הפרק היומי!

הפרק היומי!

נא לשרשר לפה את כל התגובות.
פרק חמוד.. הייתי בטוחה שדן לא ימשיך להיות מניאק..נו,טוב. היילי ונייתן כאלה חמודים! ושמתם לב שלאבא של היילי קוראים ג'ימי..ז"א שקוראים לו ג'ימי ג'יימס?!הא?!

yasminale

New member
חחחח כבר ראיתי את הפרק הזה לפני שבו

ע אבל אני אגיב בכל זאתתתתתתתתת..! אכן פרק חמוד! הרג אותי הנפילה של היילי במועדון חשפנות.. ושמתם לב, שהשם משפחה של היילי (או לפחות היה) הוא ג'יימס, ושלנייתן בעלה האהוב קוראים ג'יימס במציאותת?!?!
הורדתי את כל העונה השנייה, חוץ מפרק 9 שלא ירד! מישהו מוכן בבקשה לספר לי בפרטי פרטים מה הלך שם??? דחוףףף!

חחחחחחחחחח

פרק קורעעעע אהבתי את הקטע שעצרו את טים חחחחחחחח והוא חשב שזאת החשפנית חחחחחח
צ'יי באמת <!? לא שמתי לב שהשם משפחה של היילי זה ג'יימס כמו ג'יימס לאפרטי

מה מה מה?!

היילי ונייתן(נו,אני לא זוכרת את השמות האמיתיים שלהם...חח)נשואים אחד לשני..?!

איזה פרקקקק חחחחחחחחחחחחחחח

"I see ur thong foxi brown" חחחחחחחחחחחחחחחח מזמן לא צחקתי כמו שצחקתי כששמעתי את זה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

../images/Emo6.gifבאמת זה מזה היה מצחיק!

וואלה הכי מעניין זה היה כשהחשפנית באה אחרי מסיבה (היא מזה סקסית)ואחר כך חשפנית אומרת לו שתבוא למיטה אם הוא רוצה .... ואחר כך היילי חוזרת ופתאום אני רואה את ניית'ון מוריד את החולצה חשבתי שהוא הולך ל...... עם החשפנית אבל מסתבר שזה היילי בכלל ...ומזה היה מצחיק הקטע עם טים!!!

TCgirl

New member
ב-DELAY, אבל הכל צפוף אצלי ../images/Emo187.gif

בזמן האחרון... מיליון ואחת מתכונות
בכל מקרה - הפרק... אהבתי.. היה מצחיק
את הקטע עם טים והשוטרות פספסתי... הלכתי לקחת משהו במטבח
הקטע עם נייתן והחשפנית ושאחרי זה הוא בא לחדר הייתי בטוחה שהוא אומר לחשפנית שהוא רוצה אותה... ובסוף התברר שזו היילי
אהבתי

Charmed Gal

New member
זה היה כזה קיטש!../images/Emo3.gif../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

אבל חמוד.

TCgirl

New member
קיטש זה טוב ../images/Emo187.gif

אני נורא נורא קיטשית, אז נורא נורא אהבתי את זה (
)

TCgirl

New member
חחחחחחח ../images/Emo6.gif ../images/Emo187.gif

נראה לי שמבחינתך כל הצרות/לא צרות/שריטות שלי נובעות מכך שאין לי מעלית

ענבררר

New member
איזה םרק קרוע...

מה זה אהבתי שיש קצת צחוקים.. בדרך כלל הסדרה דרמטית כזאת ואין הרבה צחוקים.. אבל הפרק הזה הרג אותי מצחוק.. חח במיוחד עם טים הדביל הזה.. הוא בבניידת והוא ממשיך לצעוק שטויות... איך אהבתי את הקטע עם נייתן הוא היה ממש חמוד!!

למעלה