. להיפך, זה רק ירחיק ביניהם.. אבל היא באמת הייתה יפה היום, אהבתי את מה שהיא לבשה. וזהו, היה אחלה פרק!! :)

S c a r l e t t

New member
מסכימה לגמרי../images/Emo45.gif

אמבר הזאת טיפשה לגמרי! אתם צריכים לראות אותי מדברת אליה, אני משתגעת מהטמטום. למה נראה לה שתומס יחזור אליה אם הוא יראה את התמונה?? זה בדיוק ההפך ממה שהוא יקרה, אם הוא יגלה שהיא אשמה בכל המצב ניק וברידג'ט מקסימים ביחד, ולמרות שממש לא היה נראה לי ככה בהתחלה כרגע אני מתה עליהם ביחד
הסצינה בין ברוק לסטף היתה מעולה כמו כל הסצינות בהן ברוק מנסה לפתות את רידג' ומגלה שמדובר בסטפני
אהבתי את השיער של ברוק, בזמן האחרון הוא נראה נורא ואני שמחה שהיא עשתה איתו משהו

NOA N1

New member
אין אין על סטפני

איך אהבתי את התגובות שהיא עשתה לברוק- איזה צחוקים איתן.

ani88

New member
ברוק+סטפני=../images/Emo23.gif

נראה לי שסטפני ממש נהנתה מהמצב. זה בטח אחד החלומות שלה שברוק תטפל בה כמו שהיא "מטפלת" בכל הגברים בסדרה

גרטה1

New member
פרק גדול!

אני כמובן בעיקר אהבתי את ניק וברידג'ט ואני שמחה שמתחילים לאהוב אותם כאן. הקטע עם סטפני וברוק-רק מזכיר עד כמה הן טובות ביחד-מעולה!

למעלה