הפרק היומי

לינה18

New member
הפרק היומי

אין הרבה מה להגיד עליו. רק כמה רשמים כלליים. סאלי גדולה-אין עליה. ברוק פשוט מדהימה! אהבתי את האנושיות של ריג' בפרק הזה, אבל לא אהבתי שהוא לא יכול לסמוך על ברוק, טוב, לא מפתיע אחרי שהיא הצביעה נגדו. הכי מטומטם שהוא אמר:"איך אבה שלי לא האמין לי שלא נעצתי לו סכין בגב, אלא רציתי לעשות הכול לטובתו?"-העיקר שאתה מאמין בדברייך ריג'. ובזאת אני מכריזה על ג'קי ודיקן כזוג המאוס ביותר עליי מאז שהתחלתי לראות את הסידרה הזאת. הם אפילו עולים על ניק ופלישיה. לפחות את אלה לא הראו כל-כך הרבה.

לינה18

New member
וכמובן-הכי אהבתי את המשפט האחרון

של ברוק וריג'. פשוט ענק!

faery18

New member
הפרק היומי../images/Emo68.gif

רון מוס היה היום בלי מוס!!
, זה גם נראה כאילו הוא צבע קצת.. מה שבטוח הרבה יותר מתאים לו ככה.. ככה הוא נראה גם יותר צעיר..
לא אהבתי את הקטע בין ברוק לרידג',מה רידג' משחק אותה מיסכן וקורבן,תפסיד בכבוד ושב בשקט! "אני לא מרגיש מרונה ולא פורסטר"...די לשחק אותה ריגשי. שיחזור לפורסטר ויפסיק להתבכיין.
ג'קי ודיקן-
משעממים....
כל הכבוד למאסימו שהחליט ליזרוק את ג'קי

faery18

New member
יוו לינה לא ראיתי שגם את כתבת

בטח שלחת בזמן שאני כתבתי ובגלל זה לא ראיתי..
איזה מצחיק

לינה18

New member
כן-גם לי זה כל הזמן קורה, זה ממש

אבל ממש לא נוח. ככה באמת נוצרים שירשורים מיותרים. טוב, לא נורא-נקווה שטלי תוכל לתקן את המצב.

S c a r l e t t

New member
מה עובר על ברוק../images/Emo35.gif

שמתם
שכבר שבועיים בערך היא לובשת רק שחור?? מה קרה? משעמם לי בעיניים, אם רק צריכים לסבול את ברוק כל יום לפחות שתשקיע בעצמה ותהיה יפה... בקשר לשאר הפרק היה די משעמם כך שבאמת מיותר להרחיב עליו...

Shiri from the block

Active member
ברוק תמיד יפה כל מה שהיא תלבש יראה טוב עליה../images/Emo99.gif וחוץ מזה.. עם פנים כאלה מדהימות, מי בכלל שם לב למשו אחר../images/Emo35.gif../images/Emo99.gif

למעלה